lanseta maver + fir textil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
lanseta maver + fir textil
salutare, am o lanseta maver stralis light plus spigot, 5-12g, 2.40m, o folosesc la clean, biban, mai rar pastrav, ideea e ca vreau sa dau cu textil,pt stiuca, nu am monstri dar se mai gasesc si stiuci de 3-4kg, stie cineva ce inele are lanseta, daca merge dat cu textil cu ea?
vreau sa-mi pun un Power Pro 15 lb (9kg, grosime 0,15mm), nu se strica inelele sau se scamoseaza firul prematur?
ati dat cu textil cu ea? mulineta e daiwa procaster 2000, fire intinse
vreau sa-mi pun un Power Pro 15 lb (9kg, grosime 0,15mm), nu se strica inelele sau se scamoseaza firul prematur?
ati dat cu textil cu ea? mulineta e daiwa procaster 2000, fire intinse
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
15lb am eu....nu mi se pare sa faca nazuri.....dar sincer...pt stiuca iati eva mai tzapan.....avand in vedere pe unde sta doamna.....vei avea de lucru serios cu ea...sa nu mai zic cand vei agatza in stuf...sau mai stiu eu in ce salcie....vei vedea.....pana atunci...fire intinse si coltoase potrivite in batz....nu uita incearca C&R nu vei regreta 

Acelasi bat, avat de 3,5kg, clean de 2kg. Fara probleme. Inelele tin linistit la textil, dar sunt mai zgomotoase decat altele mai "titrate". In rest, un bat senzitiv, cu maner oleaca prea lung. A fost batul cu care am inceput spinning-ul si mi-a ramas la suflet.adrian25 scrie:ce textile folositi la aceasta lanseta? stiuci de 3-4 kg doar ocazional, in jur de 1 kg mai multe, care au fost cei mai mari pesti luati cu aceasta lanseta? ms de sfaturi, m-ati lamuri in mare, imi iau textil..
Musti scrie:Acelasi bat, avat de 3,5kg, clean de 2kg. Fara probleme. Inelele tin linistit la textil, dar sunt mai zgomotoase decat altele mai "titrate". In rest, un bat senzitiv, cu maner oleaca prea lung. A fost batul cu care am inceput spinning-ul si mi-a ramas la suflet.adrian25 scrie:ce textile folositi la aceasta lanseta? stiuci de 3-4 kg doar ocazional, in jur de 1 kg mai multe, care au fost cei mai mari pesti luati cu aceasta lanseta? ms de sfaturi, m-ati lamuri in mare, imi iau textil..
the same sh*t with me...doar k la clean...2,200

Folosesc Maver decand cei de la Drill l-au adus prima oara , cred ca sunt 3 ani si mai bine poate .Nici o problema cu inelele pe textil.Stai linistit.Iti recomand essox de lamaver pentru ceva mai tare si da-i linistit cu textil cat te tinemana .Batzul a scos de la somn de 20 de kg panala biban .
Deci fara probleme , pe essox am avut si textil de 20lb ,pescuind in Dunare . textil folosit PP si super PE .Inelele intacte .
Deci fara probleme , pe essox am avut si textil de 20lb ,pescuind in Dunare . textil folosit PP si super PE .Inelele intacte .