eu am 3 lansete de la ei.
un slicer 652 UL -foarte senzitiva,inele fuji sic,mandrina fuji,matisaje impecabile,fast merge brici cu jiguri mici dar si cu voblere,fiind mai blanda si mai putin conica decat variantele mai scurte
un corkish 622ML lucratura super,mandrina fuji custom painted,inele fuji sic,senzitiva(nu iesita din comun dar comparabila cu un avid de exemplu),fast,rezerva de putere mare,o lanseta foarte faina una peste alta,eu o folosesc pe lacuri la salau cu jiguri pana in 10g,desi duce 14 fara sa tuseasca....
si un crostage 832EH-asta e la baza o lanseta de pescuit sepie/calamar(squid game rod).o folosesc cu jiguri pana in 17g pe olt.foarte usoara(147g),supersenzitiva,fast.inele fuji sic low rider,mandrina fuji,foarte puternica desi nu pare la prima vedere avand blankul foarte subtire.
ce sa mai zic,matisaje discrete si executate impecabil,lanseaza super,se comporta foarte bine in dril si pe intepare....
am pescuit si un beneyro M one piece,si pot sa zic ca din tot ce am atins in materie de lansete de salau pe lac pana acum,as alege-o fara sa stau pe ganduri.
parerea mea personala e ca firma asta ofera unu din cele mai bune raporturi calitate/pret de pe piata.