Lanseta Sakura Shinjin 7-30 gr

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Todoca Cristian
utilizator nou
utilizator nou

Re: Lanseta Sakura Shinjin 7-30 gr

Mesaj de Todoca Cristian » 15 Feb 2016, 16:02

Dan Stefan C. scrie:Parerea mea este ca lanseta se potriveste mai mult pescuitului cu naluci reactive. Si este mult prea puternica pentru greutatile cu care doriti sa pescuiti. O lanseta buna pentru pescuit cu plastice moi, in aceeasi gama de pret, este Fenwick Elite Tech Bass.
Pare ft ok. Dar mi-e frica sa nu fie moale pe varf. Sunt multi bani si nu as vrea sa imi para rau dupa ce o achizitionez

Dan Stefan C.
veteran
veteran

Mesaj de Dan Stefan C. » 15 Feb 2016, 16:14

Lanseta nu este deloc moale. Oricum, aveti posibilitatea de a verifica produsul inainte de a-l achita.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 15 Feb 2016, 17:35

De Sakura SHINJIN NEO SINS 702 LRM 2,13m/ 10-35g nicio parere?

Todoca Cristian
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Todoca Cristian » 16 Feb 2016, 11:36

Dan Stefan C. scrie:Lanseta nu este deloc moale. Oricum, aveti posibilitatea de a verifica produsul inainte de a-l achita.
Si dreptul de a-l returna dupa achitare daca nu imi place cum se comporta pe apa?

Dan Stefan C.
veteran
veteran

Mesaj de Dan Stefan C. » 16 Feb 2016, 11:56

Produsul poate fi returnat daca nu este conform descrierii sau daca prezinta defecte de fabricatie, dar nu dupa ce a fost folosit. Daca nu aveti timp pentru a-l verifica de fata cu reprezentantul firmei de curierat, il puteti returna si dupa aceea (la fel, doar in cazul in care nu l-ati folosit) dar va trebui sa achitati taxa de transport.

Todoca Cristian
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Todoca Cristian » 16 Feb 2016, 13:46

Dan Stefan C. scrie:Produsul poate fi returnat daca nu este conform descrierii sau daca prezinta defecte de fabricatie, dar nu dupa ce a fost folosit. Daca nu aveti timp pentru a-l verifica de fata cu reprezentantul firmei de curierat, il puteti returna si dupa aceea (la fel, doar in cazul in care nu l-ati folosit) dar va trebui sa achitati taxa de transport.
Mi se pare corect

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 17 Feb 2016, 11:59

In cazul in care nu te-ai hotarat deja, incearca sa te uiti si la Daiwa Mode UL: https://www.google.ro/search?q=daiwa+mo ... ywORoaa4DA

Am luat asa ceva in toamna, foarte multumit pana acum. Se simte fain muscatura si se comporta excelent in drill.

Cele bune!

Todoca Cristian
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Todoca Cristian » 18 Feb 2016, 17:09

adrianc scrie:In cazul in care nu te-ai hotarat deja, incearca sa te uiti si la Daiwa Mode UL: https://www.google.ro/search?q=daiwa+mo ... ywORoaa4DA

Am luat asa ceva in toamna, foarte multumit pana acum. Se simte fain muscatura si se comporta excelent in drill.

Hmmmm parca mai mare incredere am in fenwich elite...e dintr-o bucata si e din grafit. E mai senzitiv decat carbonul. As vrea tare mult sa il pot simti la mana

Cele bune!

Scrie răspuns