Salut. Ma intereseaza o lanseta de 2.70 pt pescuit de pe mal, actiune rapida sau chiar extrarapida cu care sa pot lansa jiguri chiar si de 40 gr in curent sau de pe baraje, sa acopar o distanta mai mare. Pt Olt, la salau,somn etc.
Cine a mai fost in perioada asta pe Olt, pe baraje cred ca stie cam ce as vrea eu. Mi-a atras atentia lanseta asta dar poate ati folosit-o si aveti ceva impresii, e totusi mai moale si mai fragila pe varf? cum am citit pe net si nu duce ce 60 de gr?
S-au am mai vazut un beastmaster fx pana la 56 de gr.... S-au alte sugestii daca aveti....
Lanseta Rapture Seals 2.70m 10-60g 2buc
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lanseta Rapture Seals 2.70m 10-60g 2buc
Rapture Black Power 2,70 cu 15-50g.Duce 50g fara emotii! Am una la care am schimbat inelele cu Fuji K.Excelenta lanseta pt ape mari.Eu o folosesc pe Mures la somn.Nu ai emotii! E drept ca acum sta pe bara ca nu mai dau cu ea, dar e ok batul.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Cred că nu prea se mai găsește, la magazine nu mai e in oferta.
Eu am de la Rapture,Intruder-ul de 2,70(20-50).După mine zic că e de fapt un 7-35gr.Pentru că mi-a plăcut blank-ul, l-am modificat complect și îl folosesc la avat pentru lanseuri lungi.
vezi si un WFT Penzill Shad Control R XX-Spin sau un GAMAKATSU AKILAS 90XH. WFT penzill il am si este foarte ok pentru pretul lui, iar Akilas l-am pescuit cateva ore si nu am ce sa ii reprosez.
Daca vrei ceva mai scump.... recomand Graphiteleader Tiro MR, cod GOMTS-922H-MR, lungime 2.79, arunca 15-60g si are 156g greutate. Pe asta il pescuiesc in prezent, cel putin cand sunt cote mari si dau cu jiguri peste 32g. Cand dau cu jiguri mai usoare folosesc tot un Tiro MR, dar varianta 812MH (10-42g)
Daca vrei ceva mai scump.... recomand Graphiteleader Tiro MR, cod GOMTS-922H-MR, lungime 2.79, arunca 15-60g si are 156g greutate. Pe asta il pescuiesc in prezent, cel putin cand sunt cote mari si dau cu jiguri peste 32g. Cand dau cu jiguri mai usoare folosesc tot un Tiro MR, dar varianta 812MH (10-42g)
Am inteles.Putem discuta in privat ...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.