lansete custom

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

lansete custom

Mesaj de danr » 09 Mar 2005, 11:14

colegul nostru cristi ene poate construi lansete customizate
aveti avantajul ca inainte de a da banii va puteti alege un blank si accesoriile care va plac...

anuntul la
http://www.rapitori.ro/anunturi_arata.php?id=204

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Sunt de calitae

Mesaj de andrei-ovidiu » 12 Mai 2005, 14:09

Stiu eu mi-am facut una la Cristi pe un blank de xxx eagle 2 si sunt foarte multumit de ea. adevarul e ca se super-pricepe la construirea lor. parerea ea este ca arata de mii de ori mai bine decat cele din fabrica.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 12 Mai 2005, 20:19

Apropo de lansetele si articolul lui Cristi Ene despre custom made ce credeti ca am aflat :?: :!:
Am inteles ca articolul a fost postat de catre Sorin Dragoi cu acordul lui Cristi si pe siteul Pescarul... in aceeasi perioada cand Dan l-a pus la noi pe Rapitori .Pe Pescarul unde am inteles ca intervin mult sau chiar e facut de Dra goi siMalin Musatescu (ambii mari scriitori in ALP) era parca sub titlul" Lansete custom made in Romania".
La interventia cred a lui Dan ,Cristi si-a dat seama ca nu e in regula ca articolul sa fie pe ambele siteuri si ca a gresit si ca sa repare greseala l-a retras dupa numai o zi de pe Pescarul. chiar daca cei doi au vrut sa-i plateasca si au insistat mult sa le lase articolul.
Ei acu i-acu.... Zilele trecute cineva (daca nu cumva chiar Andrei) a intrebat pe Pescarul.ro ce parere au despre lansetele custom facute la noi.
Sa fi vazut pe Malin Musatescu ce interventie in tornada a facut ca ce-i cu prostiile astea mioritice...ca ce Glomis nu stie sa faca lansete si si ne-am gasit noi sa-i invatam si ca astea sunt niste tampenii.....
Pai eu stiu ca in afara se fac multe custom si cred ca daca cele din fabrica i-ar satisface perfect ar renunta la asta.
Dar se pare ca interventia il viza direct pe Ene cu articolul si lansetele lui.
Ma intreb oare cand a ajuns la aceasta concluzie Musatescu inainte sau dupa ce Cristi Ene a refuzat sa le lase articolul :!: :?:
Si ma mai intreb la asa o reactie din partea unuia care e cel mai mare scriitor din ALP oare e vreo legatura intre Malin Musatescu scriitorul si pescuit(caci la scris jos palaria) :twisted:

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 12 Mai 2005, 21:18

Nu-l cunosc pe Cristi Ene,dar doresc sa-l felicit pt. ca face bete la comanda si din cate am inteles f. bune.

Intotdeauna betele facute la comanda de un om priceput sunt mai bune decat cele din magazin in primul rand deoarece cel ce le comanda presupun ca stie ce vrea si spune sa fie facute cum doreste el, nu cum vrea producatorul.
Doar ca exista de cele mai multe ori un inconvenient economic in sensul ca in final pretul batului e mai mare.

Referitor la bete facute,nu cumparate din magazin pot sa va spun reactia unui prieten de-al meu cu care merg de multe ori la pescuit aici.

Acum cateva zile,pe 5 mai pescuiam impreuna cu acest prieten roman sub barajul lacului Livingston,Texas.Fiind obosit mi-am permis sa ma odihnesc(dormisem noaptea doar 3 ore)doua ore.Cand m-am intors prietenul meu Claudiu pescuia cu batul meu si mi-a spus ca si un copil poate sa prinda peste cu batul meu ,batul transmitand cea mai mica atingere a jig-ului la distanta de 50-60m de mal(pescuiam de pe mal).
I-am spus tu crezi ca daca as fi gasit un bat similar in magazin care sa-mi satisfaca preferintele mi-as fi facut singur batul(bat spinning de 3,8m. pe blank fly de 9" ALL STAR TITANIUM W5 +o extensie HELIUM de la KISTLER).

Si Claudiu pescuia tot cu un bat facut de mine,dar mai scurt si tot pe un blank de spinning(doua bucati) de cca.2,8m. ALL STAR TITANIUM!!!!

Daca va puteti permite si gasiti un blank de calitate(la fel si celelalte componente) faceti-va la comanda batul cum il doriti si chiar daca estetic un bat din magazin arata mai bine tineti cont ca frumusetea produsului terminat atrage pescarii nu pestele.

Jean Scurtu

lumina_se_facu
utilizator nou
utilizator nou

Re: lansete custom

Mesaj de lumina_se_facu » 07 Mar 2012, 22:16

Ce practica Malin Musatescu e snobism bucurestean. Mai are destul de invatat... Predica apa si bea vin

Scrie răspuns