Daca cineva a folosit aceasta lanseta si poate da ceva detalii despre ea, cum ar fii daca este cu adevarat extra-fast, cam de la ce greutate incepe sa gafaie
Lanseta Phenix Recon 2.31m Heavy 10.5-70g
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Lanseta Phenix Recon 2.31m Heavy 10.5-70g
Salut,
Daca cineva a folosit aceasta lanseta si poate da ceva detalii despre ea, cum ar fii daca este cu adevarat extra-fast, cam de la ce greutate incepe sa gafaie
, cum se echilibreaza cu mulineta folosita, daca merita pentru Dunare, etc, il astept cu comentariile lui .
- crystianoo
- veteran

Re: Lanseta Phenix Recon 2.31m Heavy 10.5-70g
eu am lanseta asta facuta de laurentiu andronic,ce sa zic de ea...impecabila,duce lejer si 100 grame,foarte senzitiva,a iesit la 151 grame,ca si mulineta am pus pe ea penn sargus 3000,se echilibreaza perfect,si nu e extra-fast este fast curat...sincer...abia astept toamna

Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
Si eu sunt in cautari de un XH ptr Dunare si luasem in considerare batul asta,dar dupa ce am citit mai multe posturi din America care nu prea il vorbeau de bine,am hotarat sa mai caut.Am inteles ca batul este super misto daca treci peste faptul ca poate sa explodeze la propriu.
Asa arata unul dupa o intepatura la un 3 pounder

Asa arata unul dupa o intepatura la un 3 pounder

Oricum probleme de genul asta pot sa apara si la alte bete.
Totusi de luat in calcul
surprinzator de mare plaja de greutati pe care e in stare sa le lanseze ... intr-adevar e asa? adica arunca la fel de bine si 10 grame precum arunca si 70? ... daca e asa atunci chiar suna interesant lanseta aia ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Interesant topicul. Care a fost alegerea pentru o lanseta XH de Dunare pana la urma ?
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
Eu inca mai caut ! 
-
cristian.ene
- veteran

Am adus anula acesta de la North Fork Composite( NFC) 2 modele de blankuri care arunca 2oz. din seria Mag Bass
Gary Loomis are si un sistem complet prin care descrie actiunea blankurilor in mai multe sarcini progresive
Cum este pictograma asa se indoaie si blankul
http://www.northforkcomposites.com/product/mb-709-1-hm
actiuena este moderat fast dar al puterea heavy este suficient de rapida pentru pescuit pe orice adancime
si modelul
http://www.northforkcomposites.com/product/mb-739-1-im
blankul acesta este deja lanseta
Avantaj NFC blankuri rezistente,actiuena este probresiva si placuta, grafitul IM sau HM este elastic comparativ cu St.Croix SCV sau Phenix K2.
Phenix K2 sunt impresionant de usoare dar in acelasi timp foarte rigide si nu permit indoiri excesive.
St.croix SCV sunt si ele solide dar nu sunt al fel de preogresive comparativ cu NFC si nua modele de 7`ft. + de putere Heavy.
Recent lansate exista 2 modele de blankuri SCV si SCIV dar de aproape 8`ft.
*LXC711HMF 7'11" H Mod. Fast 1 14 - 30 1/2 - 2 6.6 4 $ 420
TBC79HMF Punchin' 7'9" H Mod. Fast 1 14 - 30 1/2 - 2 5.4 4 $ 280
cu mentiunea ca St.Croix sunt mai putin progresive comparativ cu NFC dar tot fiabile
Gary Loomis are si un sistem complet prin care descrie actiunea blankurilor in mai multe sarcini progresive
Cum este pictograma asa se indoaie si blankul
http://www.northforkcomposites.com/product/mb-709-1-hm
actiuena este moderat fast dar al puterea heavy este suficient de rapida pentru pescuit pe orice adancime
si modelul
http://www.northforkcomposites.com/product/mb-739-1-im
blankul acesta este deja lanseta
Avantaj NFC blankuri rezistente,actiuena este probresiva si placuta, grafitul IM sau HM este elastic comparativ cu St.Croix SCV sau Phenix K2.
Phenix K2 sunt impresionant de usoare dar in acelasi timp foarte rigide si nu permit indoiri excesive.
St.croix SCV sunt si ele solide dar nu sunt al fel de preogresive comparativ cu NFC si nua modele de 7`ft. + de putere Heavy.
Recent lansate exista 2 modele de blankuri SCV si SCIV dar de aproape 8`ft.
*LXC711HMF 7'11" H Mod. Fast 1 14 - 30 1/2 - 2 6.6 4 $ 420
TBC79HMF Punchin' 7'9" H Mod. Fast 1 14 - 30 1/2 - 2 5.4 4 $ 280
cu mentiunea ca St.Croix sunt mai putin progresive comparativ cu NFC dar tot fiabile