Lansete custom pe blankuri MHX
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Lansete custom pe blankuri MHX
Ai dreptate....pina la lanseta gata e cale lunga..Pe blancul asta poti scoate una foarte senzitiva..stiu asta din diferitele incercari pe care le-am facut pe anumite blancuri,dar care nu sint subiectul topicului de fata 

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
deci ai facut o lanseta/ai pescuit o lanseta pe blankul asta sau nu ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
- semlecangheorghe
- veteran
Ti-am spus despre blank,ce nu este clar??Am vazut blancul, e mortal(din punctul meu de vedere),rapid,usor senzitiv..Cum duce naluca nu stiu sa-ti spun,ca am pipait doar blancul
Cum puteam sa pescuiesc cu un blank chel??
Daca te fortezi sa o scoti ca-i oftopic,eu doar am raspuns la intrebarea asta...nu am pus-o eu..
Am spus cum este blank-ul,caci l-am vazut-studiat oleaca..si asa cum am zis,nu sint presupuneri..de vampyru_a1 » Lun Mar 11, 2013 11:45 pm
caut un blank pana in 21g-3/4 oz si ma gandeam la MB843 .
vreau sa il fac de cast si sa il folosesc cu jig (poate mai rar la vobler) intre 12 si 18 gr rar 21
peste 18 gr am alta
poate sa ma ajute cineva ?
Acuma daca e problema ca vorbim despre un blank,si nu de o lanseta ,poti sa apesi butonul report si e 1la 1...chit ca eu nu am apasat butonul.Am preferat sa va zic direct.

Si cum ziceai,dintr-un blank se pot scoate lansete diferite.Dar e alt subiect.
.
.
gigi , nu incerca sa denaturezi nimic din discutia asta. suntem f on topic.
daca ti-e mai clar cand se folosesc fonturi mari, poftim :
Nu reusesc sa inteleg din ce imi zici tu cum ai tras concluzia doar pipaind blankul ca este sensitiv .....
Alles klar?
Nu incerc sa poluez, dar ca un pasionat de fenomen, blankuri si lansete am o nedumerire la care se pare ca tu ai raspunsul. Din pacate nu vrei sa imi lamuresti nedumerirea si astfel raman cu ideea ca ori imi scapa ceva de ordin tehnic ori tu vorbesti pe pereti .
Over and out.
daca ti-e mai clar cand se folosesc fonturi mari, poftim :
Nu reusesc sa inteleg din ce imi zici tu cum ai tras concluzia doar pipaind blankul ca este sensitiv .....
Alles klar?
Nu incerc sa poluez, dar ca un pasionat de fenomen, blankuri si lansete am o nedumerire la care se pare ca tu ai raspunsul. Din pacate nu vrei sa imi lamuresti nedumerirea si astfel raman cu ideea ca ori imi scapa ceva de ordin tehnic ori tu vorbesti pe pereti .
Over and out.
- semlecangheorghe
- veteran
Este alt subiect,deci oftopic..Nu reusesc sa inteleg din ce imi zici tu cum ai tras concluzia doar pipaind blankul ca este sensitiv .....

Si Tavi sta cu deshtu pi buton..
Daca ma suni

.
.
multumesc, m-am lamurit 

vampyru_a1 scrie:caut un blank pana in 21g-3/4 oz si ma gandeam la MB843 .
vreau sa il fac de cast si sa il folosesc cu jig (poate mai rar la vobler) intre 12 si 18 gr rar 21
peste 18 gr am alta
poate sa ma ajute cineva ?
Am eu un MB843 facut de Andrei Sava. E ok.
Personal il gasesc cam aspru pentru jig, dar aici tine de gusturi si de mana.
Eu il gasesc cam tare iar prietenul meu care e de doua ori cat mine il gaseste perfect.
L-am pescuit doar de 3-4 ori din ianuarie si pana acum, daca ai rabdare o sa-ti spun cum se manifesta la pescuit intensiv(primeste in cateva zile o saptamana de Delta, cu de toate)
PS: Daca blank-ul pe care a pus mana Gigel e ala de la Andrei o sa trebuiasca sa fac cadou lanseta.
- semlecangheorghe
- veteran
Nu ,aici tine de conceptie...MB- Mag Bass.Personal il gasesc cam aspru pentru jig, dar aici tine de gusturi si de mana.
Mag-magnum tapper-putere pe talon..pun pariu ca stiai amanuntul cind ai luat lanseta..

La polul opus,daca jinduiesti,poti incerca lansete din seria panfish..

.
.
Multumesc de informatii Gigi
Nu stiam amanuntul, am cumparat o lanseta custom asa, la plezneala, eram plictisit si nu stiam pe ce sa cheltuiesc niste maruntis.
Mi se intampla des.
Now go out and play.
Ramane sfant acel "Arguing on the internet is like running at the special olympics".
Unul care a vazut un blank si celalalt care are lanseta. Mda. Fiecarecu ale lui.
PS: prefer joardele de la W&M so chill, nu te spuma ca un pokemon ca devine hilar.

Nu stiam amanuntul, am cumparat o lanseta custom asa, la plezneala, eram plictisit si nu stiam pe ce sa cheltuiesc niste maruntis.
Mi se intampla des.
Now go out and play.
Ramane sfant acel "Arguing on the internet is like running at the special olympics".
Unul care a vazut un blank si celalalt care are lanseta. Mda. Fiecarecu ale lui.
PS: prefer joardele de la W&M so chill, nu te spuma ca un pokemon ca devine hilar.
Ce e cu atata ostilitate???
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu