Remus
E acel spro cu care pescuiai pe 25(duminica)?
era destul de tare asa mi s-a parut(ne-am intalnit la balastiera de la Santion daca nu gresesc)
Cum ai reusit sa rupi tuff line-ul?
lansete Baltzer
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Exact lanseta cu care am dat in acea duminica , rezistenta ,nu prea grea ( comparativ cu Wild River MH ) , ranforsata in x cu fibre suplimentare , e ok .
Cu textilul de 15 lb a fost simplu , vara , creier incins de soare , un vobler Daiwa , o agatatura , smucitura din fundul gradinii .............poc textila .........uaaaaaaa!!!!!!!! Normal ca am bagat o baie lux si am porcait locul . Interesant ca nu a cedat la nod (Palomar ).
Cu textilul de 15 lb a fost simplu , vara , creier incins de soare , un vobler Daiwa , o agatatura , smucitura din fundul gradinii .............poc textila .........uaaaaaaa!!!!!!!! Normal ca am bagat o baie lux si am porcait locul . Interesant ca nu a cedat la nod (Palomar ).
Costica,fiinda am mai vb si pescuiesc pe aproape de locurile tale preferata si anu asta vreau sa ajung si acolo,imi poti recomanda o lanseta buna pt jiguri care sa mature anaforu ala..costica_fishing scrie:Daaaa...ihiii!remus s scrie:Eu iti recomand Spro ca si marca pt lansete ( pentru inceput sunt excelente ) au o mare varietate de modele , actiuni, etc.
Calitativ eu zic ca sunt peste Balzer si cu preturi pt. toate buzunarele.
Am vazut eu la Aquamania - Spro Titanium = 10.000.000!
Mai bine ii dau pe......martisoare!

in cautarea pestelui cel mare...
- costica_fishing
- veteran
cei care au folosesc niste Airrus (Sirrus) de 7'6'', 1/2-1,1/2 oz. Luate de la Drill cu 115 USD. Am si eu doo, una de maritat!
Io am un XML 906 (de fapt unu si jumate
) cu care. dupa ce a trecut prin transformari majore, imi fac treaba!
Din ce am mai pus mana: Avid de 8'6'' 1/x-1,1/4 si or mai fi....vezi ca s-a mai discutat!

Io am un XML 906 (de fapt unu si jumate

Din ce am mai pus mana: Avid de 8'6'' 1/x-1,1/4 si or mai fi....vezi ca s-a mai discutat!
near the beer
daca ii dai pe martzisoare clar prinzi mai mult ,,peste''costica_fishing scrie:Daaaa...ihiii!remus s scrie:Eu iti recomand Spro ca si marca pt lansete ( pentru inceput sunt excelente ) au o mare varietate de modele , actiuni, etc.
Calitativ eu zic ca sunt peste Balzer si cu preturi pt. toate buzunarele.
Am vazut eu la Aquamania - Spro Titanium = 10.000.000!
Mai bine ii dau pe......martisoare!

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.