Lansete lamiglas. Cunoaste cineva?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
...eu cred ca cel care a deschis topicul (cristi-cristi), s-a lamurit in legatura cu ce "scula" ii trebuie pentru olt, e clar ca lamiglasul asta nu-i ceea ce ii trebuie...
...in ceea ce ma priveste, am dorit sa ma informez, sa cer pareri celor ce l-au folosit, insa n-am avut nici un gand sa mi-l procur pt. jigging, ci dimpotriva pentru reactive... probail undeva s-a creeat o mica confuzie.
"Adica nu mai stresati oamenii cu intrebari fara sens."
..."Domnului de la Bucuresti" (altfel un tip simpatic), ii recomand pentru "destresare", o iesire la pescuit cat mai urgenta, a dat "coltul ierbii"- iarna a fost grea si lunga, este de inteles starea de incordare...ca sa numai punem si astenia de primavara...
...in ceea ce ma priveste, am dorit sa ma informez, sa cer pareri celor ce l-au folosit, insa n-am avut nici un gand sa mi-l procur pt. jigging, ci dimpotriva pentru reactive... probail undeva s-a creeat o mica confuzie.
"Adica nu mai stresati oamenii cu intrebari fara sens."
..."Domnului de la Bucuresti" (altfel un tip simpatic), ii recomand pentru "destresare", o iesire la pescuit cat mai urgenta, a dat "coltul ierbii"- iarna a fost grea si lunga, este de inteles starea de incordare...ca sa numai punem si astenia de primavara...

Probabil ca Ene n-a sesizat ca erati doi cei care intrebati de G1218 si ca doar unul voia musai la jig pe Olt... Eu iti raspundeam de fapt tie... nestresat de nimeni...

Dar, na, nu-l mania pe maestru, ca tocmai la el te trimit sa-ti faci Lamiglas-ul in caz ca te hotarasti la unul custom...

De fapt cred ca Ene s-a speriat ca iarasi vine unul sa-si faca bat la el, fara sa stie ce vrea... Stiu eu sigur ca adora musterii din astia...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
- veteran
G1000 -7`6``ft-M
:) simpatice observatiile Tudor stie mai mult.
Da iarna afost lunga si enervanta .....
D_ali ,
daca vrei lanseta pentru reactive mai am in oferta si niste poppinguri reactive(RX7 si un Talon).
In functie de naluca si curent e mai buna una sau alta.
Am tintit doar catre ntrebarea despre G1000 ,M,7`6`` si potrivela cu jiggingul :wink:
Da iarna afost lunga si enervanta .....
D_ali ,
daca vrei lanseta pentru reactive mai am in oferta si niste poppinguri reactive(RX7 si un Talon).
In functie de naluca si curent e mai buna una sau alta.
Am tintit doar catre ntrebarea despre G1000 ,M,7`6`` si potrivela cu jiggingul :wink:
...
sincer sa fiu, nici eu "nu-s prea dus la pescuit"
apropo de pescuit, am rarat si azi iesirea, asa ca mai fac un lanseu-doua cu voi aici pe forum...
...Musti, vezi cum este viata, din toata bulibashala, m-am ales si eu ceva...l-am "interceptat" pe maestrul Ene (aveam eu un feeling, ca la el o sa ma trimiti)...acum tre sa-i fac si o vizita
...Maestro Ene, Rx7 m-a "excitat" putin, va trebui sa o "balangan" sa vad daca ma coafeaza...(poate un pic cam mult 7-30g, dar vedem...)
...Vezi Musti, cu ce "naluci" lanseaza domn Ene...cum dracu' sa nu pui botu'...

apropo de pescuit, am rarat si azi iesirea, asa ca mai fac un lanseu-doua cu voi aici pe forum...
...Musti, vezi cum este viata, din toata bulibashala, m-am ales si eu ceva...l-am "interceptat" pe maestrul Ene (aveam eu un feeling, ca la el o sa ma trimiti)...acum tre sa-i fac si o vizita

...Maestro Ene, Rx7 m-a "excitat" putin, va trebui sa o "balangan" sa vad daca ma coafeaza...(poate un pic cam mult 7-30g, dar vedem...)
...Vezi Musti, cu ce "naluci" lanseaza domn Ene...cum dracu' sa nu pui botu'...

Re: G1000 -7`6``ft-M
M-a pomenit cineva ? N-am facut nici o observatie la acest subiect !cristian.ene scrie:simpatice observatiile Tudor stie mai mult.

Re: G1000 -7`6``ft-M
Am sa-l parafrazez pe cristian.ene si-am sa zic si eu:tudor scrie:M-a pomenit cineva ? N-am facut nici o observatie la acest subiect !cristian.ene scrie:simpatice observatiile Tudor stie mai mult.
"Cristi stie mai mult..."

In viata "civila" si pe mine ma cheama Tudor. Cristi mi s-a adresat direct, raspunzand amical la o glumita pe care o facusem in dialogul cu D_ali ...
Nimic grav...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
- veteran
Ok D_ali,
vorbim privat pe cristian.gab@gmail.com despre lanseta care e potrivita pentru tine
Am fost la clean sambata intr-o mica gasca, pe Sabar , flyfishing .....si am prins cu streamere mici.(nu multi dar frumusei)
Apa era destul de calda dar scaderea de presiune si aerul racoros i-a facut sa nu se ridice de loc. A fost fain ca i-am vazut in apa limpede si ca erau activi si muscau(au picat 2 si la un Mepps AL nr.2 la un baiat cu spinning)
O sa postez pe blog un articol cu poze
vorbim privat pe cristian.gab@gmail.com despre lanseta care e potrivita pentru tine
Am fost la clean sambata intr-o mica gasca, pe Sabar , flyfishing .....si am prins cu streamere mici.(nu multi dar frumusei)
Apa era destul de calda dar scaderea de presiune si aerul racoros i-a facut sa nu se ridice de loc. A fost fain ca i-am vazut in apa limpede si ca erau activi si muscau(au picat 2 si la un Mepps AL nr.2 la un baiat cu spinning)
O sa postez pe blog un articol cu poze