Lanseta travel

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

florin.b
senior
senior

Re: Lanseta travel

Mesaj de florin.b » 19 Dec 2013, 14:00

Apropos, stie cineva magazine online sau chiar fizice in zona Bergen-Stord?

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 19 Dec 2013, 20:29

aaaa.... ma gandeam ca vrei s-o faci lata, daca tot ajungi in PROMISED LAND :lol:
cei care te-au chemat nu-s pescari? poate punetzi mana de la mana cumva pentru un guide cu barca.... zic si eu. absolut totul este mult mai scump ca in restul europei, dar daca te uitzi la salariile lor, stii de ce.... :lol:
eu am niste prieteni care merg in fiecare an si vin cu cate 50-60kg de peste (adica filet) acasa.... :shock:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 19 Dec 2013, 20:57

Adi G scrie:aaaa.... ma gandeam ca vrei s-o faci lata, daca tot ajungi in PROMISED LAND :lol:
cei care te-au chemat nu-s pescari? poate punetzi mana de la mana cumva pentru un guide cu barca.... zic si eu. absolut totul este mult mai scump ca in restul europei, dar daca te uitzi la salariile lor, stii de ce.... :lol:
eu am niste prieteni care merg in fiecare an si vin cu cate 50-60kg de peste (adica filet) acasa.... :shock:
din cite stiu io... e 30 kg de caciula deci ggi n-are cum sa fie in pericol... :D

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 19 Dec 2013, 20:58

bradypus scrie:
Adi G scrie:aaaa.... ma gandeam ca vrei s-o faci lata, daca tot ajungi in PROMISED LAND :lol:
din cite stiu io... e 30 kg de caciula deci ggi n-are cum sa fie in pericol... :D
:lol1:

florin.b
senior
senior

Mesaj de florin.b » 19 Dec 2013, 22:28

Nu, nu chiar lata, doar asa... de fun. Cel care m-a chemat nu are treaba cu pescuitul, din pacate...
Poate gasesc si o barca cu ghid si echipament inclus, macar pt o zi, doar sa nu fie vreun sezon nefavorabil sau ceva de genul.
Dar sa ma vad acolo....

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 19 Dec 2013, 23:45

florin.b scrie:Poate gasesc si o barca cu ghid si echipament inclus, macar pt o zi, doar sa nu fie vreun sezon nefavorabil sau ceva de genul.
Dar sa ma vad acolo....
daca o sa ai posibilitatea, nu ezita nici o secunda! n-o sa-tzi para rau...
din pacate, n-am ajuns inca prin norvegia, numai in suedia, dar peninsula scandinava in general m-a fascinat dintotdeauna. de aia am citit si am auzit (si am vrut sa aud :lol: ) foarte multe pe tema asta. pot sa-tzi spun ca pestele in general este destul de scump in norvegia, chiar si pentru norvegieni, de aceea mai totzi sunt pescari inraitzi.... deci fi sigur ca nu va trebui sa cautzi foarte mult magazine de specialitate pe acolo, si nici guizi cu barci si tot tacamul.... mai degraba te vei "impiedica" de ele, mai ales in bergen.... :lol: :lol: :lol:
deci, fir intins si ROCK ON! :cooler: vedea-tz-as fatza in poze cu pesti ciudatzi si uriasi! :lol1:

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 20 Dec 2013, 16:10

Tare asta cu ciorba la noujdelei ahahhahahhahahha :D
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 20 Dec 2013, 17:10

crystianoo scrie:Tare asta cu ciorba la noujdelei ahahhahahhahahha :D
da mah.... :lol: :lol: :lol: da cam asa este.... un pachet de tzigari - unspe iuro! :shock: sase doze de bere la jumate - douajdoi de iuro!!! :shock:
insa punctul lor slab, al scandinavilor in general, este ALCOLUL! :lol: :lol: :lol: taria de toate felurile ii ca un fel de valuta :wink: cu asta-i dai pe spate pe totzi.... :lol: :lol: :lol:

aZu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aZu » 20 Dec 2013, 21:58

Eu stiam ca de la Ebru se vine cu portbagajul plin de crapi. Sa-nteleg ca romanasii nostri au dat iama-n stiucile si codul norvegian?

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 20 Dec 2013, 22:08

aZu scrie:Eu stiam ca de la Ebru se vine cu portbagajul plin de crapi. Sa-nteleg ca romanasii nostri au dat iama-n stiucile si codul norvegian?
daca te referi la postul asta:
Adi G scrie:eu am niste prieteni care merg in fiecare an si vin cu cate 50-60kg de peste (adica filet) acasa.... :shock:
era vorba de pescari germani, onorabili, care pescuie in limitele legale.... :lol: merg in norvegia cu un transporter, lada frigorifica imensa si aparat de vidat propriu :lol: nu fac nimic ilegal :wink:

Scrie răspuns