sincer, speram sa dea si Andrei un ochi pe aici, poate a pipait vr-unubogdan82 scrie:Sa ne spui cum e P843 ca-s si eu curios rau cum is MHX-urile High Modulus

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
sincer, speram sa dea si Andrei un ochi pe aici, poate a pipait vr-unubogdan82 scrie:Sa ne spui cum e P843 ca-s si eu curios rau cum is MHX-urile High Modulus
Same old story....De la incepatori te astepti....dar de la restu....ANDREI RIGA scrie: Nu pot sa ma abtin sa observ ca lumea incurca rapiditatea actiunii unui bat cu rigiditatea lui. Din putinele mele cunostinte, rapiditatea unui bat este data , pe romaneste, de locul de unde flexeaza , nu de cat de rigid este, chiar daca majoritatea betelor rapide sunt si rigide. Sunt destule bete rigide care flexeaza de deasupra gripului cand te joci cu ele.
adrignat scrie:imi place rx7-ul.ca si senzitivitate taie in carne vie cand vine vorba de comparatii pe acelasi nivel de pret.
fuego am avut varianta M si este o lanseta extraordinara.as putea zice o lanseta de salau pur sange.varf finut ca sa poti juca jigul cat mai natural si sa poti lansa chiar si greutati mici,dar extraordinar de agera si chiar brutala pe tzeapa!aveai senzatia ca iti sare din mana cand dadeai in plin cu ea!![]()
usoara si senzitiva.foarte puternica pe butt.
nu m-am inteles cu lanseta asta din alte motive,si anume gripu(confortabil dealtfel) dar prea lung pentru stilul meu de a pescui si a tine lanseta in mana.plecam de la pescuit cu carcei in palma![]()
cu toate ca nu o mai am,as recomanda-o oricand,oricui.
MHX-ul nu il stiu dar prea este laudat pe afara,deci cred a e o alegere buna.mai ales la preturile de acum de pe mudhole
am avut modelul de 6'10"RYOBI scrie:adrignat scrie:imi place rx7-ul.ca si senzitivitate taie in carne vie cand vine vorba de comparatii pe acelasi nivel de pret.
fuego am avut varianta M si este o lanseta extraordinara.as putea zice o lanseta de salau pur sange.varf finut ca sa poti juca jigul cat mai natural si sa poti lansa chiar si greutati mici,dar extraordinar de agera si chiar brutala pe tzeapa!aveai senzatia ca iti sare din mana cand dadeai in plin cu ea!![]()
usoara si senzitiva.foarte puternica pe butt.
nu m-am inteles cu lanseta asta din alte motive,si anume gripu(confortabil dealtfel) dar prea lung pentru stilul meu de a pescui si a tine lanseta in mana.plecam de la pescuit cu carcei in palma![]()
cu toate ca nu o mai am,as recomanda-o oricand,oricui.
MHX-ul nu il stiu dar prea este laudat pe afara,deci cred a e o alegere buna.mai ales la preturile de acum de pe mudhole
poti sa fi mai exact ce model ai avut de la fuego ca medium sunt 3 bete cu lungimi diferite.M-ai facut si pe mine curios de batul asta.Ms