Lanseta jigging salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Lanseta jigging salau
Neata'.
Pentru un pescuit din barca la salau, ce lanseta senzitiva cu actiune fast/extra fast de 2,10 cm imi recomandati...pret, in jur de 100 euro. Vreau ceva de la magazinele din Romania, on-line.
Multumesc anticipat.
Pentru un pescuit din barca la salau, ce lanseta senzitiva cu actiune fast/extra fast de 2,10 cm imi recomandati...pret, in jur de 100 euro. Vreau ceva de la magazinele din Romania, on-line.
Multumesc anticipat.
-
- utilizator constant
Re: Lanseta jigging salau
In functie de ce greutati de jig vrei sa folosesti : http://www.totalfishing.ro/lanseta-berk ... 36118.htmlviorel doloc scrie:Neata'.
Multumesc anticipat.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-berk ... 22385.html
-
- utilizator nou
Multumesc mult.
Azi am pus mana pe:
Lanseta Spro Insync MH Bait Grubs & Shads 2,20m/9-38g la 470 lei + alt model un pic mai scump...nu mai stiu cum ii spune.
Ce spuneti?
Lansetele Berkley prezentate mai sus, nu am posibilitatea sa le vad live.
Multumesc anticipat.
Azi am pus mana pe:
Lanseta Spro Insync MH Bait Grubs & Shads 2,20m/9-38g la 470 lei + alt model un pic mai scump...nu mai stiu cum ii spune.
Ce spuneti?
Lansetele Berkley prezentate mai sus, nu am posibilitatea sa le vad live.
Multumesc anticipat.
-
- veteran
Cauta sa vezi Savage Gear Finezze. Sunt bete care iti ofera mult mai mult decat pretul pe care-l platesti. Am vazut toata gama importata la ARW si am ramas, iarasi, impresionat. Carbon T40, foarte senzitiv, modele atat pentru pescuitul din barca, cat si de pe mal.
-
- utilizator nou
Buna seara.
Avand in vedere ca o sa pescuiesc si pe Olt(poate si in curent) merge si acest model?...lanseta Finezze 2.02m / 7-25g / 2 tronsoane Savage Gear.
Multumesc anticipat.
Avand in vedere ca o sa pescuiesc si pe Olt(poate si in curent) merge si acest model?...lanseta Finezze 2.02m / 7-25g / 2 tronsoane Savage Gear.
Multumesc anticipat.
Lanseta e belea, am vazut-o azi la targ la pe apa . Insa e prea scurta de pe mal pe rauri si ar trebui putin mai puternica. Insa pt balti si lacuri in agataturi si nu numai este perfecta. Parerea mea.viorel doloc scrie:Buna seara.
Multumesc anticipat.
Lanseta am vazut-o si eu la targ dar nu-si merita banii. Inelele sunt nasoale rau mai ales ca e cam mic inelul de plecare. Incearca sa-ti echilibrezi lanseta si in functie de mulineta ta. Eu ti-as recomanda da te uiti putin daca ai ocazia la Colmic herakles Enigma. Sunt usoare pe varf, finezze se cam duce in bot .acum parerile sunt impartite.viorel doloc scrie:Buna seara.
Multumesc anticipat.
-
- utilizator nou
Greu ...
Achizitia mulietei o voi face dupa si in functie de lanseta!
Achizitia mulietei o voi face dupa si in functie de lanseta!
-
- utilizator nou
Multumesc...se poate inchide.