Lanseta Lineaeffe
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- nicolaesebastian
- junior
Lanseta Lineaeffe
In revista Aventuri la Pescuit se face reclama la o lanseta Lineaeffe de crap
(Racer Carp). Pe situl oficial al italienilor http://www.lineaeffe.it/ modelul acesta e de negasit! E posibil sa fie vreun fals?
Nicu
(Racer Carp). Pe situl oficial al italienilor http://www.lineaeffe.it/ modelul acesta e de negasit! E posibil sa fie vreun fals?
Nicu
-
- veteran
La Voi cei de la Arow foarte rar gaseste omul unele produse de care e interesat . dau un exemplu banal . ma duc in tm. la mag. paradisul pescaresc sau asa ceva si intreb de niste voblere . Dupa lungi asteptari ca domnii de acolo erau ocupati sau domnul patron cred cu anumite discutii si mai putin cu clientii , pan la urma se sinchiseste o doamna sa mi aduca o lista cu voblerele stricte care le importa dansii de la rapala . Ce vroiam eu ei nu importa ca .... deh ( fiti atenti ce raspuns primesc ) .
" Noi importam mii de vb. rapala care le cere piata , nu importam 3 sau 4 modele pt. tine ! " .
Pai atunci cum **** mea sa vanda vb. alea daca nici macar nu le aduc . Vinzi o marfa care nu o ai ????? Sunt multi care le-ar cumpara dar ce drac se impiedica muntele de mahomed ?????
Noroc ca mai is si alte cai de a gasi ceva si nu numai prin Arow ca atunci ne apuca craciunul .
iar de atitudinea celor de la magazin nota 5 .
asta doar sa nu ramana corigenti
" Noi importam mii de vb. rapala care le cere piata , nu importam 3 sau 4 modele pt. tine ! " .
Pai atunci cum **** mea sa vanda vb. alea daca nici macar nu le aduc . Vinzi o marfa care nu o ai ????? Sunt multi care le-ar cumpara dar ce drac se impiedica muntele de mahomed ?????
Noroc ca mai is si alte cai de a gasi ceva si nu numai prin Arow ca atunci ne apuca craciunul .
iar de atitudinea celor de la magazin nota 5 .
asta doar sa nu ramana corigenti
Nu vreau sa iau apararea nimanui,dar Paradisul pescarilor si Arrow sunt 2 magazine distincte.Sediul Arrow este in P-ta Balcescu.In schimb,cu mine,patronul de la Paradisul a fost foarte serviabil intotdeauna.Si de curand,cand mi s-a rupt segmentul lansetei,desi trecuse cu vreo luna perioada garantiei,m-a servit promt si dupa nici o saptamana am primit segmentul nou.Adevarul e ca ne cunoastem de vreo 13 ani...