Lanseta spinning Greys

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
shootgun
veteran
veteran

Lanseta spinning Greys

Mesaj de shootgun » 06 Iul 2008, 21:07

Stie cineva ceva despre aceste lansete? Merita sa ''arunc''£100 pe una?

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 06 Iul 2008, 21:53

mai mult deca ca este o superfirma la capitolul bete de crap.......nu stiu nimic. :roll:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 06 Iul 2008, 22:16

Asta stiam si eu.... treaba e ca astia aici sunt nebuni cu pescuitul la crap frate.... daca e sa cumperi ceva de spinning tre sa ai mare grija... sunt putine si scumpe... de aia intreb...poate stie careva mai multe....

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 07 Iul 2008, 07:59

sunt convins ca lanseta e de calitate,blank inele etc......da ma gandesc ca in banii astia gasesti ceva mai "de traditie" in spin..... :wink:
desi....daca tie iti place nu vad de ce sa nu o iei......pana la urma tu pescuiesti cu ea.....

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 07 Iul 2008, 09:39

Am vazut lanseta de musca Greys si e frumoasa. Hardy, Greys, Byron, Sage sunt firme cu traditie (domnesti), chiar daca mai mult in fly dar am vazut si lansete personalizate de la ei care mi-au placut mult. Daca detaliile legate de lungime, putere de aruncare, actiune corespund necesitatilor tale eu spun ca cele 100 de lire vor fi cheltuite cu folos nicidecum aruncate.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 07 Iul 2008, 21:11

Piata britanica este plina de Greys, Century, Hardy... Chiar si Fox au o gramada de bete de rapitor.... eu stiu ca aceste firme au traditie si produc unele dintre cele mai bune lansete, dar....de crap... De aici vine lipsa mea de incredere in echipamentul lor de spinning...

Scrie răspuns