Ce stiti despre ele? Le-ati folosit si in ce mod se comporta?
Lansete Interline
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- George1985
- veteran

Lansete Interline
M-au facut curios betele acestea.

Re: Lansete Interline
Incearca sa vorbesti cu adiwolf.El are parca un Dam Interline de clonc si e multumit de el.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- George1985
- veteran

Pentru spining... astea merg pe casting sau spining?Zamfi scrie:Incearca sa vorbesti cu adiwolf.El are parca un Dam Interline de clonc si e multumit de el.
Credca sunt lansete grele si nu se folosesc la nici una(ma refer la stil de pescuit)..Sunt pentru mulinete multiplicatoare sau de cast mai robuste. Credca se preteaza la clonc si la trena grea.
am si eu o curiozitate ... stiind ca firul textil taie si metalul, cand sunt in drill, firul nu „taie” lanseta pe interior?
„coastele” astea sunt ceramice?

- George1985
- veteran

Ma uitam pe catalogul 2013 Daiwa,cea de 2.40m are 135grame.ULK scrie:Credca sunt lansete grele si nu se folosesc la nici una(ma refer la stil de pescuit)..Sunt pentru mulinete multiplicatoare sau de cast mai robuste. Credca se preteaza la clonc si la trena grea.
Sunt chiar usoare
da, la alea bune sunt din ceramica sau din wolfram, "coastele" alea sunt de fapt, o spirala. la o lungime de 2m, ar fi echivalentul la vreo 300 inele. nu mai sunt nicidecum numai de cast, si foarte grele, au aparut si multe modele mai light si de spin...bogdan82 scrie:am si eu o curiozitate ... stiind ca firul textil taie si metalul, cand sunt in drill, firul nu „taie” lanseta pe interior?
Eu am reusit sa vad un Daiwa Tournament Z-i de spin si vreau sa spun ca este super tare batul! Problema majora este ca se gasesc numai prin Australia(sunt facute special de Daiwa pentru Australia)
http://daiwafishing.com.au/tmz-interline/
, dar merg de minune si la noi. Asa ca materiale pot spune, din ce am vazut, ca este un precum Steez-ul mai bine lucrat.
, dar merg de minune si la noi. Asa ca materiale pot spune, din ce am vazut, ca este un precum Steez-ul mai bine lucrat.
Foarte interesant...
- George1985
- veteran

Model Type Sections Length Action Taper Jig Size Line Rating Tehniquespiny scrie:Eu am reusit sa vad un Daiwa Tournament Z-i de spin si vreau sa spun ca este super tare batul! Problema majora este ca se gasesc numai prin Australia(sunt facute special de Daiwa pentru Australia)
762MHFS Spin 2 7’6” Medium Heavy Fast 7-28g 5-9kg Soft Plastic, Stickbait, Jig
Specficatii bune si pentru noi