Lanseta puternica si ... usoara ptr. Dunare?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta puternica si ... usoara ptr. Dunare?
Puteti sa-mi indicati o lanseta de Dunare care sa duca usor jiguri de 30-40 gr. lungime 2,4 - 2,7, dar care sa fie senzitiva, rapida dar mai ales usoara
Ma intereseaza un model care sa-l pot cumpara de undeva, chiar daca trebuie sa fac comanda.
Un pret in care mi-ar place sa ma incadrez ar fi de 6-7 mil.
Eventual poate imi puteti spune unde o gasesc.
Ma intereseaza un model care sa-l pot cumpara de undeva, chiar daca trebuie sa fac comanda.
- storm fish
- veteran
Re: Lanseta puternica si ... usoara ptr. Dunare?
liviu68 scrie:Puteti sa-mi indicati o lanseta de Dunare care sa duca usor jiguri de 30-40 gr. lungime 2,4 - 2,7, dar care sa fie senzitiva, rapida dar mai ales usoara
incearca sa pui mana pe un sportex...vezi mimteam.,sau distribuitori.
eu zic ca se preteaza pentru dunare
vezi ca au si ei parca un depozit in buc si un mag online.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
- veteran
Lanseta pentru Dunare
St. Croix Avid 8`6``ft. 12-25lb / 1/-2oz.
-
- veteran
-
- veteran
si Lamiglas
Ca sa fiu impartial au si Lamiglas au blankuri bune
Certified Pro
XSA 108 2H
9'
2
15-30
1-2 1/2
0.560
6.5
3 1/2
totusi Avid e mai fin pe tip si mai rapid ca actiune, depinde ce vrei
Certified Pro
XSA 108 2H
9'
2
15-30
1-2 1/2
0.560
6.5
3 1/2
totusi Avid e mai fin pe tip si mai rapid ca actiune, depinde ce vrei
De la lamiglas, poate, daca mai gasesc undeva din intamplare blankul acela pana la 4 oz. care nu se mai produce. Altfel imi plac foarte mult lansetele si am un certified pro de 8,6 pana la 17 gr.
Sportex mi se par grele si in orice caz cele care le-am vazut la mimteam erau ciudate, mai ales la inele. Am vazut alte blankuri mai vechi si mult mai interesante.
Avidul pana la 2 oz mi-a placut mult tare, dar m-am sucit fiindca mi-a spus cineva ca se cam chinuie cu 30 - 40 gr. Desi nu stiu cat de des as da cu asemenea greutati mi-ar place ca lanseta pe care sper sa o gasesc le poate duce natural.
In disperare am cumparat si un cormoran thunderstick pe care, bineinteles, nu l-am folosit fiindca e prea greu si prea par.
In buna masura ce se gaseste in magazinele de la noi le-am cam vazut si cu exceptia avidului nu mi-au placut. De aceea caut ceva de care nu am auzit - puternic, rapid si ceva mai usor.
Sportex mi se par grele si in orice caz cele care le-am vazut la mimteam erau ciudate, mai ales la inele. Am vazut alte blankuri mai vechi si mult mai interesante.
Avidul pana la 2 oz mi-a placut mult tare, dar m-am sucit fiindca mi-a spus cineva ca se cam chinuie cu 30 - 40 gr. Desi nu stiu cat de des as da cu asemenea greutati mi-ar place ca lanseta pe care sper sa o gasesc le poate duce natural.
In disperare am cumparat si un cormoran thunderstick pe care, bineinteles, nu l-am folosit fiindca e prea greu si prea par.
In buna masura ce se gaseste in magazinele de la noi le-am cam vazut si cu exceptia avidului nu mi-au placut. De aceea caut ceva de care nu am auzit - puternic, rapid si ceva mai usor.
Referindu-ma strict la modelele G1310 (casting) si G1311 (spinning) - 8' 6" lungime, 1/2- 1 1/2 oz, 10-20 lbs test - pot sa-ti spun cu certitudine ca lansetele din vechea serie G1000 realizate pe blank-uri glossy finish sunt mai rapide decat lansetele din seria noua la care sunt folosite blank-uri mate finish. Daca o astfel de lanseta factory made nu e chiar cine stie ce, in schimb una custom made cu componente de calitate montate pe un blank din seria veche nu prea are competitori in acelasi segment de pretIonut the carp scrie:Aici pentru mine, Lamiglas seria G1000 salmon fac legea. Chiar daca sunt putin cam moi sunt excelente pentru Dunare