Ii multumesc pe aceasta cale D-lui Jean Scurtu ca m-a indrumat sa cumpar acest bat. Am cumparat acum vreo luna acest bat Helium 2 LTX 6' 9" Medium Heavy Spin Fast Action si pana acum o saptamana nu am reusit sa-l probez. Eram f nerabdator dar din cauza iernii care aici dureaza mai mult decat in Ro si a temperaturilor f joase care fac ca apa sa inghete f tare si stratul de gheata masurat de mine pe un rau de aici sa ajunga 70 cm . De aceea chiar daca vin temperaturile de zero sau mai mult gheata se topeste f greu si asta m-a impiedicat sa fac spinning pana acum o saptamana mai precis duminica. A fost o partida deosebita. Am mai fost impreuna cu un prieten si in trei ore am prins cam 12 kg de salau adica 9 bucati din care unul de 3 kg si unul de 3.5 kg - eu l-am prins pe cel de 3 kg. Am facut si un film dar din cauza ca este inregistrarea HD este f mare in mb nu pot sa-l pun pe site.
Am mai multe lansete bune -zic eu-un St Croix Avid MH, Cabelas XML M , Shimano-dar diferenta este zic eu intre aceste bete si Kistler este mare . In primul rand ce m-a impresionat a fost sensibilitatea SUPERRR cu toate ca nu este un bat destinat la ce tip de pescuit am practicat eu - am facut pescuit la jig- are si o greutate de invidiat doar vreo 90 gr si firul aluneca extra printre inelele pe care le are. Multumesc domnule Jean Scurtu!
Recomand la oricine aceasta minune Kistler!
Inca un amanunt eu pescuiesc in Quebec-Canada in care exista 1 MILON de lacuri si mii de rauri.Nu exagerez! Cred ca este raiul pescarilor de orice tip rapitor sau crap. Aici crapul este privit ca o ciuma de localnici si il vezi peste tot in zona Montrealului. Multe sunt de povestit de aici si din acest punct de vedere nu regret nici o clipa ca ma aflu aici. Fir intins si sanatate la toti forumistii!
Romi
Lanseta spinning Kistler
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Romi,
Ma bucur sa aud ca sfatul dat de mine a fost unul bun si ca ai tinut cont de el,deoarece multi cred ca vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba...
Daca iti mai doresti un bat te rog incearca un ALL STAR TITANIUM cu caracteristici asemanatoare ca ale batului KISTLER,dar imediat dupa ce ai pescuit cu HELIUM si la jig(unde sensitivitatea conteaza cel mai mult) vei observa ca este mai sensitiv decat HELIUM.
Adica pescuiesti o ora ,doua cu HELIUM si apoi schimbi cu ALL STAR TITANIUM si spune-mi daca simti o diferenta.
Si ALL STAR TITANIUM e usor(un bat de 7' ,model AST845S-2,line 8-17lb.,lure 1/4-5/8oz. cantareste doar 120g.),e f. sensitiv,rezerva mare de putere,un bat super pt. pescuitul fin al salaului la jig.
Azi 16 aprilie '06,pescuind cu batul meu ALL STAR TITANIUM de 3,5 m. am agatat un "submarin " pescuind cu fir FIRELINE DE 4LB. si forfach fluorocarbon de 6lb.(pescuiam "drop shot"la crappie)ce mi-a luat aproape 100m. de fir inainte de a rupe la carlig,fara ca eu sa-l pot intoarce cat de cat...
Fir intins si multe ..."submarine",
Jean Scurtu
Ma bucur sa aud ca sfatul dat de mine a fost unul bun si ca ai tinut cont de el,deoarece multi cred ca vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba...
Daca iti mai doresti un bat te rog incearca un ALL STAR TITANIUM cu caracteristici asemanatoare ca ale batului KISTLER,dar imediat dupa ce ai pescuit cu HELIUM si la jig(unde sensitivitatea conteaza cel mai mult) vei observa ca este mai sensitiv decat HELIUM.
Adica pescuiesti o ora ,doua cu HELIUM si apoi schimbi cu ALL STAR TITANIUM si spune-mi daca simti o diferenta.
Si ALL STAR TITANIUM e usor(un bat de 7' ,model AST845S-2,line 8-17lb.,lure 1/4-5/8oz. cantareste doar 120g.),e f. sensitiv,rezerva mare de putere,un bat super pt. pescuitul fin al salaului la jig.
Azi 16 aprilie '06,pescuind cu batul meu ALL STAR TITANIUM de 3,5 m. am agatat un "submarin " pescuind cu fir FIRELINE DE 4LB. si forfach fluorocarbon de 6lb.(pescuiam "drop shot"la crappie)ce mi-a luat aproape 100m. de fir inainte de a rupe la carlig,fara ca eu sa-l pot intoarce cat de cat...
Fir intins si multe ..."submarine",
Jean Scurtu
-
- veteran
Re: Lanseta spinning Kistler
si aiciporto scrie:Aici crapul este privit ca o ciuma de localnici si il vezi peste tot in zona Montrealului.

-
- veteran