Lanseta similara Cabelas XML 704
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta similara Cabelas XML 704
Dragi colegi, deoarece actiunea batranului meu XML 704 2 pcs (modelul vechi, din 2006-2007, fara recoil, mandrina split si alte traznai) inca mi se pare de neinlocuit, va rog, in virtutea propriei voastre experiente, sa impartasiti parerea voastra despre o lanseta cu performante similare.
Re: Lanseta similara Cabelas XML 704
Eu am modelul CABELAS XML
XCLS 704-1A 8i
7’
Wt. 8-12 LBS
Lure Wt. ¼-3/4 Oz 7-21gr
Dar nu l-as da pentru nimic.Nu ca nu ar fi lansete mai bune,dar asta e altceva......
XCLS 704-1A 8i
7’
Wt. 8-12 LBS
Lure Wt. ¼-3/4 Oz 7-21gr
Dar nu l-as da pentru nimic.Nu ca nu ar fi lansete mai bune,dar asta e altceva......
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
-
- veteran
Re: Lanseta similara Cabelas XML 704
Blankul apropait de Cabela`s XML 704-2 este Cabela`s IM7 704-2 .
Actuale blankuri XML sunt produse in China si au un tub ciudat pe butt pretul este simialr cu blankurile vechi XML produse de G.Loomis. Din pacate au schimbat si materialele si ceva pe la conicitati desi pe site apar identice chestia cu tubul suplimentar pe butt pe doar 6-7cm e bizara.
Noile XML mi s-au parut mai grele mai elastice deci cu modul mai mic , sigur nu au materiale identice cu vechile XML si nu intamplator acum se vand la 45% din pretul de lista.
Blankurile IM7 sunt mai usoare si mai bune decat noile XML.
Alte variante apropiate ca actiune sunt blankurile de Popping de la NFC, Lamiglas, si intr-o anumita masura St.Croix toate modele actuale sunt 1 piece.
Batson are modele reusite dar in varianta RX7 7`6``ft din 2 bucati sau 1 piece sunt mai multe reusite.
G.Loomis are modele similare de lansete factory Popping GL3 7`ft. 8-17lb. din 2 bucati.
Actuale blankuri XML sunt produse in China si au un tub ciudat pe butt pretul este simialr cu blankurile vechi XML produse de G.Loomis. Din pacate au schimbat si materialele si ceva pe la conicitati desi pe site apar identice chestia cu tubul suplimentar pe butt pe doar 6-7cm e bizara.
Noile XML mi s-au parut mai grele mai elastice deci cu modul mai mic , sigur nu au materiale identice cu vechile XML si nu intamplator acum se vand la 45% din pretul de lista.
Blankurile IM7 sunt mai usoare si mai bune decat noile XML.
Alte variante apropiate ca actiune sunt blankurile de Popping de la NFC, Lamiglas, si intr-o anumita masura St.Croix toate modele actuale sunt 1 piece.
Batson are modele reusite dar in varianta RX7 7`6``ft din 2 bucati sau 1 piece sunt mai multe reusite.
G.Loomis are modele similare de lansete factory Popping GL3 7`ft. 8-17lb. din 2 bucati.