Lanseta Spin pt. somn !

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Mugurstefan
veteran
veteran

Re: lanseta spin pentru somn

Mesaj de Mugurstefan » 03 Aug 2006, 00:01

LUCIOPERCA scrie:depinde in ce pret vrei sa te incadrezi .eu i-ti recomand un trabucco ultron manie de 3m dar lista poate continua la infinit
Ok. Si la cate kile de Siluris a facut fata ?
Ca mai e un bat ca al meu la pret bun la pravalie.

Mi sa mai recomandat si un bat de crap de 3.60m...dar cum sunt mai firav la constitutie mie mi sa parut cam greu ... asa ca mai caut ceva mai pe masura mea. :)
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 03 Aug 2006, 08:00

Esti interesat numai de modele facute in Europa?

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 03 Aug 2006, 10:56

mihai.f scrie:Esti interesat numai de modele facute in Europa?
Nu.
Am deschis si eu un subiect.
Ce o sa cumpar mai vad eu . Nu ma grabesc .
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

LUCIOPERCA
utilizator constant
utilizator constant

bat de spin pentru somn

Mesaj de LUCIOPERCA » 03 Aug 2006, 17:21

eu am zis nu am dat cu paru .nu stiu ce sa zic de agresor dar cu ultronu somn de 14,5 kg pe donau fara probleme te joci cu ei :lol: putin cam greut dar merge.nu sunt adeptul sculelor foarte pretentioase.sa nu uit incerca si un daiwa senzor .mie mi se pare exceptional asta in cazul in care mai gasesti.stima :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Re: Lanseta Spin pt. somn !

Mesaj de Adelin » 03 Aug 2006, 17:58

Mugurstefan scrie:As vrea sa imi recomandati o lanseta de spining pentru somn.
Nu ca nu as avea ceva idee dar am auzit la teorii in ultima vreme si nu mai stiu ce sa mai cred.
Mentionez ca lanseta trebuie sa faca fata pe rau sau la Dunare , cu curenti si unde nu iti permiti sa-l lasi sa plece prea mult .
Deci nu pe cutare balta...si pescuit din barca unde sa poti sa te duci dupa el la o adica.
Va multumesc anticipat.

:)
Daca vrei ceva sa rupi somnii ia un echipament de casting. Parca tragi mai cu viatza de el. :wink:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 04 Aug 2006, 15:17

andrei-ovidiu scrie:azi am probat un Avid de 9 ft, MH, 3/8 - 1 1/4...forta f. buna pe acest bat, ca si pe modelul de 8'6"...il recomand pt. orice peste mare! agresiv pe varf si f. senzitiv!
Crede-ma, am vazut ce poate un Avid de 8'6'', MH, 3/8 - 1 1/4 in fata unui peste mare. E o vorba cam obscena, dar fiind intre barbati imi permit sa o reamintesc: "ca un floc in calea p..." !
Categoric n-ai ce cauta cu un astfel de bat la somn.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 04 Aug 2006, 16:59

PT. MIHAI F.,, las-o in fasola cu St. Croix wild river 1/2-2...., crede-ma ...de abia trage dupa el un Salmo Slider de 10cm, floating!!!!!, nu sinking....., asa ca pt. somnambuli pe care vrei sa-i prostesti cu polonice de linguri de 60 gr. nu merge de loc.
O lanseta beton pt. spinning greu inclusiv la stiuca si somnambul este SPRO TRIPLE XXX, HEAVY SPIN CAT xxx 2, 70M , 60-180 GR. Eu am si modelul Triple XXX de 3,20m 100-300gr. si crede-ma ca e cea mai buna solutie pe care am gasit-o pt pescuit de animale in Dunare sau pe Mures.
Lansetele pot fi vazute www. spro.nl, la noi sunt aduse in Oradea . Eu le-am luat din Sacele de la un magazin .

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 04 Aug 2006, 17:26

DOCTORU scrie:PT. MIHAI F.,, las-o in fasola cu St. Croix wild river 1/2-2...., crede-ma ...de abia trage dupa el un Salmo Slider de 10cm, floating!!!!!, nu sinking....., asa ca pt. somnambuli pe care vrei sa-i prostesti cu polonice de linguri de 60 gr. nu merge de loc.
O lanseta beton pt. spinning greu inclusiv la stiuca si somnambul este SPRO TRIPLE XXX, HEAVY SPIN CAT xxx 2, 70M , 60-180 GR. Eu am si modelul Triple XXX de 3,20m 100-300gr. si crede-ma ca e cea mai buna solutie pe care am gasit-o pt pescuit de animale in Dunare sau pe Mures.
Lansetele pot fi vazute www. spro.nl, la noi sunt aduse in Oradea . Eu le-am luat din Sacele de la un magazin .
Nenea Doctoru, asta e propunerea mea , si pescuiesc pe Olt nu vorbesc aiureli.Pt un pescuit gen "buldozer" vezi ca mai sint 2 bete in lista mea.

Scrie răspuns