Are cineva lanseta WRR8400-2s(7',LW 6-12, CW 1/4-1/2,power00) facuta de Loomis special pt. pescuitul salaului.Ma intereseaza sa aflu ce parere au cei care o folosesc.
Multumesc,
lanseta Loomis pt. salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: lanseta Loomis pt. salau
Lansetele GLoomis WR sunt specializate pentru pescuitul la walleyes cu anumite tipuri de soft-bait-uri pentru carlige offset mai rar utilizate in Europa si monturi Lindy, Carolina, Texas, Willow spinner rigs, etc, tinand cont ca intre walleye si salaul european nu exista o asemanare perfecta.Pike scrie:Are cineva lanseta WRR8400-2s(7',LW 6-12, CW 1/4-1/2,power00) facuta de Loomis special pt. pescuitul salaului.Ma intereseaza sa aflu ce parere au cei care o folosesc.
Multumesc,
Hai sa-ti zic o kestie...mie mi-au placut multe lansete...am pus mana pe cateva de la loomis....dar e chestie si de obisnuinta si de stil.
Sa ma exprim altfel.....loomisurile am varful construit altfel decat St. Croix, sau XML sau ce mai stiu eu ce....unele sunt mai finute, altele putin cam moi pentru gustul altora. Am pus mana pe lanseta aceasta(varianta dintr-o bucata), si parea foarte bine facuta, si foarte rafinata(desi parea pt jiguri cam de 7g, 8 maxim , nu pentru jiguri mai mari). Parea de jig. La fel mi-au placut si Drop shotul, cu aceleasi caracteristici, pentru fir, dar naluci mai usoare.
Din seria walleye mi-ai mai placut si altele, dar nu-mi mai aduc aminte exact care. Mi-a placut si unul moderat din seria walleye. Acesta de care zic mi-ar fi placut la jig.
Eu zic ca o sa-ti placa.
La cineva de pe forum trebuie sa-i vina un IMX Spin Jig, tot asa pentru salau si-l ia...nu dau nume.
. Si daca ai rabdare inca vre-o 2-3 saptamani poti afla cum se comporta acel bat, desi Sunt construite diferit. Eu mi-am comandat un IMX spin jig(blank) pentru jigging light. Da ala se pare ca va mai intarzia putin.
De ce nu te uiti la un kistler, sau ti-e frica de bete dintr-o bucata? Nu am pus sincer mana pe nici unul din ele inca, dar de ele am auzit numai lucruri bune, cum ca multi dupa ce si le-au luat si-au vandut aproape tot arsenalul de GLX-uri si de Legend elite, sa le inlocuiasca cu kistler. Dar asta ti-o spun din ce au zis alti, nu din ce am pus eu mana.
Sa ma exprim altfel.....loomisurile am varful construit altfel decat St. Croix, sau XML sau ce mai stiu eu ce....unele sunt mai finute, altele putin cam moi pentru gustul altora. Am pus mana pe lanseta aceasta(varianta dintr-o bucata), si parea foarte bine facuta, si foarte rafinata(desi parea pt jiguri cam de 7g, 8 maxim , nu pentru jiguri mai mari). Parea de jig. La fel mi-au placut si Drop shotul, cu aceleasi caracteristici, pentru fir, dar naluci mai usoare.
Din seria walleye mi-ai mai placut si altele, dar nu-mi mai aduc aminte exact care. Mi-a placut si unul moderat din seria walleye. Acesta de care zic mi-ar fi placut la jig.
Eu zic ca o sa-ti placa.
La cineva de pe forum trebuie sa-i vina un IMX Spin Jig, tot asa pentru salau si-l ia...nu dau nume.

De ce nu te uiti la un kistler, sau ti-e frica de bete dintr-o bucata? Nu am pus sincer mana pe nici unul din ele inca, dar de ele am auzit numai lucruri bune, cum ca multi dupa ce si le-au luat si-au vandut aproape tot arsenalul de GLX-uri si de Legend elite, sa le inlocuiasca cu kistler. Dar asta ti-o spun din ce au zis alti, nu din ce am pus eu mana.
-
- veteran
Pe balta,cu jiguri de max 9-10 g,poti da cu GL3 PR842-2s,6-12 lb,1/4-1/2 oz sau cu HS9000-2s,GL3,1/4-1/2 oz,7`6"(eu vreau sa mi-o fac ca se vinde doar ca blank).Problema la betele GLoomis facute de fabrica este ca au inele cam putine si cam prost dimensionate.Eu am PR si are 7 inele(6+varf) fuji concept alconite,cel de plecare este de 20 iar varful si ultimile 2 care sunt de fly sunt de 10 si cred ca ingreuneaza ceva varful.