lanseta pentru glidere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: lanseta pentru glidere
rapture keison ar fi o varianta, dar sincer sa fiu nu-mi prea plac finisajele de la firma asta. Am un rapture green creek light pe care o folosesc la clean si dupa 2 partide am dus-o la cineva la reinelat deoarece 2 inele aveau joc iar alte cateva erau strambe. Deci o fi rapture o firma mai ieftina, dar eu mi-am cam dat seama de ce.
Ma intereseaza daca are cineva sau daca a folosit shimano nasci 15-50gr, de 2,15m. mi-a placut mult designul si caracteristicile tehnice ale acestei lansete. Ceea ce nu mi-e clar la aceasta lanseta este legat de actiune. Poate ma ajuta cineva cu detalii. Multumesc!
la un moment dat am pus mana exact pe lanseta aia:Kaz scrie:Ma intereseaza daca are cineva sau daca a folosit shimano nasci 15-50gr, de 2,15m. mi-a placut mult designul si caracteristicile tehnice ale acestei lansete. Ceea ce nu mi-e clar la aceasta lanseta este legat de actiune. Poate ma ajuta cineva cu detalii. Multumesc!
http://www.pianetapesca.it/dettagli/Nas ... .html#shop
... lucrata ca naiba, un inel decorativ de pe split grip era dezlipit si sub nici o forma NU ARUNCA atat cat declara. la mana, as spune ca peste 30-35 de grame nu duce. eu unul nu as lua-o sub nici o forma.
arunca un ochi si la Savage Gear, au preturi relativ OK si poate gasesti ceva ce sa iti placa.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
dar despre lanseta asta ce stiti: http://www.totalfishing.ro/lanseta-colm ... 16267.html ? Cineva mi-a zis ca sunt multi care folosesc lanseta asta in delta, la stiuca. Nu-i prea puternica, sau poate ati auzit de variante mai light. Cel putin eu pe magazinele online de la noi nu am gasit
Sau poate stie cineva ceva despre modelul asta de la shimano: http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 39022.html ?
- crapmaniacul
- veteran
Pescuiesc de ceva vreme o lanseta Nasci de 2.40 m si putere 10-30 gr (sau 10-35 gr, nu mai retin exact). Este un model foarte reusit fiind si foarte versatila, usor permisiva pe varf astfel incat merge ok si la linguri mai grele (16-20 gr) care o incarca bine. Este ok si la jiguri in gama data de producator. Are rezerva de putere considerabila daca e cazul sa tragi de ea si lucrata bine. Varianta mai puternica, cea despre care intrebi tu trebuie sa fie foarte ok ptr glidere din gama 25 - 40 gr fara nici o problema. O poti lua cu incredere, o sa-ti placa sigur la chestiile alea mai greute.Kaz scrie:Ma intereseaza daca are cineva sau daca a folosit shimano nasci 15-50gr, de 2,15m. mi-a placut mult designul si caracteristicile tehnice ale acestei lansete. Ceea ce nu mi-e clar la aceasta lanseta este legat de actiune. Poate ma ajuta cineva cu detalii. Multumesc!
-
- veteran
Lanseta este ok pentru naluci de pana la 35-40g, destul de rapida si cu rezerva de putere. Daca locuiesti in Bucuresti, e bine sa treci pe la magazin (Total Fishing) si sa vezi mai multe modele.Kaz scrie:Sau poate stie cineva ceva despre modelul asta de la shimano: http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 39022.html ?
nu lucuiesc in Bucuresti. Sunt din Suceava iar la magazinele de profil de pe aici nu se prea fac stocuri cu scule de pescuit ce depasesc ca pret o anumita valoare. In general aici pot sa vad "pe viu" in magazine lansete de la rapture, energo, baltzer si modele low cost de la shimano si daiwa, cum ar fi catana si swipfire. De aia am si apelat la voi cei de pe forum , in speranta ca ati avut, sau ati pescuit cu aceste lansete.
- hegedusalin
- veteran
Am un shimano beast master de 2,10 40 -80 gr. Daca nu e prea heavy pt tine da un msj si fac un pret fain. Batul e ca si nou. L-am luat pt somn dar e prea scurt pt pescuit de pe mal.
Alin
Alin
E prea puternic batul asta al tau. O sa merg pe cava pana in 50gr putere de aruncare.