LANSETA - UL -> ce recomandati?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
LANSETA - UL -> ce recomandati?
-
vali stratonov
- veteran

Re: LANSETA - UL -> ce recomandati?
Am luat-o eu de curiozitate si am pescuit-o de cateva ori. E o lanseta placuta in pescuitul cu voblere usoare. Acel "0" grame e putin exagerat, totusi...eutherpia scrie:...De lanseta Daiwa Tornado.X Ultralight 1,95M/0-7G, ce parere aveti![]()
![]()
O mentiune aparte o fac pt. maner, care este unul foarte comod. Mandrina este profilata ergonomic, iar foregrip-ul serveste drept piulita de strangere, inchizandu-se cu clichet.
Una peste alta, e o varianta buna de UL, pt. pescuit la vobler (n-as recomanda-o pt. jig), intre betele care se gasesc in mod curent prin magazinele romanesti, avand si un pret civilizat...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
- misulian
- utilizator constant

si eu caut un UL deocamdata m-am gandit la asta
BeastMaster-AX-Spinning-L-1-80m-2-8g.html
am si testat-o vre-o 10 minute cu ce naluci mici am avut pe la mine,
la TORNADO X Ultralight Rod mi se pare c-am lung manerul pentru un UL
@ valistrati
unde pot gasi o poza cu megabassu asta , din caracteristici pare fain
Numa bine
@ valistrati
Numa bine
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.
Asa cum e construita lanseta, manerul ala e numai bun. Se echilibreaza corect cu o mulineta usoara. Daca ai pus mana pe lanseta, ai putut constata ca manerul si mandrina sunt diferite decat in fotografiile de pe net, care prezinta Tornado-urile X de lungime mai mare.misulian scrie:...la TORNADO X Ultralight Rod mi se pare c-am lung manerul pentru un UL...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
vali stratonov
- veteran

Sincer nu stiu ...singura poza o avea Caius pe Fishshop....asta inainte de-a vinde lansetamisulian scrie:si eu caut un UL deocamdata m-am gandit la asta
@ valistrati
Numa bine
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Salutare!
Am de cateva zile o Sakura Trinis 602 UL 1.83/1-5 g si...o pescuiesc fara incetare la biban cu jiguri de 2 si 4 grame (cred ca pt. jigging e si facuta, parerea mea), este fast (spre extra cred eu), foarte nervoasa, inele mici, bine echilibrata.
Inca nu am incercat si un textil, pescuind doar cu mono pana acum, dar ce pot spune e ca e f. senzitiva, chiar daca pare a fi destul de rigida la prima incercare (si pe mne m-a surprins pt. un UL).
Am luat bibani frumosi, si la 300 g, iar senzatia in dril de super, incercarea mare de pana acum fiind un avat pe la 500 g, lanseta strunind "fiara" cu brio...
Eu cred ca si la strapi de 1 kg face fata cu bine, avand o rezerva de putere pe talon considerabila pt. clasa ei de putere, dar inconvenientul e ca nu cred ca ar merge la fel de bine cu niste microvoblere la clean...drept pt. care eu ii pun "diagnosticul" de pe acum>jigging usor si poate si ceva rotative/oscilante de pana in 5 g.
Parerea mea!
Numai bine!
Am de cateva zile o Sakura Trinis 602 UL 1.83/1-5 g si...o pescuiesc fara incetare la biban cu jiguri de 2 si 4 grame (cred ca pt. jigging e si facuta, parerea mea), este fast (spre extra cred eu), foarte nervoasa, inele mici, bine echilibrata.
Inca nu am incercat si un textil, pescuind doar cu mono pana acum, dar ce pot spune e ca e f. senzitiva, chiar daca pare a fi destul de rigida la prima incercare (si pe mne m-a surprins pt. un UL).
Am luat bibani frumosi, si la 300 g, iar senzatia in dril de super, incercarea mare de pana acum fiind un avat pe la 500 g, lanseta strunind "fiara" cu brio...
Eu cred ca si la strapi de 1 kg face fata cu bine, avand o rezerva de putere pe talon considerabila pt. clasa ei de putere, dar inconvenientul e ca nu cred ca ar merge la fel de bine cu niste microvoblere la clean...drept pt. care eu ii pun "diagnosticul" de pe acum>jigging usor si poate si ceva rotative/oscilante de pana in 5 g.
Parerea mea!
Numai bine!
Nu stiu de ce crezi ca nu merge cu microvoblere la clean .
Eu am sora mai mare cea de 2,13m si 3-10g . Am folosit-o la clean cu voblere Cozma si Ugly de 3cm si 2g si a mers foarte bine . Nu imi aduc aminte sa fi ratat vreun clean datorita actiunii prea fast .
Oricum am inceput sa caut cleanul si cu voblere mai mari de 5 -6 cm .
Eu zic sa incerci la clean cu ea si s-ar putea sa fii surprins . Placut .
Eu am sora mai mare cea de 2,13m si 3-10g . Am folosit-o la clean cu voblere Cozma si Ugly de 3cm si 2g si a mers foarte bine . Nu imi aduc aminte sa fi ratat vreun clean datorita actiunii prea fast .
Oricum am inceput sa caut cleanul si cu voblere mai mari de 5 -6 cm .
Eu zic sa incerci la clean cu ea si s-ar putea sa fii surprins . Placut .