Lanseta Lamiglas INF724C

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Ark
utilizator nou
utilizator nou

Lanseta Lamiglas INF724C

Mesaj de Ark » 21 Oct 2013, 21:06

Ce parere aveti de aceasta lanseta?
Mentionez ca nu am pescuit cu casting pana acuma. :respekt:
Multumesc,

Lanseta Lamiglas Infinity Bass Cast INF724C 7'2" 1/4-1

Lanseta Lamiglas Infinity Bass Cast este construita cu ajutorul noilor rasini 3M™ Powerlux™.
Materialele compozite 3M™ Powerlux™ dispun de o tehnologie revolutionara ce implica continerea de nano-sfere de siliciu
ce sunt atat de mici incat sunt capabile sa curga intre filamentele individuale ale fibrelor de carbon,
creand o matrice de putere pe intreaga lungime a materialului.
Blank-urile Infinity construite cu ajutorul noilor rasini sunt incredibil de puternice, durabile si sensibile, dar si foarte usoare.
Rasina compozita Powerlux contine un procent de 40% de nano particule uniform dispersate si dens impregnate.
Combinate cu noile modele de inele cu rama adancita, mandrine Fuji si manere contrabalansate din grafit impletit,
seria noua Infinity stabileste noi standarde.
Tehnologia avansata a companiei Lamiglas este dobandita in 60 de ani de experienta în domeniu.
Caracteristici:
Lungime: 7'2"
Actiune: Fast
Putere: 4
Bat dintr-o bucata
Greutatea recomandata a nalucilor: 1/4-1 oz
Rezistenta recomandata a firului: 12-25 lb/test

cristian.ene
veteran
veteran

Re: Lanseta Lamiglas INF724C

Mesaj de cristian.ene » 22 Oct 2013, 10:55

Pentru ce naluci si pentru ce specii de pesti vrei o lanseta ?

Puterea este un Medium cu aplicatii la salau ,avat si light la stiuca in ape fara multa vegetatie. Arunca bine cu naluci de la 5 la 14g.
Varianta de fabrica vine cu inele SIC / rama titan dar nu sunt Fuji. Un custom poate si imbunatatit cu inele mai mici (Micro) in varianta spiral wrap , inele Fuji SIC si un pret mai mic comaprativ cu varianta de fabrica.

Pentru pescuit la stiuci recomand puterile 3, 4 si 5.

Actiunea este Fast cu varf permisiv specifica unui Mag Bass, adica mai lenta decat un spinn jig. Se poate pescui bine atat cu jiguri dar si cu naluci reactive.

Blankul are un grafit elastic IM , blankul nu este cel mai usor(56g) dar este senzitiv si foarte rezistent.

Am pescuit cu modelul 843 asa ca nu vorbesc din prospecte http://conceptcustomrods.ro/?p=4169 si stiu bine restul de modele

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 22 Oct 2013, 11:08

Scuze nu am fost atent la putere blankului

blankul de 7`2``ft . putere up to 1 oz. are actiune Fast similara Mag Bass poate folosita cu orice tip de naluci, la salau pe rauri mari cu jiguri sau cu naluci reactive la stiuca (9-28g).

Greutatea blankului 2.5 oz./ 71g lanseta finita cu micro inele in jur de 110g.

Ark
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Ark » 22 Oct 2013, 22:52

cristian.ene scrie:Scuze nu am fost atent la putere blankului

blankul de 7`2``ft . putere up to 1 oz. are actiune Fast similara Mag Bass poate folosita cu orice tip de naluci, la salau pe rauri mari cu jiguri sau cu naluci reactive la stiuca (9-28g).

Greutatea blankului 2.5 oz./ 71g lanseta finita cu micro inele in jur de 110g.

Multumesc pt raspuns.

Pe rauri acum folosesc Pulse evo spin 15-40.
Cred ca o sa cumpar inf724c pentru lacuri in mare parte pt stiuca, am inteles ca este o lanseta cu sensitivitate f buna.
St croix nu am avut ocazia sa-l tin in mana, dar am vazut multe laude pe siteuri din USA pt noul Legend Extreme dar pana nu il vad...
Lamiglas INF724C m-am "jucat" cu el, pare o lanseta buna dar am dubii in ce priveste puterea de lasare, la prima vedere nu stiu daca se descurca bine cu naluci mai grele de 20 grame.
Orice sfat din parte celor care folosesc casting gear este bine venita.
Multumesc,

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 23 Oct 2013, 08:49

Pentru stiuca poti sa alegi un blank din grafit mai ,,putin evoluat,, din categoria IM ca Recon2, Lamiglas PRO sau M1 care este mai modern.

Poti sa alegi si blankuri sau alasnete de la Phenix UMBX sau NFC Mag Bass IM

UMBX-700H-B 7' 10-20 1 Extra Fast 3/8 - 1 1/4 0.535 13.6 5.5 2.2 2.40 68 $139

Mag Bass MB 708-1 (IM) 7' 0" 1 12-25 3/8-1 1/4 Mag Medium Fast $170.00

Cineva care vinde o lanseta MH SCV de 7`ft . si olauda excesiv personal o consider cam primitiv comparabil cu multe blankuri mult mai ieftine de la Phenix, Lamiglas sau Batson.

O actiune Fast tipica Mag Bass e cea mai potrivita sau una mai lenta moderat fast.

Nu vad sensul unui HM la pescuit la stiuca poate doar pentru pescuit cu plastice pe ape mai adanci ,sunt bani cheltuiti inutil si riscul de adistruge un blank HM este mult ami amre comprativ cu blankurile IM

Cum este un pescuit destul de grosier un blank mai solid rezista mai bine la tavaleala.

Daca vrei un blank care sa iti acopere orice nauca pana la 40g modelul Lamiglas XP Pro 7`6``ft up to 2 1/2 oz (PRO 906) este exact ce trebuie.

Pentru lansete de fabrica as alege oricand un Phenix Recon2, M1 sau Kistler KLX care sunt cele mai bune lansete in categoria sub 200USD.

Ark
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Ark » 23 Oct 2013, 22:44

cristian.ene scrie:Pentru stiuca poti sa alegi un blank din grafit mai ,,putin evoluat,, din categoria IM ca Recon2, Lamiglas PRO sau M1 care este mai modern.

Poti sa alegi si blankuri sau alasnete de la Phenix UMBX sau NFC Mag Bass IM

UMBX-700H-B 7' 10-20 1 Extra Fast 3/8 - 1 1/4 0.535 13.6 5.5 2.2 2.40 68 $139

Mag Bass MB 708-1 (IM) 7' 0" 1 12-25 3/8-1 1/4 Mag Medium Fast $170.00

Cineva care vinde o lanseta MH SCV de 7`ft . si olauda excesiv personal o consider cam primitiv comparabil cu multe blankuri mult mai ieftine de la Phenix, Lamiglas sau Batson.

O actiune Fast tipica Mag Bass e cea mai potrivita sau una mai lenta moderat fast.

Nu vad sensul unui HM la pescuit la stiuca poate doar pentru pescuit cu plastice pe ape mai adanci ,sunt bani cheltuiti inutil si riscul de adistruge un blank HM este mult ami amre comprativ cu blankurile IM

Cum este un pescuit destul de grosier un blank mai solid rezista mai bine la tavaleala.

Daca vrei un blank care sa iti acopere orice nauca pana la 40g modelul Lamiglas XP Pro 7`6``ft up to 2 1/2 oz (PRO 906) este exact ce trebuie.

Pentru lansete de fabrica as alege oricand un Phenix Recon2, M1 sau Kistler KLX care sunt cele mai bune lansete in categoria sub 200USD.
Nu pot decat sa-ti multumesc f mult. :respekt: :respekt: :respekt:
Raman la inf 724c, nu stiu nici un rodbuilder ca sa-mi comand o lanseta dar pe viitor sigur o sa vreau una.
Multumesc,

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 28 Oct 2013, 10:23

Articol despre lanseta custom montata pe blankul INF 843

http://conceptcustomrods.ro/?p=4169

Scrie răspuns