lansete feeder

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
veve
utilizator nou
utilizator nou

lansete feeder

Mesaj de veve » 29 Ian 2008, 23:24

Va salut! :D
As dori sa stiu cate ceva despre o lanseta de "feeder",adica "FOX CHALLENGER MEDIUM FEEDER" ,daca ati folosit-o,cum se comporta,unde se poate gasi.daca puteti sa-mi recomandati ceva in alternativa,cu actiune intre 40-80g. Multumesc! :D

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 30 Ian 2008, 09:56

Eu am facut un "fix" pentru modelul asta. E pina in 120g dar ca dotare acopera cam orice situatie posibila. (Mai sunt 2 modele: 1 de 165g si 1 de 250g).
Imagine

http://www.balzer.de/products.php?pid=73&cid=2
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

veve
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de veve » 30 Ian 2008, 21:03

Iti multumesc pt. raspuns,dar ma interesa in specian modelul de la FOX.deocamdata eu pescuiesc cu un Maver Thor 150g,dar fiind destul de rigid,il folosesc la pescuitul in curenti mai tari.De aceea vreau sa aleg ceva mai "moale",pentru un pescuit mai"fin".Sunt constient ca suntem pe un forum de rapitori,dar banuiesc ca si altii(ca si mine),sunt pasionati de mai multe tehnici de pescuit,de aceea am abordat acest subiect .(Totul e complicat,inainte de afi ...simplu!)[/b]

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 31 Ian 2008, 01:11

de cand am vorbit cu tine veve, m-ai facut curios fata de fox-ul asta (numai ca mie imi trebuie ceva heavy) . Eu voiam sa imi iau un beastmaster.
Ce imi recomandati dintre cele doua?
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

Scrie răspuns