Lanseta spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta spinning
As vrea sa achizitionez o lanseta pentru clean,nu stiu ce sa-mi cumpar,as dori niste recomandarii,actiune ,lungime ,firma ,ceva mai de calitate
salut,
daca dai pe rauri la clean, eu iti recomand un bat ultra light, 1,80 m maxim 2,10 m, , moderat, cu putere de la 1,5 grame in sus
iti va permite sa lansezi microvoblere sau rotative usoare, cu fire subtiri
lanseta fiind scurta ( 1,80 m ) te ajuta la lanseuri pe maluri dificile, cu vegetatie, de sub mana
eu am un fenwick hmg ultra light
baieti, venim cu un sfat
fara sa-l trimitem in alte topicuri, etc.....
daca dai pe rauri la clean, eu iti recomand un bat ultra light, 1,80 m maxim 2,10 m, , moderat, cu putere de la 1,5 grame in sus
iti va permite sa lansezi microvoblere sau rotative usoare, cu fire subtiri
lanseta fiind scurta ( 1,80 m ) te ajuta la lanseuri pe maluri dificile, cu vegetatie, de sub mana
eu am un fenwick hmg ultra light
baieti, venim cu un sfat
fara sa-l trimitem in alte topicuri, etc.....
-
- senior
Lanseta spinning
Maver Stralis Ultra Light Spigot 3-8 gr. - 1 mil si ceva
Ryobi Ecusima 1000 sau 2000 - 1 mil si ceva
Ieftine si relativ bune.
Ryobi Ecusima 1000 sau 2000 - 1 mil si ceva
Ieftine si relativ bune.
Baieti topicul asta a fost deschis de mine pentru a achizitiona o lanseta de clean nici decum pentru una de stiuca sau mai siu eu ce,daca vreti sa va interesati de eu stiu de lanseta ,va rog frumos sa va deschideti topicul vostru nu discutati pe al meu subiecte total diferite.Multumesc tuturor celor ce au raspuns la subiect ,astept in continuare informatii :
Cu stima ticu.
Cu stima ticu.
pe acest topic discutia va continua referitor la cele intrebate de tsorin,adica
tnx.
tsorin scrie:As vrea sa achizitionez o lanseta pentru clean,nu stiu ce sa-mi cumpar,as dori niste recomandarii,actiune ,lungime ,firma ,ceva mai de calitate
tnx.
Michael va recomanda Regulamentul forumului