Lanseta jigging
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta jigging
Salut! Vreau sa imi achizitionez o lanseta de jigging in jur de 150 usd. Ma ajutati cu ceva sfaturi? Am avut una hand-made care din nefericire s-a rupt...asa ca am nevoie urgent de alta...
Multumesc
Multumesc
-
- veteran
Re: Lanseta jigging
AS69MLXF 6' 9" ML -X-Fast -1buc 6 - 10 1/8 - 1/2 $160.00dr.pike scrie:Salut! Vreau sa imi achizitionez o lanseta de jigging in jur de 150 usd. Ma ajutati cu ceva sfaturi? Am avut una hand-made care din nefericire s-a rupt...asa ca am nevoie urgent de alta...
Multumesc
Uite si adresa: http://www.stcroixrods.com/rods/default ... ction=spin ,azi l-am avut in mana....e beton!

-
- veteran
Jig pe lac sau pe raudr.pike scrie:Salut! Vreau sa imi achizitionez o lanseta de jigging in jur de 150 usd. Ma ajutati cu ceva sfaturi? Am avut una hand-made care din nefericire s-a rupt...asa ca am nevoie urgent de alta...
Multumesc

- costica_fishing
- veteran
Adelin scrie:AS69MLXF 6' 9" ML -X-Fast -1buc 6 - 10 1/8 - 1/2 $160.00dr.pike scrie:Salut! Vreau sa imi achizitionez o lanseta de jigging in jur de 150 usd. Ma ajutati cu ceva sfaturi? Am avut una hand-made care din nefericire s-a rupt...asa ca am nevoie urgent de alta...
Multumesc
Uite si adresa: http://www.stcroixrods.com/rods/default ... ction=spin ,azi l-am avut in mana....e beton!
E dintr-o bucata!
La mine comoditatea e destul de importanta!
near the beer
Am si eu o intrebare.
Pe site-urile anglo-saxone,in descrierea lansetelor, se scrie si despre greutatea nalucii(lure weight-oz).Aceste cifre sunt variabile,dar luand spre exemplificare o lanseta 1/8-5/8 sa trag concluzia ca cu ea se poate lansa intre 3,54 gr si 17,7 gr,avand in vedere ca un oz are 28,35 gr?
AS69MLXF 6' 9" ML -X-Fast -1buc 6 - 10 1/8 - 1/2 $160.00
Cu asta se poate da intre 3,54 si 14,1 gr ?????
Pe site-urile anglo-saxone,in descrierea lansetelor, se scrie si despre greutatea nalucii(lure weight-oz).Aceste cifre sunt variabile,dar luand spre exemplificare o lanseta 1/8-5/8 sa trag concluzia ca cu ea se poate lansa intre 3,54 gr si 17,7 gr,avand in vedere ca un oz are 28,35 gr?
AS69MLXF 6' 9" ML -X-Fast -1buc 6 - 10 1/8 - 1/2 $160.00
Cu asta se poate da intre 3,54 si 14,1 gr ?????
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
Ms.
Acum sa revin pe plaiuri mioritice.Am o lanseta pe care scrie 20-60 gr(Lineaeffe Pithon 2,10 faina pt spinning).Am intrebat si mi s-a spus ca e vorba de greutatea plumbului si nu a nalucii.La noi nu se specifica nimic despre naluca.
Sa trag conluzia ca lanseta pe care scrie 20-60gr. e mai rezistenta decat una de $160
cu care nu poti pune mai mult de cateva grame 
Acum sa revin pe plaiuri mioritice.Am o lanseta pe care scrie 20-60 gr(Lineaeffe Pithon 2,10 faina pt spinning).Am intrebat si mi s-a spus ca e vorba de greutatea plumbului si nu a nalucii.La noi nu se specifica nimic despre naluca.
Sa trag conluzia ca lanseta pe care scrie 20-60gr. e mai rezistenta decat una de $160

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!