Lanseta Lineaeffe

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

nicolaesebastian
junior
junior

Lanseta Lineaeffe

Mesaj de nicolaesebastian » 09 Aug 2005, 12:58

In revista Aventuri la Pescuit se face reclama la o lanseta Lineaeffe de crap
(Racer Carp). Pe situl oficial al italienilor http://www.lineaeffe.it/ modelul acesta e de negasit! E posibil sa fie vreun fals?

Nicu

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 09 Aug 2005, 14:48

Firma Lineaeffe produce si unele lansete ieftine clasa economic pentru incepatori pe care nu le mai mentioneaza pe situl oficial al firmei.

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 10 Aug 2005, 15:47

Daca nu e pe site-ul Lineaeffe, nu stiu de ce nu e.
Ceea ce stiu sigur, este ca nu e un fals, intrucat este importata de noi (Arrow) de la Lineaeffe.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 10 Aug 2005, 16:53

La Voi cei de la Arow foarte rar gaseste omul unele produse de care e interesat . dau un exemplu banal . ma duc in tm. la mag. paradisul pescaresc sau asa ceva si intreb de niste voblere . Dupa lungi asteptari ca domnii de acolo erau ocupati sau domnul patron cred cu anumite discutii si mai putin cu clientii , pan la urma se sinchiseste o doamna sa mi aduca o lista cu voblerele stricte care le importa dansii de la rapala . Ce vroiam eu ei nu importa ca .... deh ( fiti atenti ce raspuns primesc ) .
" Noi importam mii de vb. rapala care le cere piata , nu importam 3 sau 4 modele pt. tine ! " .
Pai atunci cum **** mea sa vanda vb. alea daca nici macar nu le aduc . Vinzi o marfa care nu o ai ????? Sunt multi care le-ar cumpara dar ce drac se impiedica muntele de mahomed ?????

Noroc ca mai is si alte cai de a gasi ceva si nu numai prin Arow ca atunci ne apuca craciunul .
iar de atitudinea celor de la magazin nota 5 .
asta doar sa nu ramana corigenti

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Aug 2005, 17:19

Nu vreau sa iau apararea nimanui,dar Paradisul pescarilor si Arrow sunt 2 magazine distincte.Sediul Arrow este in P-ta Balcescu.In schimb,cu mine,patronul de la Paradisul a fost foarte serviabil intotdeauna.Si de curand,cand mi s-a rupt segmentul lansetei,desi trecuse cu vreo luna perioada garantiei,m-a servit promt si dupa nici o saptamana am primit segmentul nou.Adevarul e ca ne cunoastem de vreo 13 ani... :roll:

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 10 Aug 2005, 19:11

pai atunci nu mai interveni ... :)
aia nu aduc rapala tot de la arrow ? unicul distribuitor de vb. rapala

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 10 Aug 2005, 19:15

Breh, Calone, ai tu ceva ce atrage Raul :twisted: (dar ai facut fericit un timisorean :twisted: :twisted: )

Sa stii ca tocmai vroiam sa laud magazinul lui Dan Cocirla (Paradisul). Mi-a adus si batul pe care l-am vrut, ba ieri mi-a adus si un vobler ( :lol: ) anume, chiar mai ieftin decit era in raft fratele lui de alta culoare.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 10 Aug 2005, 19:19

Mai Bogdane nu atrag eu raul ! fi linistit .
Da cu explicatia aia m-a facut varza . Pai asta e atitudine domle ?

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 10 Aug 2005, 19:25

Ma mira faza pe care ai patit-o :shock: :shock:
In afara de faptul ca Dan are o sinuzita care il innebuneste (azi am stat vreo ora cu el de vorba, adica am vorbit eu si a ascultat el), chiar cred ca a fost ziua neagra si pisica 13.
Miine il sun si ii prezint CV-ul sa ma angajeze avocat :twisted:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Aug 2005, 19:28

Eu si cu el,ne cunoastem de pe vremea cand avea magazinul langa Parcul Copiilor (Silstar).

Scrie răspuns