Lanseta travel
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lanseta travel
Apropos, stie cineva magazine online sau chiar fizice in zona Bergen-Stord?
aaaa.... ma gandeam ca vrei s-o faci lata, daca tot ajungi in PROMISED LAND
cei care te-au chemat nu-s pescari? poate punetzi mana de la mana cumva pentru un guide cu barca.... zic si eu. absolut totul este mult mai scump ca in restul europei, dar daca te uitzi la salariile lor, stii de ce....
eu am niste prieteni care merg in fiecare an si vin cu cate 50-60kg de peste (adica filet) acasa....

cei care te-au chemat nu-s pescari? poate punetzi mana de la mana cumva pentru un guide cu barca.... zic si eu. absolut totul este mult mai scump ca in restul europei, dar daca te uitzi la salariile lor, stii de ce....

eu am niste prieteni care merg in fiecare an si vin cu cate 50-60kg de peste (adica filet) acasa....

din cite stiu io... e 30 kg de caciula deci ggi n-are cum sa fie in pericol...Adi G scrie:aaaa.... ma gandeam ca vrei s-o faci lata, daca tot ajungi in PROMISED LAND![]()
cei care te-au chemat nu-s pescari? poate punetzi mana de la mana cumva pentru un guide cu barca.... zic si eu. absolut totul este mult mai scump ca in restul europei, dar daca te uitzi la salariile lor, stii de ce....![]()

bradypus scrie:din cite stiu io... e 30 kg de caciula deci ggi n-are cum sa fie in pericol...Adi G scrie:aaaa.... ma gandeam ca vrei s-o faci lata, daca tot ajungi in PROMISED LAND![]()
cei care te-au chemat nu-s pescari? poate punetzi mana de la mana cumva pentru un guide cu barca.... zic si eu. absolut totul este mult mai scump ca in restul europei, dar daca te uitzi la salariile lor, stii de ce....![]()

Nu, nu chiar lata, doar asa... de fun. Cel care m-a chemat nu are treaba cu pescuitul, din pacate...Adi G scrie:aaaa.... ma gandeam ca vrei s-o faci lata, daca tot ajungi in PROMISED LAND![]()
Poate gasesc si o barca cu ghid si echipament inclus, macar pt o zi, doar sa nu fie vreun sezon nefavorabil sau ceva de genul.
Dar sa ma vad acolo....
daca o sa ai posibilitatea, nu ezita nici o secunda! n-o sa-tzi para rau...florin.b scrie:Poate gasesc si o barca cu ghid si echipament inclus, macar pt o zi, doar sa nu fie vreun sezon nefavorabil sau ceva de genul.
Dar sa ma vad acolo....
din pacate, n-am ajuns inca prin norvegia, numai in suedia, dar peninsula scandinava in general m-a fascinat dintotdeauna. de aia am citit si am auzit (si am vrut sa aud

deci, fir intins si ROCK ON!

- crystianoo
- veteran
Tare asta cu ciorba la noujdelei ahahhahahhahahha 

Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
da mah....crystianoo scrie:Tare asta cu ciorba la noujdelei ahahhahahhahahha

insa punctul lor slab, al scandinavilor in general, este ALCOLUL!

Eu stiam ca de la Ebru se vine cu portbagajul plin de crapi. Sa-nteleg ca romanasii nostri au dat iama-n stiucile si codul norvegian?
daca te referi la postul asta:aZu scrie:Eu stiam ca de la Ebru se vine cu portbagajul plin de crapi. Sa-nteleg ca romanasii nostri au dat iama-n stiucile si codul norvegian?
era vorba de pescari germani, onorabili, care pescuie in limitele legale....Adi G scrie:eu am niste prieteni care merg in fiecare an si vin cu cate 50-60kg de peste (adica filet) acasa....