Lansete "Major Craft"

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Lansete "Major Craft"

Mesaj de Busta » 11 Sep 2010, 03:58

A pescuit cineva cu lansete de la MajorCraft , daca are cineva , niste pareri despre lansete ar fi de mare ajutor , inainte de a achizitiona o lanseta :).

Multumesc, Vali

Ungureanu Ovidiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ungureanu Ovidiu » 11 Sep 2010, 20:29

-spune mai bine exact modelul ce te intereseaza.. ma gandesc ca poate cineva are chiar modelul cautat de tine (sau a pescuit cu el) si astfel iti va fi mai de folos decat o generalitate.
-si eu astept acuma sa-mi ajunga un combo japonez dar lanseta e de la Palms si nu de la MajorCraft.

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 11 Sep 2010, 21:39

Am un Crostage 802 L : http://www.abrevis.ro/prod.php?Categori ... TE&id=4148 si este o lanseta extraordinara, atent lucrata, echipata cu inele si mandrina de foarte buna calitate si foarte usoara, este batul meu favorit pt salau de pe mal cand pecuiesc pe balti, am mai vazut si pescuit si alte bete de la MC si am ramas impresionat mai ales de senzitivitatea lor si de rezerva de putere!!!

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 12 Sep 2010, 00:50

sa inteleg ca e fast? cum e la senzivitate comparativ cu un avid?
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Busta » 12 Sep 2010, 08:10

Ma intereseaza VOLKEY VKC-662MH ,OVER-7 ARC-782MH, CORKISH CKC-692MH si BENEYRO BNC-652MH , acum doar trebuie sa ma decid .

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 24 Iul 2011, 19:16

Are cineva lanseta asta http://www.majorcraft.co.jp/catalogue/p ... mode=id/77 modelul BPC-662MH ?As fi curios cam la ce s-ar preta..voblere,jig...??? Este si la Abrevis...
Until next time....Tight Lines!

vali stratonov
veteran
veteran

Re: Lansete "Major Craft"

Mesaj de vali stratonov » 25 Iul 2011, 09:48

Busta scrie:A pescuit cineva cu lansete de la MajorCraft , daca are cineva , niste pareri despre lansete ar fi de mare ajutor , inainte de a achizitiona o lanseta :).

Multumesc, Vali
Detin eu o lanseta Major Craft Basspara economy class, cu care ma impac f. bine , e o lanseta UL , exfast cumparata pt. pescuitul bibanului.....

E facuta in China, are componente decente precum si un pret decent 350 roni , achizitionata de la Abrevis....

O recomand celor ce au pasiunea pescuitul bibanului.....

P.S. Mai poate fi folosita si la pescuitul cleanului cu fir mono

:roll: , desi personal la clean nu pescuiesc decit cu bete parabolice cu actiune moderata. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 25 Iul 2011, 14:00

eu am 3 lansete de la ei.
un slicer 652 UL -foarte senzitiva,inele fuji sic,mandrina fuji,matisaje impecabile,fast merge brici cu jiguri mici dar si cu voblere,fiind mai blanda si mai putin conica decat variantele mai scurte

un corkish 622ML lucratura super,mandrina fuji custom painted,inele fuji sic,senzitiva(nu iesita din comun dar comparabila cu un avid de exemplu),fast,rezerva de putere mare,o lanseta foarte faina una peste alta,eu o folosesc pe lacuri la salau cu jiguri pana in 10g,desi duce 14 fara sa tuseasca....

si un crostage 832EH-asta e la baza o lanseta de pescuit sepie/calamar(squid game rod).o folosesc cu jiguri pana in 17g pe olt.foarte usoara(147g),supersenzitiva,fast.inele fuji sic low rider,mandrina fuji,foarte puternica desi nu pare la prima vedere avand blankul foarte subtire.
ce sa mai zic,matisaje discrete si executate impecabil,lanseaza super,se comporta foarte bine in dril si pe intepare....

am pescuit si un beneyro M one piece,si pot sa zic ca din tot ce am atins in materie de lansete de salau pe lac pana acum,as alege-o fara sa stau pe ganduri.

parerea mea personala e ca firma asta ofera unu din cele mai bune raporturi calitate/pret de pe piata.
:)

costin_s
veteran
veteran

Mesaj de costin_s » 25 Iul 2011, 14:22

Sunt fericitul posesor al unui Major Craft Beneyro 6'2" Ul exfast, luata cu dedicatie pentru pescuitul bibanului cu jiguri. Lucratura este fara cusur, batul este super usor si super senzitiv. Desi este din doua bucati zic eu ca este mult mai senzitiv decat un Avid dintr-o bucata...
Mai pe scurt... Super bat!!!!

Vlad S.
veteran
veteran

Mesaj de Vlad S. » 25 Iul 2011, 17:02

Si eu sunt fericitul posesor al unei lansete Major Craft luata tot de la abrevis.

Major Craft Corkish 662ST(solid tip) , 6,6" , 1/32-3/16oz(0,8-5gr), 2-6lb. Inelele de pe blektor sunt low rider si daca se incurca firul pe varf scutur putin lanseta si imediat am rezolvat problema.

Lanseta am cumparat-o special pt. biban, clean si merge si la pastrav.

Scrie răspuns