Lansete Lineaeffe??

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
mihai izbiceni
veteran
veteran

Lansete Lineaeffe??

Mesaj de mihai izbiceni » 27 Iun 2007, 20:50

A folosit cineva aceste lansete pentru salau la viu ca as vrea sa-mi cumpar si eu acest model de 3,3m :roll:
http://www.totalfishing.ro/lanseta-line ... -2569.html
Multumesc!!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 27 Iun 2007, 22:20

Am avut in Romania o Lineaeffe de clasa medie de pretz care nu mi-a placut de nici o culoare. Am avut si altzi colegi posesori de Lineaeffe si deasemenea nu m-au impresionat intr-un mod pozitiv. Trabucco mi s-au parut o clasa peste.

Am folosit in schimb la salau cu pluta si pestisor un batz GoldStar Viking, daca nu ma-nsel, de 5m telescopic, inele matisate. Mi-a placut foarte mult. Usor, rezistent, actziune buna cu salai de 2-3kg. Am platit pe el in iunie 2003
1 100 000 lei. Odata ce-am parasit Romania am inceput sa pescuiesc exclusiv la spinning, iar batzul l-am abandonat acasa in apartamentul parintzilor.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 28 Iun 2007, 00:19

M-ar interesa si pe mine nu bat pt pescuitul salaului cu pestisor viu ceva la 3.90 cu actiune undeva la 10-30g preferabil ca batu sa fie din bucati tip match

mihai izbiceni
veteran
veteran

Mesaj de mihai izbiceni » 28 Iun 2007, 11:23

[quote="grecu"]M-ar interesa si pe mine nu bat pt pescuitul salaului cu pestisor viu ceva la 3.90 cu actiune undeva la 10-30g preferabil ca batu sa fie din bucati tip match[/quote]
Am inteles si eu ca betele Trabucco sunt bune dar unde gasesc sa cumpar
de preferat on-line .

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 28 Iun 2007, 15:41

grecu scrie:M-ar interesa si pe mine nu bat pt pescuitul salaului cu pestisor viu ceva la 3.90 cu actiune undeva la 10-30g preferabil ca batu sa fie din bucati tip match

Salut!

Cand eram in Onesti, se deschisese un magazin cu scule Olympus sau cam asa ceva, made in Italy. Aveau niste betze de match si feedere foarte foarte faine. Mai scumpe decat Trabucco, Cormoran, Baltzer sau alte branduri de clasa medie, insa calitatea era superioara.
Cauta pe Google produsele respective si intereseaza-te unde le gasesti in Romania. Parerea mea e ca merita sa dai un ban in plus pe un match de calitate, deoarece confortul in stilul asta de pescuit e important.

P.S. Deasemenea match-uri interesante am vazut in cataloagele Garbolino in diferite clase de pretz. Nu le-am pipait dar pe hartie arata cel putzin corect.

Scrie răspuns