lanseta shimano speed master+mulineta team daiwa advantage2
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
lanseta shimano speed master+mulineta team daiwa advantage2
Salutare.Numele meu este viorel si sunt nou pe acest forum.pescuiesc de peste 10 ani la rapitor dar am pescuit clasic cu bete no name si mulinete la fel.in ultimul timp am folosit o lanseta teofish de 1.80 si mulineta shimano spirex2500fg.Impreuna s au comportat excelent dar am simtit nevoia de ceva mai bun odata cu trecerea timpului.Am optat pentru o lanseta shimano speed master 2.10 si o mulineta team daiwa advantage 2000A.Decoamdata pescuiesc in aceasta combinatii black bass iar satisfactia este nemasurata pentru mine fata de cealalta lanseta si mulineta.astept sa ajung acasa sa o incerc cu avatii de pe dunare:).
-
- veteran
-
- junior
Re: combo
da dupa parerea mea de incepator:D excelent.e prima mea mulineta cu frana antireverse si mi se pare minunat.azi am avut o iesire la black bass si am luat 3 exemplare in jur de 500 de grame:)stradic scrie:Se impaca DAIWA cu SHIMANO?????![]()
Shimano Speedmaster este o lanseta foarte reusita.- eu am 2.40 si 2.70 m
Despre Daiwa Procaster nu stiu mare lucru, iar daca se impaca Daiwa cu Shimano nici asta nu stiu ca n-am nici o mulineta Daiwa
Am in schimb trei Infinity de 2.10, 2,60 si 2.70m si se impaca foarte bine cu mulinete Tica, Sert, Trabucco.
Hai ca v-am facut capul varza-cred ca nici eu nu mai inteleg nimic
Cred ca cel mai tare combo este cel care ti se potriveste, nu conteaza marca
Despre Daiwa Procaster nu stiu mare lucru, iar daca se impaca Daiwa cu Shimano nici asta nu stiu ca n-am nici o mulineta Daiwa

Am in schimb trei Infinity de 2.10, 2,60 si 2.70m si se impaca foarte bine cu mulinete Tica, Sert, Trabucco.
Hai ca v-am facut capul varza-cred ca nici eu nu mai inteleg nimic

Cred ca cel mai tare combo este cel care ti se potriveste, nu conteaza marca

spinning-addicted!
-
- junior
Batul mi se pare cel mai minunat din cate am incercat pana acum chiar daca nu am incercat multe.imi vine de minune varianta de 2.10si actiune 10-30g.parca as dori ceva mai elastic de ultimul tronson sa imi permita niste aruncari si mai exacte.Momentan sunt in spania.pescuiesc pe un lac format in pron bararea unui rau.lacul este foarte mare iar partea unde se scurge raul in lac este o cascada naturala din munte.specii intalnite crap foarte mare si mreana.nu ma pasioneaza pescuitul ciprinidelor si din aceasta cauza nici nu am analizat lacul pana acum un an cand am aflat ca are black bass.lacul a fost populat cu black bass in ani 70 si are exemplare f mari dar fiind foarte mare si cu adancimi mari putinele locuri unde s ar putea ascunde bibanul langa mal sunt cam pline de ramuri de pomi etc dar ma descurc avand o experiente f mare la aruncari:D.este populat si cu stiuca ajungand la exemplare de peste 10kg dar cade foarte rar si mai mult iarna.malurile sunt pline cu regina aceasta fiind spre surprinderea mea hrana bibanilor si nu ciortanii si mreana in majoritate..mentiones ca pescuiesc intotdeauna de pe mal nu am inca barca.Citind forumul am descoperit si o discutie in legatura cu popularea lacurilor si baltilor noastr cu black bass.Parerea mea in leagatura cu black bassul si romania este ca nu ar trebui introdus sub nici o forma pentru ca ar distruge ecosistemul nostru.am vazut parerea unora cum ca daca nu a distrus ecosistemul in tari ca spania nu il va distruge nici la noi nu l ar distruge dar spania a introdus black bassul ca si stiuca ca si salaul ca si mreana ca si crapul ei neavand specii autohtone mai mari decat pastravul pe rauri de munte si in lacuri specii cat obletele reteaua hidrografica nefiind asa dezvoltata ca la noi.iar specii ca bibanul romanesc avatul etc nu ar putea concura cu acesata specii foarte vorace chiar distrugatoare care se hraneste inclusiv cu icrele altor specii si nici nu cred ca ar supravietuii iernilor noastre.macar sa putem proteja speciile care le avem deja:)/Acum despre mulineta la inceput mi a fost greu sa ma obisnuiesc cu ea mai ales cu frana antireverse si cu faptul ca aruncam foarte departe cu woblere de 2gr:)Dar m am obisnuit si e super perfecta foarte bine facuta si rezistenta ,silentioasa si foarte puternica.:)merg de minune impreuna.sper cu prima ocazie cand merg pe lac sa fac o poza cu lacul bibanii si sculele:)pana atunci FIR INTINS!:)
Shimano SPEEDMASTER AX Spinning 240MH
Shimano SPEEDMASTER AX Spinning 240MH.
Aceasta este lanseta pe care o folosesc eu, nu sunt multumit de ea sunt fffffffoarte multimit, la jiguri exceleaza iar la voblere se descurca multumitor, SHIMANO SPEEDMASTER este de o senzitivitate fantastica fiecare atingere de la celalalt capat al firului se simte in mana de pasrca ai tine-o pe o cale ferata atunci cand trece trenu peste ea. Tot ce am avut inainte de speedmaster sunt niste gioarse si la propriu si la figurat.
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri cat mai mult de ea.
Aceasta este lanseta pe care o folosesc eu, nu sunt multumit de ea sunt fffffffoarte multimit, la jiguri exceleaza iar la voblere se descurca multumitor, SHIMANO SPEEDMASTER este de o senzitivitate fantastica fiecare atingere de la celalalt capat al firului se simte in mana de pasrca ai tine-o pe o cale ferata atunci cand trece trenu peste ea. Tot ce am avut inainte de speedmaster sunt niste gioarse si la propriu si la figurat.
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri cat mai mult de ea.
A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????
"" DA-M PLACE ""
"" DA-M PLACE ""
-
- junior
Re: Shimano SPEEDMASTER AX Spinning 240MH
mersi mult intradevar si eu sunt foarte multumit de lanseta.calitatea batului si cum este facut mi se par la fel excelente.azi am avut o partida de pescuit la black bass si m a incantat din nou.ma gandesc sa mai iau una dar de 2.40 pt plastice.incerc sa atasez si cateva poze cu 3 din cei 6 bibanasi de azi.pacat ca zilele trecute nu am avut aparatul la mine am prins peste 40 de bucati mult mai mari ca acestia si o stiuculita.dar vor urma cu siguranta:)
http://imageshack.us/photo/my-images/837/sdc12274t.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/837/sdc12274t.jpg/