Lanseta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Lanseta

Mesaj de juventinu88 » 01 Iun 2009, 19:28

Va salut. Caut partea de sus de la o lanseta de fly baracuda #4-5. Daca aveti cumva, dati un semn :). Multumesc

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 05 Iun 2009, 13:06

A fost mare animalu? :twisted:
Sper sa nu te superi de gluma mea cam nesarata :) Baracuda mi-am luat mulineta de fly dar nu mai cumpar nimic de la ei ca e asa de prost facuta incat imi prinde snurul si o sa-l distrug daca o mai folosesc(si snurul e de vreo 3 ori mai scump decat mulineta asta)

juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 05 Iun 2009, 14:14

Bine zici de mulineta, cred ca i cea mai proasta de pe piata. Batul, e ok, pt incepatori, chiar am prins foarte multi pesti cu el si cleni si avati si pastravi. Faza e ca anul trecut mi s-a rupt partea de sus si am un prieten care s-ar apuca de flyfishing si poate ii fac o rost de o lanseta :)

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 05 Iun 2009, 14:39

Nici eu n-am vreu batz de firma,am un Sert care mi-a placut mie la mana dar am dat doar 120 RON pe el,am zis ca ptr inceput sa nu m-arunc la scumpaciuni..si ma descurc cu el desi as vrea ceva mai bun..dar acu prioritara e mulineta..si n-as vrea sa arunc nu stiu ce bani pe ea dar macar sa nu-mi distruga firul ca tot citeam de mulineta ca-i doar suport de fir, dar Baracuda asta e distrugatoare de fir,am gasit un Balzer la vreo 85 RON metalic cea mai ieftina mulineta metalica si ma bate gandul s-o iau,acu sper sa nu fie ca aia de 20 RON,daca mai are cineva sa-mi zica si mie daca s-o iau sau nu..ca altfel iau si eu un SLV dar e cu vreo 50-60 RON mai scump si-n banii astia mai pun un pic si-mi iau si cizme sold(urmatoarea prioritate)

juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 05 Iun 2009, 15:18

Eu am inceput cu Baracuda, acum am si eu un Sert Flyance(parca) si eh, e destul de ok. Asa si eu vreau o mulineta si niste cizme pana la piept. Am vazut la magazinul din Maria , langa Muzikia daca stii, ceva cizme destul de ieftine pe la 110 lei parca.

Scrie răspuns