LANSETA STIUCA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
Re: LANSETA STIUCA
Sal,
De la cine sa iau si eu un seeker e glass sau un skeet reesse bun de voblere si linguri de 7-42 grame?
Tks.
De la cine sa iau si eu un seeker e glass sau un skeet reesse bun de voblere si linguri de 7-42 grame?
Tks.
-
- veteran
pot sa aduc oricand blankuri Seeker si Lamiglas S si E glass.
Seeker S-Glass 706 este mai rapid ca actiune decat Skeet Reese.
Modelul de BAss 706 E-Glass este construit pe mandrian identica diferea doar materialul care este mai elastic.
S-Glass este mai usor decat E-Glass.
Seeker S-Glass 706 este mai rapid ca actiune decat Skeet Reese.
Modelul de BAss 706 E-Glass este construit pe mandrian identica diferea doar materialul care este mai elastic.
S-Glass este mai usor decat E-Glass.
-
- senior
salut baieti. tocmai mi-a sosit un skeet reesse asa cum voiam. este super bine facut, fara briz...-uri si cantareste doar 150 gr. sunt uimit si e cu alconite-uri.
multumesc tuturor celor care m-au sfatuit si mai am o intrebare. ce recuperare trebuie sa aiba mulineta (6.2:1 sau mai degraba 4.7:1) la stiuca? are vreo influenta fibra de sticla in relatie cu viteza de recuperare?
numai bine tuturor
multumesc tuturor celor care m-au sfatuit si mai am o intrebare. ce recuperare trebuie sa aiba mulineta (6.2:1 sau mai degraba 4.7:1) la stiuca? are vreo influenta fibra de sticla in relatie cu viteza de recuperare?
numai bine tuturor
pune si tu o poza sa ne zgaim...
Felicitari pentru achizitie!
Felicitari pentru achizitie!
batul in sine are o influenta foarte mica asupra vitezei de recuperare. inelele pot avea asupra firului, adica sa il scamoseze la viteze mai mari.salauldeolt scrie:ce recuperare trebuie sa aiba mulineta (6.2:1 sau mai degraba 4.7:1) la stiuca? are vreo influenta fibra de sticla in relatie cu viteza de recuperare?
pentru stiuca ar trebui o mulineta cu raport cat mai mic.
Si nu balangane?salauldeolt scrie:salut baieti. tocmai mi-a sosit un skeet reesse ...si e cu alconite-uri...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
mnah... daca se indoaie... sa mi-o dai mie ! 

- semlecangheorghe
- veteran
bradypus scrie:mnah... daca se indoaie... sa mi-o dai mie !
Cu ambasadeurul tau ala cit roata de la fintina,precis se ..'indoaie'

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
mey.. jiji... , invata sa : vorbeste...
ambasador ii zice... , si aia e... e molineta ! ok ?
in fine... mai sus evident glumeam....
stii ... pe voi istia... icoane... spnanjii.. nu prea v-am vazu participind la populari...
suflet si malai aveti...
io nu zic altceva... , decit... iote ... colo...ca n-ati oxervat... si fiecare face : ce... si cit il duce inima
ok ?

ambasador ii zice... , si aia e... e molineta ! ok ?
in fine... mai sus evident glumeam....
stii ... pe voi istia... icoane... spnanjii.. nu prea v-am vazu participind la populari...
suflet si malai aveti...
io nu zic altceva... , decit... iote ... colo...ca n-ati oxervat... si fiecare face : ce... si cit il duce inima
ok ?
- semlecangheorghe
- veteran
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.