lanseta light !
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
lanseta light !
ceva de 7" cu actiune rapida. vreau sa o folosesc cu cranckuri de 4-5 cm pe ape curgatoare .
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
Re: lanseta light !
Eu am Avid ML si imi place 

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
am avut si eu avid ML si 1pcs si 2 pcs am si steez ML dar parca is o ideee prea mult pt c vreau eu . cred ca un Light adevarat ar fi ideal! dar care ii ala ?
Marcel, Steez-ul e L, nu ML
si la cranck-uri fast nu prea e recomandat, dar na...

-
- veteran
Eu unul pt cranck-uri pe Olt la clean folosesc un Seeker E-Glass/Bor medium 7' 1/4-5/8 oz din 2 buc...pare prea mult, dar iti spun sigur, doar pare, realitatea fiind alta. Lanseta este puternica pe cotor dar extrem de maleabila si permisiva pe varf lucrand exceland in curent cu voblere de 3-5 cm, indiferent ca sunt deep-divere sau minnow...lanseaza excelent, se-ndoaie atat cat trebuie cu naluca pe curent si nu ratezi sau scapi nimic...am lovit cleni de la 500 gr la 2 kile cu ea...
In locul unui Light de carbon, eu unul as da cu fibra de sticla medium pe curgatoare in locul tau...iti pot intra diversi pesti...salau, avati, poate si ceva somnici...mai ales daca dai cu voblere de la 4 cm in sus...
In locul unui Light de carbon, eu unul as da cu fibra de sticla medium pe curgatoare in locul tau...iti pot intra diversi pesti...salau, avati, poate si ceva somnici...mai ales daca dai cu voblere de la 4 cm in sus...
Sunt de aceeasi parere cu andrei-ovidiu. Insa daca omul vrea grafit, atunci ar merita incercat un St Croix Premier ML. Este mai moale decat Avidul si lucreaza mai bine la voblere.
andrei am incercat si cu glass dar sincer nu ma impac deloc mai ales in lanseu si precizie . am reusit sa prind 2 cleni si senzatia in drill a fost misto dar is obisnuit cu betele mai tzapene. caut ceva sa tina crankurile intr-un curent nu ft tare ceva mediu dar sa am asa o siguranta in bat nu sa stea curbat . pt restu am 2 UL un bat care mi-a placut cel putin blanku a fost un premier de 6.6". dar avea inelele supradimensionate pt el
-
- veteran
Colegu' Steezul ComplieX e ML e pina in 10,5 gr...are dreptate Marcel.Ghenadie scrie:Marcel, Steez-ul e L, nu ML![]()
Adevarat este ca exista la Arrow si Stezz L de pina in 7 gr.

Adevarata e si treaba cu bete fast folosite la crank-uri....

Deci 2-1

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
steezu ala pana in 7 g ii fast sau moderat ? sau parca sunt 2 modele de 6'6"?
asa e Vali, nici nu mai stiu ce Steez i-am trimis lu Marcel
da la cranck-uri tot pe a mea o tin, moderate nu fast

da la cranck-uri tot pe a mea o tin, moderate nu fast