Lanseta pentru jiguri
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta pentru jiguri
Salve!
Vreau sa-mi iau o lanseta pentru jiguri (la salau,biban avat). M-ar interesa sa aiba sa fie usoara (~100g) si sa aiba actiune rapida. Am vazut lanseta de la Linea Effe Mamba Green, dar acesta are atiunea 20-50g ceea ce este cred prea mult. Cred ca ar fi mai potrivita Mamba Gun Smoke (5-20g).
Care dintre ele s-ar potrivi? Sau ar fi si alte alternative?
Buget: 2.5 mil.
Stima si respect!
Vreau sa-mi iau o lanseta pentru jiguri (la salau,biban avat). M-ar interesa sa aiba sa fie usoara (~100g) si sa aiba actiune rapida. Am vazut lanseta de la Linea Effe Mamba Green, dar acesta are atiunea 20-50g ceea ce este cred prea mult. Cred ca ar fi mai potrivita Mamba Gun Smoke (5-20g).
Care dintre ele s-ar potrivi? Sau ar fi si alte alternative?
Buget: 2.5 mil.
Stima si respect!
- Wavedancer
- veteran
De ce nu incerci CABELA'S IM6 Pro Guide?
Numar tronsoane: 2
Lungime: 2,1m
Test Curve: 1/8 - 5/8 oz
Mandrina: GRAPHITE
Inele: O.A.L.
Pretul: 2.856.000 la Aquamania
Exista si varianta de 2,3 m, dar cu Test Curve 1/4-1/2 oz. Poate chiar mai buna, daca te limitezi la jiguri de 15 grame maxim.
Numar tronsoane: 2
Lungime: 2,1m
Test Curve: 1/8 - 5/8 oz
Mandrina: GRAPHITE
Inele: O.A.L.
Pretul: 2.856.000 la Aquamania
Exista si varianta de 2,3 m, dar cu Test Curve 1/4-1/2 oz. Poate chiar mai buna, daca te limitezi la jiguri de 15 grame maxim.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
- Wavedancer
- veteran
stiu, am si eu una. 
m-am gandit ca au tot fost topicuri din astea cu recomandari si nu cred ca s-a intamplat vreodata sa fie luate in seama sfaturile noastre, indiferent cat de bine intentionate sunt.
omul tree sa dea cu capul de pragul de sus ca sa priceapa. stii cum e.
mai bine sa invete direct ce-i trebuie de la oameni din zona lui, macar vede ce folosesc ei si mai prinde si una-alta despre pescuitul cu plastice in sine.

m-am gandit ca au tot fost topicuri din astea cu recomandari si nu cred ca s-a intamplat vreodata sa fie luate in seama sfaturile noastre, indiferent cat de bine intentionate sunt.
omul tree sa dea cu capul de pragul de sus ca sa priceapa. stii cum e.
mai bine sa invete direct ce-i trebuie de la oameni din zona lui, macar vede ce folosesc ei si mai prinde si una-alta despre pescuitul cu plastice in sine.
- Wavedancer
- veteran
Mersi!
Nu ma asteptam sa fiti atat de prompti.
O sa incerc sa iau legatura cu cei din Timisoara, m-am gandit si la si la varianta cu Cabelas, dar nu stiu cam cat ar fi taxele...
Oricum, varianta 5-20g am gasit-o pe net (la linea effe) si am vazut ca la magazinul din Balcescu (TM) aduc produse de la lineaeffe.
Stima!
Nu ma asteptam sa fiti atat de prompti.

O sa incerc sa iau legatura cu cei din Timisoara, m-am gandit si la si la varianta cu Cabelas, dar nu stiu cam cat ar fi taxele...
Oricum, varianta 5-20g am gasit-o pe net (la linea effe) si am vazut ca la magazinul din Balcescu (TM) aduc produse de la lineaeffe.
Stima!
- Wavedancer
- veteran
Cosinus, frate, Aquamania e un magazin in Bucuresti si alea sint preturile in LEI din magazin. Du-te la www.aquamania.ro si te lamuresti.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!