Lansete de baitcasting

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ionut-raptor
senior
senior

Lansete de baitcasting

Mesaj de ionut-raptor » 25 Noi 2007, 17:55

Salut baieti.Sunt nou pe forum si va rog sa-mi spuneti si mie unde gasesc o lanseta de baitcasting.Pana in 3 mil. :wink:

adi777
veteran
veteran

Re: Lansete de baitcasting

Mesaj de adi777 » 25 Noi 2007, 21:05

ionut-raptor scrie:Salut baieti.Sunt nou pe forum si va rog sa-mi spuneti si mie unde gasesc o lanseta de baitcasting.Pana in 3 mil. :wink:
Taticu, daca vrei sa te apuci de baitcasting mai strange niste bani. Nu cumpara porcarii, nu are rost!!! Ramai la spin! pot sa iti zic niste bete da te pishi pe ele dupa aia.
TEAM ATOM

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 26 Noi 2007, 13:18

eventual incearca combo-ul de la energo - e pe la doua si ceva ...
S'altare și bunăstare !

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 26 Noi 2007, 14:51

iti va fi cam greu de gasit o lanseta de baitcasting in Romania, eu am cautat cateva luni dupa care am renuntat si mi-am procurat din alta parte ...

eventul orienteaza-te dupa vreo achizitie de pe net daca nu ai alta posibilitate ....
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 26 Noi 2007, 21:25

- dati , va rog , mai multe lamuriri omului de ce nu sunt bune betele de baitcasting de pe la noi ....altfel nu pricepe , spuneti-i ce caracteristici ar trebui sa urmareasca la un astfel de bat si eventual pe ce balti ar fi recomandat si pentru ce tip de peste de pe la noi.
- cred ca subiectul intereseaza chiar si pe cei ce nu pescuiesc decat la spining si daca pierd ceva prin faptul ca nu practica aceasta alternativa

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 26 Noi 2007, 23:26

pai nici nu a precizat pentru ce ii trebuie lanseta de baitcasting, ptr. ce voblere o vrea, ce greutati etc ... nu are cum sa primeasca lamuriri daca nu da cateva detalii ... :roll:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 27 Noi 2007, 20:39

ai putea sa-l incerci si pe asta, eu am multiplikatorul ala si sunt multumit de el. de lanseta nu stiu ce sa iti zic ptr. ca nu am incercat-o ...

http://www.totalfishing.ro/kitt-jerk-p-3843.html

tudorgabriel
junior
junior

Mesaj de tudorgabriel » 27 Noi 2007, 21:34

Am incercat si eu sa arunc cu un multiplicator de la jaxon dar am stricat o rola de textil fireline 0,17 si o rola de mustad ayaka spin 0,28,peruci gramada :cry: am pescuit la osacilante de 8;10;13 gr.,cred ca multiplicatorul trebuie folosit ptr.naluci mai grele altfel nu cred ca se poate pescui in conditii normale,mentionez ca pescuiesc vara la somn cu multiplicator si arunc destul de departe cu greutati mari.
Va rog sa-mi explicati si mie cum este cu multiplicatoarele astea de baitcasting,ce greutati se folosesc,ptr.ce pescuit,sunt total pe dinafara si mi-as dori sa pot sa pescuiesc la spining cu multiplicator.
Multumesc.

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 27 Noi 2007, 21:58

io va sfatuiesc sa mai cautati si voi prin posturile trecute si de aici si de altundeva si sa veniti cu eventuale nelamuriri sau intrebari mai precise.
nu va asteptati acum sa se apuce cineva sa va spuna toate secretele si toate aplicatiile castingului de la o(zero).
Fire zmucite!

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 27 Noi 2007, 22:04

tudorgabriel scrie: Va rog sa-mi explicati si mie cum este cu multiplicatoarele astea de baitcasting,ce greutati se folosesc,ptr.ce pescuit,sunt total pe dinafara si mi-as dori sa pot sa pescuiesc la spining cu multiplicator.
Multumesc.
nu cunosc mulineta de bait de la jaxon....dar daca zici ca dai cu multiplicator la somn si arunci destul de departe ar trebui sa te descurci si cu astea low profile.....principiul de functionare e cam acelasi cu mici diferentze....inceaca sa setezi frana centrifugala sau magnetica ce-o avea mulineta pe valori mai "stranse"sa zic asa,cat si rotitza care ajusteaza presiunea pe tambur,astfel incat cand pui free spool,naluca sa cada pe apa,iar tamburul sa se opreasca din miscare....in rest ar mai fi lanseta,posibil sa nu fie prea adecvata,adica sa nu prea o potzi incarca corect cu greutatzile care dai de obicei.

Scrie răspuns