Buna!
Sunt curios sa aflu ce parere aveti despre lansetele Mosella pt somn.
As dori sa aflu parerea cuiva care a avut sau are asemena lanseta.
Citez de pe un site de-al nostru: "Lanseta subtire, usoara, dinamica, cu rezistenta mare la rupere. Are 7 inele SIC, blank din carbon IMC8 de inalta calitate, mandrina prevazuta cu filet metalic, deasupra mandrinei manerul este culisant. Lungime: 3m, lungime transport: 1.56m, greutate: 430g, actiune: 200g. Tara de provenienta Germania"
http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... ts_id=4924
Lanseta Mosella pentru somn
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- storm fish
- veteran
Pentru Mures merg multe tipuri de lansete.Eu am Hard Core II.Am avut si bete mai puternice dar le-am dat pentru ca nu merita pentru pestele ce-l prind eu.
Acum am pus ochii pe Balzer Magna.Lanseta are o putere de aruncare de 45-120gr,e din doua segmente si are varful din fibra plina.La magazin au numai varianta de 2,70m dar cred ca poate sa-mi aduca pe comanda si varianta de 3m.
Lanseta asta e suficient de puternica pentru Mures si nu e deloc scumpa.Varianta de 2,70m costa ~90lei.E o lanseta foarte frumoasa si bine lucrata.E elastica dar puternica.
Acum am pus ochii pe Balzer Magna.Lanseta are o putere de aruncare de 45-120gr,e din doua segmente si are varful din fibra plina.La magazin au numai varianta de 2,70m dar cred ca poate sa-mi aduca pe comanda si varianta de 3m.
Lanseta asta e suficient de puternica pentru Mures si nu e deloc scumpa.Varianta de 2,70m costa ~90lei.E o lanseta foarte frumoasa si bine lucrata.E elastica dar puternica.