lanseta spinning ron thomson
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
lanseta spinning ron thomson
buna ,fir intins tuturor!ma numesc ady sandor si sant nou pe forum . am o lanseta de spinning ron thompson de 2.40m din 2 buc 7-21gr carbon composite.as dori sa imi dati ceva pareri daca puteti despre acest bat si la ce se preteaza.multumiri
-
- utilizator nou
-
- veteran
-
- utilizator nou
Re: lanseta spinning ron thomson
va multumesc
, eu l-am folosit pe lac la belis la clean, la trena si la casting si am fost multumit cum lucreaza.am pescuit si la pastrav cu rotative no 0 si 1pe parau la remeti si merge ok.acuma trebuie sa vad daca merge si cu oscilante mai mari sau rotative la stiuca ceva pe la 16gr.eventual rog cunoscatorii sa imi recomande un bat de spinning la stiuca cu care sa pot da si din barca si de pe mal

sunt destule topicuri cu sugestii despre bete pentru pescuit stiuca la "table". da un search, dar cred ca raspunsul majoritar va fi DAM Nanoflex.
Curat murdar, Dam Nanoflex rules, subscriu daca mi se permite. Daca dai o data cu el dupa stiuca si ai si drill nu mai vrei altceva, e bijuterie la table si chiar si la jiguri la stiuca. Nu e de salau dar sa nu confundam mancarea cu mancarimea.