lanseta spinning ultra light
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
lanseta spinning ultra light
avetzi ceva recomandari pentru o lanseta spinning ul? (sa se si gaseasca prin cluj pe undeva..) mersi 

Am de vanzare un ansamblu format din lanseta Trabucco Syncron UL (3-12 gr) si mulineta Mitchel Avocet 500 (UL). Au fost pescuite cateva partide. Practic sunt ca noi, nu au nici o zgarietura si nu au alte probleme. Am scazut ca pret fiindca-mi doresc altceva, iar pretul mi se pare unul foarte bun, mai ales ca include si un tub pentru transportul si protectia lansetei, iar mulineta are fir trabuco 0,14 folosit cateva partide. Va pot da relatii suplimentare la e-mail: mihai_petrescu04@yahoo.ca
Am vorbit la telefon dar am uitat sa te intreb...este vorba despre Trabucco Syncron xss de 2.10 sau de 2.40? Pe http://www.trabucco.it/en/canne.php?cid=6 am gasit doar doua modele cu actiune 3-15g!
-
- veteran
DIferenta intre UL si L
Ultra Light acolo la mama lansetelor, insemna lansete care arunca greutati de la 1 la 5 g sau Extra UL de la 1.75 la 7g . iar firele folosite in mod uzual sun de 0.12-0.14 mm.
Lansetele de care vorbiti sunt deja Light cu care se pot prinde alti pesti decat pastravi de rau sau bibani cu microjiguri.
De cel mai multe ori si aste date UL din USA, sunt mai tari decat ce scrie pe ele, dar astea europene sunt niste mici paruleti prin comparatie(cu unele exceptii pozitive totusi).
Lansetele de care vorbiti sunt deja Light cu care se pot prinde alti pesti decat pastravi de rau sau bibani cu microjiguri.
De cel mai multe ori si aste date UL din USA, sunt mai tari decat ce scrie pe ele, dar astea europene sunt niste mici paruleti prin comparatie(cu unele exceptii pozitive totusi).