Lanseta pentru salau

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Pike
senior
senior

Mesaj de Pike » 03 Iul 2011, 07:03

Voi cu ce lansete dati la salau?(pe balta)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Iul 2011, 07:12

salaul de lutz scrie:Iarnaam pescuit doar de doua ori si numai odata la limita a 0 -3 grade. Gheata ce se depunea sarea usor in sensul ca loveai usor cu unghia inelul si se desprinde foarte rapid.
Faptul ce ma determinat sa apelez la inele de genul asta a fost grija mai lejera fata de ele, eu am la activ 6 inele sparte (1 varf 6 intermediare). Asa m-am combinat si la un ltx tot cu inele recoil si de asta sunt suuper multumit.
Fata de legendul cu inele normale acesta cu recoil mie unul mi se pare mai fin mai usurel mai rapid mai altceva. Daca nu te deranjeaza harsaitul le accepti rapid si nu-ti mai vine sa te desparti de ele. De ros nu se pune problema le pescui cu power pro de 8 si 10 si nici urma de rosatura. Eu nu stiu ce mai asteapta EverGreen si Megabass sa apeleze la aceasta solutie :roll: super verificata!!!

In privint hisiitului prin inele,cred ca ar fi o solutie.Folosec de o vreme incoace un produs de la Ardent,pentru intretinerea firului.Pe linga ca nu ia asa usor apa,firul devine mai matasos si,prin inelele alconite nici nu se aude,chiar si la recuperari pe fir intins..Probabil ca si pe inele recoil ar avea aproape acelasi efect.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 03 Iul 2011, 10:34

@Pike - daca vrei Legend Elite, mare loc de recomandare nu mai ramane. Dintr-o bucata, 6'3'' pana in 7' picioare, fast, clasa M sau ML. Iti raman cateva variante.

Daca vrei recomandari de alti producatori, e discutie vasta. Fiecare va apara firma si modelul care ii place lui cel mai mult. Poate unele nici nu le-am vazut toti ca sa putem compara... e complicat. Se aleg deobicei in functie de buget, putere, lungime, actiune, aplicatii, look, finisaje, greutatea lansetei...

@Gigi si Salu de lutz: Traiasca silicon-carbidu'
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns