Lansete de baitcasting
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- ionut-raptor
- senior
Lansete de baitcasting
Salut baieti.Sunt nou pe forum si va rog sa-mi spuneti si mie unde gasesc o lanseta de baitcasting.Pana in 3 mil. 

Re: Lansete de baitcasting
Taticu, daca vrei sa te apuci de baitcasting mai strange niste bani. Nu cumpara porcarii, nu are rost!!! Ramai la spin! pot sa iti zic niste bete da te pishi pe ele dupa aia.ionut-raptor scrie:Salut baieti.Sunt nou pe forum si va rog sa-mi spuneti si mie unde gasesc o lanseta de baitcasting.Pana in 3 mil.
TEAM ATOM
- dati , va rog , mai multe lamuriri omului de ce nu sunt bune betele de baitcasting de pe la noi ....altfel nu pricepe , spuneti-i ce caracteristici ar trebui sa urmareasca la un astfel de bat si eventual pe ce balti ar fi recomandat si pentru ce tip de peste de pe la noi.
- cred ca subiectul intereseaza chiar si pe cei ce nu pescuiesc decat la spining si daca pierd ceva prin faptul ca nu practica aceasta alternativa
- cred ca subiectul intereseaza chiar si pe cei ce nu pescuiesc decat la spining si daca pierd ceva prin faptul ca nu practica aceasta alternativa
ai putea sa-l incerci si pe asta, eu am multiplikatorul ala si sunt multumit de el. de lanseta nu stiu ce sa iti zic ptr. ca nu am incercat-o ...
http://www.totalfishing.ro/kitt-jerk-p-3843.html
http://www.totalfishing.ro/kitt-jerk-p-3843.html
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- junior
Am incercat si eu sa arunc cu un multiplicator de la jaxon dar am stricat o rola de textil fireline 0,17 si o rola de mustad ayaka spin 0,28,peruci gramada
am pescuit la osacilante de 8;10;13 gr.,cred ca multiplicatorul trebuie folosit ptr.naluci mai grele altfel nu cred ca se poate pescui in conditii normale,mentionez ca pescuiesc vara la somn cu multiplicator si arunc destul de departe cu greutati mari.
Va rog sa-mi explicati si mie cum este cu multiplicatoarele astea de baitcasting,ce greutati se folosesc,ptr.ce pescuit,sunt total pe dinafara si mi-as dori sa pot sa pescuiesc la spining cu multiplicator.
Multumesc.

Va rog sa-mi explicati si mie cum este cu multiplicatoarele astea de baitcasting,ce greutati se folosesc,ptr.ce pescuit,sunt total pe dinafara si mi-as dori sa pot sa pescuiesc la spining cu multiplicator.
Multumesc.
- daspinningmaster
- utilizator constant
nu cunosc mulineta de bait de la jaxon....dar daca zici ca dai cu multiplicator la somn si arunci destul de departe ar trebui sa te descurci si cu astea low profile.....principiul de functionare e cam acelasi cu mici diferentze....inceaca sa setezi frana centrifugala sau magnetica ce-o avea mulineta pe valori mai "stranse"sa zic asa,cat si rotitza care ajusteaza presiunea pe tambur,astfel incat cand pui free spool,naluca sa cada pe apa,iar tamburul sa se opreasca din miscare....in rest ar mai fi lanseta,posibil sa nu fie prea adecvata,adica sa nu prea o potzi incarca corect cu greutatzile care dai de obicei.tudorgabriel scrie: Va rog sa-mi explicati si mie cum este cu multiplicatoarele astea de baitcasting,ce greutati se folosesc,ptr.ce pescuit,sunt total pe dinafara si mi-as dori sa pot sa pescuiesc la spining cu multiplicator.
Multumesc.