Pare ft ok. Dar mi-e frica sa nu fie moale pe varf. Sunt multi bani si nu as vrea sa imi para rau dupa ce o achizitionezDan Stefan C. scrie:Parerea mea este ca lanseta se potriveste mai mult pescuitului cu naluci reactive. Si este mult prea puternica pentru greutatile cu care doriti sa pescuiti. O lanseta buna pentru pescuit cu plastice moi, in aceeasi gama de pret, este Fenwick Elite Tech Bass.
Lanseta Sakura Shinjin 7-30 gr
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: Lanseta Sakura Shinjin 7-30 gr
-
- veteran
Lanseta nu este deloc moale. Oricum, aveti posibilitatea de a verifica produsul inainte de a-l achita.
De Sakura SHINJIN NEO SINS 702 LRM 2,13m/ 10-35g nicio parere?
-
- utilizator nou
Si dreptul de a-l returna dupa achitare daca nu imi place cum se comporta pe apa?Dan Stefan C. scrie:Lanseta nu este deloc moale. Oricum, aveti posibilitatea de a verifica produsul inainte de a-l achita.
-
- veteran
Produsul poate fi returnat daca nu este conform descrierii sau daca prezinta defecte de fabricatie, dar nu dupa ce a fost folosit. Daca nu aveti timp pentru a-l verifica de fata cu reprezentantul firmei de curierat, il puteti returna si dupa aceea (la fel, doar in cazul in care nu l-ati folosit) dar va trebui sa achitati taxa de transport.
-
- utilizator nou
Mi se pare corectDan Stefan C. scrie:Produsul poate fi returnat daca nu este conform descrierii sau daca prezinta defecte de fabricatie, dar nu dupa ce a fost folosit. Daca nu aveti timp pentru a-l verifica de fata cu reprezentantul firmei de curierat, il puteti returna si dupa aceea (la fel, doar in cazul in care nu l-ati folosit) dar va trebui sa achitati taxa de transport.
-
- utilizator constant
In cazul in care nu te-ai hotarat deja, incearca sa te uiti si la Daiwa Mode UL: https://www.google.ro/search?q=daiwa+mo ... ywORoaa4DA
Am luat asa ceva in toamna, foarte multumit pana acum. Se simte fain muscatura si se comporta excelent in drill.
Cele bune!
Am luat asa ceva in toamna, foarte multumit pana acum. Se simte fain muscatura si se comporta excelent in drill.
Cele bune!
-
- utilizator nou
adrianc scrie:In cazul in care nu te-ai hotarat deja, incearca sa te uiti si la Daiwa Mode UL: https://www.google.ro/search?q=daiwa+mo ... ywORoaa4DA
Hmmmm parca mai mare incredere am in fenwich elite...e dintr-o bucata si e din grafit. E mai senzitiv decat carbonul. As vrea tare mult sa il pot simti la mana
Cele bune!