Jonin scrie:La un peste mare,ce preferati,fibra sau carbon?
Ma refer la betele din 2 buc. de 2.40-2.70.
cujetare la ora 02 AM:
cred ca tot carbonul mere, desi pt barca am primit recent 2 lansete de 2,4m din fibra de sticla plina CW 100-250g pe care astazi le voi dezvirgina la crap
recordul meu pizcicol

este un cteno de 27k cu bat de spin si pp10lb, scos cam in 30min pe balta; un peste foarte rau care dupa teapa a luat cel putin 70m de fir dintr-o singura rasuflare... dar cum mai era destul pana la craciun cand taia tata-socru porcul, a mers cteno ala in toate combinatiile:D prajit, saramura, ciorba, plachie, stufat, cu trufe, cu zmeura, cu vin alb, cu vin rosu, cu rude fara rude, cu pepene , fara pepene, cred ca si in clatite am pus... a fost un peste foarte sufletist...
Dap cand nu pot sa dorm noaptea spun prostii, nu mai zic cat sunt de suparat: stiti mamaliga aia cu fluturi si coconuri extraterestre pe care o rashnesc si o pregatesc pentru crapi? ei bine am uitat sa pun esenta de vanilie in ea.. am facut-o cu apa plata putin sarata cum ii place lui dar merde

am uitat sa pun vanilie.
Sper sa prind si fara vanilie.
Apropos de topicul asta (moderatorul ar trebui sa intervina inca de cand se compune mesajul

) am luat si lanseta mea de spin light, Shimano SpeedMaster XH (50-100g) cu care voi da la crap, tot sta in barca, sa nu stea degeaba

cu mono de 0,30 pe un tambur si power pro 10lb pe alt rtambur, dimineata fac un raid la salau de 2h, am comanda de la sotie de niste fileuri - greu e sa fii insurat, mi-a zis asa: daca prind salau sa fie de la 2 kile in sus iar crapul sa aiba icre
asta e! ma sacrific!
ma duc sa pun de cafea si sa ma uit ce face mamaliga aia care pute de cad pe jos , 'tui vanilia skyul si gravitatia ma-sii care ma trage in jos
fir intins for tudei!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...