Lanseta pt. voblere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta pt. voblere
daca puteti sa-mi recomandati(sau daca aveti de vanzare),o lanseta pt voblere(mai moale),care sa arunce de la 5-7g pana in 25-30 g

- George1985
- veteran
Re: Lanseta pt. voblere
Daiwa Exceler
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 10489.html
Eu o am de 2.70m, extrem de multumit de ea
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 10489.html
Eu o am de 2.70m, extrem de multumit de ea

Si eu am o Daiwa Exceler EX 802 MHFS. E superba.
- George1985
- veteran
Salutoctavio79 scrie:Si eu am o Daiwa Exceler EX 802 MHFS. E superba.
A ta e la 2.40?
M-ar interesa un 2.70... poti sa-mi dai niste detalii PM?
Da, e de 2,40.De 2,7 in modelul asta nu am vazut.Pescuiesc dupa mal si cred ca ai destul cu 2,40. Si cea de 14-42 gr se comporta frumos,o folosesc la stiuca mai mare.Poate le mai gasesti in decathlon si le poti vedea acolo.
multumesc frumos de sugestii
eu as vrea ceva intre min. 2m si max. 2,40m ...in legatura cu exceler-ul ,nu este car rigid pt voblere !?
am inteles ca "sticla" este mai potrivita pt recreativa
...nu folosesc voblere mai grele de 25g

eu as vrea ceva intre min. 2m si max. 2,40m ...in legatura cu exceler-ul ,nu este car rigid pt voblere !?
am inteles ca "sticla" este mai potrivita pt recreativa
...nu folosesc voblere mai grele de 25g

Il gasesti in 2,40 7-28 gr.Cu asta ai suficient.Mai asteapta sugestii si te apuci de cautat, poate iti place altceva.
mda,multumesc frumos,o sa tin cont si de exeler,dar mai astept sa primesc si alte sugestii si o sa ma hotarasc apoioctavio79 scrie:Il gasesti in 2,40 7-28 gr.Cu asta ai suficient.Mai asteapta sugestii si te apuci de cautat, poate iti place altceva.

G Loomis STR 1045S, 8.8',3/8-1 oz.
Cea mai tare lanseta de voblere cu care am pescuit.
Recomand
Cea mai tare lanseta de voblere cu care am pescuit.
Recomand
si eu am exceler de 10-40 si imi place cum se comporta.e usoara,bine lucrata se comporta bine atat in lansare cat si in dril.
am avut inca una de 5-25 pe care am vandut-o pentru ca mi se parea apropiata de cealalta.sper sa nu-mi para rau.
sigur ca sunt si alte lansete foarte bune,dar pe mine asta m-a cucerit,cel mai probabil din cauza faptului ca a fost cea care mi-a incaput prima pe mana...poate ca si aici e ca-n viata,ai o femeie BUNA dar vor fi intotdeauna si altele mai BUNE !
...DESIGUR LA ALTE ...SCORURI !
asa ca ...achizitionare placuta !
am avut inca una de 5-25 pe care am vandut-o pentru ca mi se parea apropiata de cealalta.sper sa nu-mi para rau.
sigur ca sunt si alte lansete foarte bune,dar pe mine asta m-a cucerit,cel mai probabil din cauza faptului ca a fost cea care mi-a incaput prima pe mana...poate ca si aici e ca-n viata,ai o femeie BUNA dar vor fi intotdeauna si altele mai BUNE !

asa ca ...achizitionare placuta !

"nevoia este parintele inovatiei" PLATON