lanseta Trabucco - o fi buna?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 29 Apr 2006, 01:49

Salut Pasek , in imediata apropiere de TG JIU , un lac cu pastrav este la Sadu ; pe linga fabrica de "frigidere" , in sus pe piriu mergi pe drum cit se poate , treci de fosta unit.militara , urmezi in continuare cursul piriului si dupa 1-1,5h de mers pe jos , ajungi la lacul cu pricina ! Nu te sfatuiesc sa mergi singur , zona e foarte salbatica , ca si cind picior de om nu ar fi trecut pe acolo . Daca intimpini greutati cu militarii ( este inca paza ptr.depozit), le arati permisul si nu au ce sa mai zica ; te mai documentezi si tu cum ajungi in Sadu , eu am fost acolo in urma cu aproape doi ani , intentionez sa ajung si anul asta .O alta locatie cu pastravi este la Obirsia Lotrului , lacul Vidra (drumul de la Petrosani pina sus e f. bun ) s-au la Oasa , dar nu se poate urca inca este zapada , poti sa incerci de 1Mai dar numai cu un 4x4 de teren . Daca ajungi mai repede la Sadu sa ma anunti si pe mine .

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 29 Apr 2006, 06:27

multumesc cati pentru informatii. daca ajung la sadu te tin la curent. oare pe jiu o fi pastrav? ai avut ceva iesiri la peste anul asta?

razvan balan
utilizator nou
utilizator nou

salutare la toata lumea....

Mesaj de razvan balan » 29 Apr 2006, 13:23

Care sunt cele mai bune retete de mamaliga pt crap.....?
orce informatie este bine venita pt mine...... :P [/i][/b]

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 29 Apr 2006, 13:33

salut razvane, n-as putea sa-ti spun cum e cu mamaliga... eu incerc mai mult cu spinningu... pe la crap cind oi fi mai batrin si nu o sa pot sa ma mai plimb pe riu! :D :D :D
in rest ... we are the best!

taicanoe
veteran
veteran

Re: salutare la toata lumea....

Mesaj de taicanoe » 29 Apr 2006, 14:27

razvan balan scrie:Care sunt cele mai bune retete de mamaliga pt crap.....?
orce informatie este bine venita pt mine...... :P [/i][/b]
Incearca pe crap.ro ... poate acolo gasesti mai multe retete de mamaliga... pe aici mai mult retete de voblere, linguri si rotative :lol:
S'altare și bunăstare !

vladcs
junior
junior

Mesaj de vladcs » 08 Mai 2006, 15:44

[quote="Cati"].. cu un blinker de 5-6gr. , uita sa mai cada in apa!!!asta daca esti interesat de lanseuri la distanta...
quote]

Cam cati metri ?
vlad

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 10 Mai 2006, 12:12

are dreptate cati,
am avut vreo doua iesiri sa incerc lanseta si am fost super multumit. cu mepps 00 sau voblere mici 2,3 grame aruncarea este undeva la 25-30 metri. mentionez ca am folosit un textil pe care nu scria nimic despre producator carbonx pe care sa nu il cumpere nimeni!!!!!! am dat pe 150 m 450.000lei, l-am folosit de doua ori si acum il arunc. m-am zgircit si am luat super teapa
deci vladcs batul este super, important este sa il echilibrezi cu o mulineta adecvata
in rest ... we are the best!

Mircea Zaharia
utilizator nou
utilizator nou

Scule Trabucco

Mesaj de Mircea Zaharia » 07 Sep 2006, 15:37

Mi-ar putea spune si mie cineva unde gasesc scule de astea Trabucco in Iasi?...sau cam ce magazine de profil sunt aici, ca n-am prea gasit. Va multumesc.
mircea

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 07 Sep 2006, 15:46

la Vera Sport peste drum de G&T
vezi ce tare sunt? :lol:
cunosc magazinele din Iasi de la 200km distanta :lol:

paul
Moderator
Moderator

Re: Scule Trabucco

Mesaj de paul » 07 Sep 2006, 16:26

Mircea Zaharia scrie:Mi-ar putea spune si mie cineva unde gasesc scule de astea Trabucco in Iasi?...sau cam ce magazine de profil sunt aici, ca n-am prea gasit. Va multumesc.
Magazine din Iasi ar fi: GIPO, pe strada garii, vis-a-vis de vechea Vointa, ARROW, pe Stefan cel Mare, la AJVPS, Vera Sport, asa cum spunea si georgelucius, ar mai fi 2 magazine in Alexandru (unul sub pasarela si unul intre Minerva si Zimbru si un magazin mai nou deschis, LH Lure, in Alexandru, langa biserica de langa pasarela...
Prin comanda, la ultimul, ai putea sa-ti faci rost de ceea ce cauti.
P.S. gabi.. G&T nu mai exista

Scrie răspuns