lanseta Trabucco - o fi buna?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Salut Pasek , in imediata apropiere de TG JIU , un lac cu pastrav este la Sadu ; pe linga fabrica de "frigidere" , in sus pe piriu mergi pe drum cit se poate , treci de fosta unit.militara , urmezi in continuare cursul piriului si dupa 1-1,5h de mers pe jos , ajungi la lacul cu pricina ! Nu te sfatuiesc sa mergi singur , zona e foarte salbatica , ca si cind picior de om nu ar fi trecut pe acolo . Daca intimpini greutati cu militarii ( este inca paza ptr.depozit), le arati permisul si nu au ce sa mai zica ; te mai documentezi si tu cum ajungi in Sadu , eu am fost acolo in urma cu aproape doi ani , intentionez sa ajung si anul asta .O alta locatie cu pastravi este la Obirsia Lotrului , lacul Vidra (drumul de la Petrosani pina sus e f. bun ) s-au la Oasa , dar nu se poate urca inca este zapada , poti sa incerci de 1Mai dar numai cu un 4x4 de teren . Daca ajungi mai repede la Sadu sa ma anunti si pe mine .
-
- utilizator nou
salutare la toata lumea....
Care sunt cele mai bune retete de mamaliga pt crap.....?
orce informatie este bine venita pt mine......
[/i][/b]
orce informatie este bine venita pt mine......

Re: salutare la toata lumea....
Incearca pe crap.ro ... poate acolo gasesti mai multe retete de mamaliga... pe aici mai mult retete de voblere, linguri si rotativerazvan balan scrie:Care sunt cele mai bune retete de mamaliga pt crap.....?
orce informatie este bine venita pt mine......[/i][/b]

S'altare și bunăstare !
are dreptate cati,
am avut vreo doua iesiri sa incerc lanseta si am fost super multumit. cu mepps 00 sau voblere mici 2,3 grame aruncarea este undeva la 25-30 metri. mentionez ca am folosit un textil pe care nu scria nimic despre producator carbonx pe care sa nu il cumpere nimeni!!!!!! am dat pe 150 m 450.000lei, l-am folosit de doua ori si acum il arunc. m-am zgircit si am luat super teapa
deci vladcs batul este super, important este sa il echilibrezi cu o mulineta adecvata
am avut vreo doua iesiri sa incerc lanseta si am fost super multumit. cu mepps 00 sau voblere mici 2,3 grame aruncarea este undeva la 25-30 metri. mentionez ca am folosit un textil pe care nu scria nimic despre producator carbonx pe care sa nu il cumpere nimeni!!!!!! am dat pe 150 m 450.000lei, l-am folosit de doua ori si acum il arunc. m-am zgircit si am luat super teapa
deci vladcs batul este super, important este sa il echilibrezi cu o mulineta adecvata
in rest ... we are the best!
-
- utilizator nou
Scule Trabucco
Mi-ar putea spune si mie cineva unde gasesc scule de astea Trabucco in Iasi?...sau cam ce magazine de profil sunt aici, ca n-am prea gasit. Va multumesc.
mircea
-
- senior
Re: Scule Trabucco
Magazine din Iasi ar fi: GIPO, pe strada garii, vis-a-vis de vechea Vointa, ARROW, pe Stefan cel Mare, la AJVPS, Vera Sport, asa cum spunea si georgelucius, ar mai fi 2 magazine in Alexandru (unul sub pasarela si unul intre Minerva si Zimbru si un magazin mai nou deschis, LH Lure, in Alexandru, langa biserica de langa pasarela...Mircea Zaharia scrie:Mi-ar putea spune si mie cineva unde gasesc scule de astea Trabucco in Iasi?...sau cam ce magazine de profil sunt aici, ca n-am prea gasit. Va multumesc.
Prin comanda, la ultimul, ai putea sa-ti faci rost de ceea ce cauti.
P.S. gabi.. G&T nu mai exista