lanseta senzitiva

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
RYOBI
veteran
veteran

lanseta senzitiva

Mesaj de RYOBI » 07 Sep 2007, 00:00

stiu ca intrebarea asta se repeta si tot se repeta am citit cam tot ce sa scris pe aici da nu pot sa ma hotarasc si basta,eu nu prea pescuiesc la salau ca nu prea sunt ape de salau in zona noastra da se mai intampla sa merg de cateva ori pe an,nu prea am experienta la jigiut si vreau sa-mi cumpar un bat specializat ma intereseaza un singur lucru la batul asta sa fie cat mai senzitiv sa simt si frunzele de pe fundul apei io sunt cam nesimtit din cauza experientei limitate,nu ma pot baza pe partide cand salaii iti iau batul din mana asa ca astept pareri batul vreu sa fie de 2.4 din 2 bucati M sau MH poate fi fast sau extra fast in jur de 150 de coco,sunt dispus sa-l iau si pe nepipaite de pe cabelas sau basspro sau de la noi deci primul factor care sa primeze la batul asta este SENZITIVITATEA si o sa-l pescuiesc pe lacuri.astept pareri

horiavd
senior
senior

Mesaj de horiavd » 07 Sep 2007, 07:51

ti-am raspuns pe privat :D

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 07 Sep 2007, 13:44

Quantum Pt Tour Edition, Shimano Crucial, Compre etc. daca e sa vorbim doar de senzitivitate. Nu le gasesti insa la 2.4m.

Scrie răspuns