Salut si LA MULTI ANI !
M-ar interesa o parere despre lansetele astea 2.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-colm ... 47325.html
http://www.totalfishing.ro/lanseta-colm ... 47314.html
Intentionez sa pescuiesc la vobler si linguri (chiar si rotative), mai mult pe lac, de pe mal.
Pestii vizati de la clean si biban la stiuca si avat.
Sunt putin cam "grele" pt clean sau biban, dar nu vreau sa car mai mult de un bat cu mine.
M-ar interesa sa pot arunca acceptabil naluci de 4-5g.
Dar in comparatie cu un Lamiglas G1215 ce mi-ati recomanda?
Cum sunt cotoarele la betele Colmic?
Eu sunt mai scund si ma cam incurca cotoarele lungi.
Multumesc
Lansete Colmic
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete Colmic
nu ma pricep asa bine dar vrei cast sau spinn ? ai 2 exemple diferite absolut ca si putere,actiune..cred ca sunt prea mult pt ce vrei sa faci cu ele..
Spinning.albert.C scrie:nu ma pricep asa bine dar vrei cast sau spinn ? ai 2 exemple diferite absolut ca si putere,actiune..cred ca sunt prea mult pt ce vrei sa faci cu ele..
Din ce am citit Herakles Kiar Vanto are actiune moderate-fast, cealalta nu stiu....
-
- senior
Eu am din toamna un Colmic Heracles USA Black Weapon de 2,13m, 5-17 gr (chiar modelul asta nu este la Total Fishing) si pot sa-ti dau niste referinte despre gama Colmic Heracles BW. Am luat-o pt. jigging la salau de pe mal in apa statatoare (un lac de acumulare)si sunt f.f. multumit de ea. N-as schimba-o cu nici o alta marca. Este destul de usoara fata de altele de acelasi tip (124 gr.), rapida in tzeapa si flexibila in drill, cotorul este sufiient de scurt ca sa nu te incurce oricat de scurt ai avea bratul, blanc solid si elegant decorat, inele multe si bune. Se echilibreaza absolut perfect cu o mulineta Zauber de 2000 (280gr), astfel ca nu se simte deloc greutatea mai mare a mulinetei (parca-s facute una pt. alta). Cu o mulineta mai usoara cam pica in nas. Poate unii colegi de forum o sa zambeasca la cat am laudat-o si cu alte ocazii insa a fost lanseta care mi s-a "lipit" pe mana dupa ce am testat alte cateva modele asemanatoare (Shimano Compre si Clarus, Savage Gear, Sakura). Insa pt. spinning-ul usor la clean nu mi se pare cea mai potrivita, e cam tare pt. nalucile sub 5 grame. Eu ti-am descris modelul pe care-l am, pe cele postate de tine nu le cunosc, insa referinte din cele mai bune pt. lansetele din gama Colmic Her.BW. Poate erau si mai elegante daca le puneau pluta in loc de EVA
Kiar vanto este fast curat.
@CristianK : ia colmicul ala de la gaby2007 (http://www.rapitori.ro/forum/vand-colmi ... 39428.html) ca il da si la pret bun si nu mai vezi asa ceva la banii aia nici noua, nici sh.
E tot ce iti trebuie. Foarte buna de jiggjng (de la 3 la 7 g bila + naluca), nu e nici batator de covoare pe varf si te descurci si la pescuitul de clean si binan cu rotative.
De vobler s-ar putea sa fie putin cam tare, dar merita incercata.
E tot ce iti trebuie. Foarte buna de jiggjng (de la 3 la 7 g bila + naluca), nu e nici batator de covoare pe varf si te descurci si la pescuitul de clean si binan cu rotative.
De vobler s-ar putea sa fie putin cam tare, dar merita incercata.
-
- veteran
Shimano Compre 210M este destul de blanda pe varf pentru a arunca naluci de 4-5g si puternica in talon ceea ce te va ajuta in drillul cu pesti mai mari cum ar fi stiuca sau avatul.