Lanseta spin 1 piece vs. 2 piece
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lanseta spin 1 piece vs. 2 piece
Eu nu incerc sa va conving sa pescuiti cu lansete dintr-o bucata din partea mea puteti folosi si lansete travel din 4 buc,eu mi-am zis doar parerea subiectiv obiectiva asta este.
George cand am zis ca mari producatori au vf de gama 1 bucata nu am spus ca asta se intampla fara exceptie exemplu dat de tine e exceptia de la regula
George cand am zis ca mari producatori au vf de gama 1 bucata nu am spus ca asta se intampla fara exceptie exemplu dat de tine e exceptia de la regula
- George1985
- veteran
Cele de la Matagi, Megabass...sunt mai multe.
Or fi betele dintr-o bucata mai bune in gama lor de lungime, dar nu toata lumea are spatiu pt ele.
Daca se mai intampla si vreun accident cu 1 piece, ai nevoie de alta lanseta in multe din cazuri...
PS Singurul lucru interesant de la targ au fost betele Daiwa Tournament AGS.
Or fi betele dintr-o bucata mai bune in gama lor de lungime, dar nu toata lumea are spatiu pt ele.
Daca se mai intampla si vreun accident cu 1 piece, ai nevoie de alta lanseta in multe din cazuri...
PS Singurul lucru interesant de la targ au fost betele Daiwa Tournament AGS.
- andriipopa75
- veteran
se poate ce vrei tu si chiar sunt rodbuilderi rusi care au modificat multe lansete americane asa.
Am vazut facute 3 lansete asa de Narik, care au fost si sunt ok, respectiv un shimano speedmaster 20-60g 1,80m care a fost si prelungit si 2 rainshadow.
Si la sakura si la pezon&michel am vazut de fabrica lansete asimetrice.
Am vazut facute 3 lansete asa de Narik, care au fost si sunt ok, respectiv un shimano speedmaster 20-60g 1,80m care a fost si prelungit si 2 rainshadow.
Si la sakura si la pezon&michel am vazut de fabrica lansete asimetrice.
- crapmaniacul
- veteran
Multumesc domnule, chiar am luat legatura cu Narik si m-a lamurit despre ce e vorba. Voi apela la el cat de curand pentru treaba asta sensibila. Numai bine!andriipopa75 scrie:se poate ce vrei tu si chiar sunt rodbuilderi rusi care au modificat multe lansete americane asa.
Si la sakura si la pezon & michel am vazut de fabrica lansete asimetrice.
cam cat ar costa o asemenea transformare?
eu cred ca de fapt avand lansete dintr-o bucata, nu mai pierdeau timp sa le monteze. Pana si le montau ceilalti, deja aveau 2 pesticrapmaniacul scrie:Ei nu au ajuns campioni ptr ca au folosit biciul fermecat dintr-o bucata...RYOBI scrie:Iti dau un singur exemplu ia si cauta pedigree-ul campionilor indiferent de unde sunt Romania ,USA etc o sa vezi ca in proportie de 99% au ajuns campioni cu lansete 1 pices oare de ce?

Cu grija te poti acomoda si cu o lanseta de 1 piece. 6'8, 7, 7'2, 7'4 chiar incap cam in orice masina.
Eu sunt deja la a 2-a lanseta dintr-o bucata si de vreo jumatate de an pescuiesc doar cu ea, desi am una si din 2 bucati (pe care by the way vreau sa o vand, poate esti interesat

Nu am atins un inel la niciuna, practic cu aia dintr-o bucata esti mult mai atent decat cu cea din 2, asa ca in mod normal, daca nu esti bolovan, nu ai cum sa o rupi.
nemtisorule,in fordul tau fiesta cum ai reusit sa transporti un 7'4'' one piece?
ai mers cu geamul deschis...?

In primul rand nu era fiesta ci kaadrian99 scrie:nemtisorule,in fordul tau fiesta cum ai reusit sa transporti un 7'4'' one piece?

In al doilea rand nu aveam 7'4" pe vremea aia (colmicul ala era 6'6 sau 6'8 parca).
Daca vrei lanseta de 3 m dintr-o bucata, n-ai decat sa iti iei limuzina

ai dreptate,era ford Ka