Lansete lamiglas. Cunoaste cineva?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 27 Mar 2010, 07:38

...eu cred ca cel care a deschis topicul (cristi-cristi), s-a lamurit in legatura cu ce "scula" ii trebuie pentru olt, e clar ca lamiglasul asta nu-i ceea ce ii trebuie...
...in ceea ce ma priveste, am dorit sa ma informez, sa cer pareri celor ce l-au folosit, insa n-am avut nici un gand sa mi-l procur pt. jigging, ci dimpotriva pentru reactive... probail undeva s-a creeat o mica confuzie.
"Adica nu mai stresati oamenii cu intrebari fara sens."
..."Domnului de la Bucuresti" (altfel un tip simpatic), ii recomand pentru "destresare", o iesire la pescuit cat mai urgenta, a dat "coltul ierbii"- iarna a fost grea si lunga, este de inteles starea de incordare...ca sa numai punem si astenia de primavara...

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 27 Mar 2010, 08:54

:lol: :lol: :lol:
Probabil ca Ene n-a sesizat ca erati doi cei care intrebati de G1218 si ca doar unul voia musai la jig pe Olt... Eu iti raspundeam de fapt tie... nestresat de nimeni... :D
Dar, na, nu-l mania pe maestru, ca tocmai la el te trimit sa-ti faci Lamiglas-ul in caz ca te hotarasti la unul custom... :D
De fapt cred ca Ene s-a speriat ca iarasi vine unul sa-si faca bat la el, fara sa stie ce vrea... Stiu eu sigur ca adora musterii din astia... :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

cristian.ene
veteran
veteran

G1000 -7`6``ft-M

Mesaj de cristian.ene » 27 Mar 2010, 10:42

:) simpatice observatiile Tudor stie mai mult.

Da iarna afost lunga si enervanta .....

D_ali ,

daca vrei lanseta pentru reactive mai am in oferta si niste poppinguri reactive(RX7 si un Talon).

In functie de naluca si curent e mai buna una sau alta.

Am tintit doar catre ntrebarea despre G1000 ,M,7`6`` si potrivela cu jiggingul :wink:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 27 Mar 2010, 11:56

... :D sincer sa fiu, nici eu "nu-s prea dus la pescuit" :D
apropo de pescuit, am rarat si azi iesirea, asa ca mai fac un lanseu-doua cu voi aici pe forum...
...Musti, vezi cum este viata, din toata bulibashala, m-am ales si eu ceva...l-am "interceptat" pe maestrul Ene (aveam eu un feeling, ca la el o sa ma trimiti)...acum tre sa-i fac si o vizita 8)
...Maestro Ene, Rx7 m-a "excitat" putin, va trebui sa o "balangan" sa vad daca ma coafeaza...(poate un pic cam mult 7-30g, dar vedem...)
...Vezi Musti, cu ce "naluci" lanseaza domn Ene...cum dracu' sa nu pui botu'... :D

tudor
Moderator
Moderator

Re: G1000 -7`6``ft-M

Mesaj de tudor » 27 Mar 2010, 14:46

cristian.ene scrie::) simpatice observatiile Tudor stie mai mult.
M-a pomenit cineva ? N-am facut nici o observatie la acest subiect ! :shock:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 27 Mar 2010, 17:01

D_ali scrie:...Vezi Musti, cu ce "naluci" lanseaza domn Ene...cum dracu' sa nu pui botu'... :D
:lol:
Cunosc, cunosc...
Boala grea asta, cu agresivitatea fata de "naluci"... Da' nu-i bai, ca-mi place sa fiu bolnav... :lol:

Musti
veteran
veteran

Re: G1000 -7`6``ft-M

Mesaj de Musti » 27 Mar 2010, 17:10

tudor scrie:
cristian.ene scrie::) simpatice observatiile Tudor stie mai mult.
M-a pomenit cineva ? N-am facut nici o observatie la acest subiect ! :shock:
Am sa-l parafrazez pe cristian.ene si-am sa zic si eu:
"Cristi stie mai mult..."
:wink:

In viata "civila" si pe mine ma cheama Tudor. Cristi mi s-a adresat direct, raspunzand amical la o glumita pe care o facusem in dialogul cu D_ali ...
Nimic grav...
:D

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 28 Mar 2010, 22:39

Ok D_ali,

vorbim privat pe cristian.gab@gmail.com despre lanseta care e potrivita pentru tine

Am fost la clean sambata intr-o mica gasca, pe Sabar , flyfishing .....si am prins cu streamere mici.(nu multi dar frumusei)

Apa era destul de calda dar scaderea de presiune si aerul racoros i-a facut sa nu se ridice de loc. A fost fain ca i-am vazut in apa limpede si ca erau activi si muscau(au picat 2 si la un Mepps AL nr.2 la un baiat cu spinning)

O sa postez pe blog un articol cu poze

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 28 Mar 2010, 23:52

Fain... La mine nu misca, neam...
Da' ceva tot am prins azi... braconieri... :D Din nou o setca monofilament de-a latul Crisului Repede... Din fericire goala...

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 29 Mar 2010, 09:37

....Musti, norocul meu ca anul asta am "plimbat" nalucile doar prin cada...m-a ferit Domnu' de setci... :D ... beah, sa nu ma mai plang ca pescuiesc in ape tulburi...
...cristi ti-am trimis un mail pe privat :wink:

Scrie răspuns