Lanseta salau Dunare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- ionut-raptor
- senior
Lanseta salau Dunare
Salutare tuturor.Vreau sa imi cumpar o lanseta pt pescuit la salau pe Dunare de pe mal,cu jiguri.Ce bat mi-ati recomanda?
- kingofbeasts
- veteran
asta :
http://www.monstru.ro/lansete-dam/102-l ... 1-56g.html
e rapida , sensibila, are forta , buna si de pe mal si din barca.
http://www.monstru.ro/lansete-dam/102-l ... 1-56g.html
e rapida , sensibila, are forta , buna si de pe mal si din barca.
Salut!
Pentru pescuitul de pe mal pe Dunare ai nevoie de o lanseta oarecare (de carbon preferabil) intre 2,40 si 2,70m.. cu putere de la 20-50g la 50-100g depinde de preferintele tale...
O astfel de lanseta costa intre 100 si 7-800lei , iar depinde de ce preferinte (citeste "buget") ai..
Ti-as spune sa pescuiesti macar un sezon 3-6luni sau 1 an... apoi iti vei face o idee.. si vei sti mai bine ce-ti trebuie.
Eu unul nu am nicio idee despre o lanseta anume... (inainte de prima lanseta de spioning am pescuit la spinning cu un bat de trestie de zahar
. Desigur no-name 
Pentru pescuitul de pe mal pe Dunare ai nevoie de o lanseta oarecare (de carbon preferabil) intre 2,40 si 2,70m.. cu putere de la 20-50g la 50-100g depinde de preferintele tale...
O astfel de lanseta costa intre 100 si 7-800lei , iar depinde de ce preferinte (citeste "buget") ai..
Ti-as spune sa pescuiesti macar un sezon 3-6luni sau 1 an... apoi iti vei face o idee.. si vei sti mai bine ce-ti trebuie.
Eu unul nu am nicio idee despre o lanseta anume... (inainte de prima lanseta de spioning am pescuit la spinning cu un bat de trestie de zahar

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- ionut-raptor
- senior
- kingofbeasts
- veteran
zice bine Sorin... sunt niste lansete foarte bune.sorinB scrie:Shimano Speedmaster 2,70m 50 - 100 grNu o sa regreti...
Poate o sa faci ca mine si o sa-ti iei 2 buc. identice![]()
E foarte usoara, 181 gr. si arunca la fel de bine si 10 gr si 70 gr.![]()
E doar o idee, cel mai bine ar fi sa pipai mai intai lanseta, oricare o sa fie, si apoi sa o cumperi...
Numa' bine.
eu am 2 SpeedMaster: una XH 50-100 si cealalta H 20-50g

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...