Lanseta Jaxon Eternum Spin Jig 2,40m/2-12gr
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta Jaxon Eternum Spin Jig 2,40m/2-12gr
Salutare,
A folosit cineva aceasta lanseta?As dori sa o folosesc la clean si daca puteti sa imi spuneti cum se comporta.
Va multumesc.
A folosit cineva aceasta lanseta?As dori sa o folosesc la clean si daca puteti sa imi spuneti cum se comporta.
Va multumesc.
-
- veteran

Gata, mai bine nu mai scriu nimic ca sar meseriasii la beregata

Dar tu poti sa o cumperi , sa o pescuiesti si sa ne spui si noua cum se comporta !
Era unul pe aici care le lauda , dar a disparut in ceata sau in praful de mobila

Din viata scapa cine poate.
-
- veteran
Raspunsul sarcastic a venit nu din snobism sau din dorinta de a cataloga oamenii , dar ideea in sine denota cel putin indolenta si neinformare !!!
Din sutele de pagini ale forumului , sigur se gasesc citeva referitoare la echipamentul pentru pescuitul cleanului , necesita doar citeva minute de rasfoire
Dar a considera o trompeta spin jig
potrivita pentru pescuitul cleanului , ma da pe spate
, asa sunt eu mai emotiv 
Din sutele de pagini ale forumului , sigur se gasesc citeva referitoare la echipamentul pentru pescuitul cleanului , necesita doar citeva minute de rasfoire

Dar a considera o trompeta spin jig

Din viata scapa cine poate.
Draga colega,chiar daca nu sunt tata spiningului asa dupa cum se considera cativa de aici de pe forum,o minima cunostinta despre pescuitul cleanului o am si la fel si echipament,eu doar am cerut o parere despre cum se "misca"watermoccasin scrie:![]()
??? Esti cam confuz , colega ! cel putin din doua puncte de vedere - Jaxon ?? =trompeta , din start
Spin Jig ??= sigur nu este pentru pescuitul cleanului
![]()
Gata, mai bine nu mai scriu nimic ca sar meseriasii la beregata
Dar tu poti sa o cumperi , sa o pescuiesti si sa ne spui si noua cum se comporta !
Era unul pe aici care le lauda , dar a disparut in ceata sau in praful de mobila
aceasta lanseta pt ca doresc sa imi achizitionez o lanseta de uzat(adica de imprumutat ca sa inteleaga tot omu),doar ca v-ati trezit dumneavostra sa va dati cu presupusu si sa deveniti pe moment mare critic.
Pe viitor as avea rugamintea sa nu trageti concluzii pripite inainte de a va documenta,dupa cum e si o vorba de a mea "sunt satul de povestile mele,dapoi de ale altora".
O seara frumoasa sa aveti.
Re: Lanseta Jaxon Eternum Spin Jig 2,40m/2-12gr
N-am folosit acest model dar cam la toate lansetele de la Jaxon pe care le-am avut in mana am observat ca sunt ceva mai "tari" decat scrie pe ele ... La acesta lanseta te poti astepta sa nu se descurce grozav la lansarea nalucilor de 2-3 gr. dar in schimb se va descurca foarte bine cu naluci de 10-12 gr. Oricum fiind o lanseta construita pentru jig nu cred ca vei fi multumit de ea daca o pescuiesti la clean. Cam tot pe la banii aia cred ca te poti lipi de un Maver Stralis Light Plus Spigot de 2,4 si 5 - 12 gr care chiar se descurca si cu naluci de 2 gr si cu cele de 10 gr.lupone scrie:Salutare,
Va multumesc.
S'altare și bunăstare !
Lupone
Poate el a inceput pescuitul cleanului cu 10-30,dar a uitat vremurile alea.Oricum asteapta un raspuns de la tine sa vada cum e batul,deci e curios.Sfatul meu e sa incerci sa cauti alta lanseta olecuta mai fina pentru pescuitul cleanului.Batul asta cred ca merge mai bine la gume la biban.Succes!
Poate el a inceput pescuitul cleanului cu 10-30,dar a uitat vremurile alea.Oricum asteapta un raspuns de la tine sa vada cum e batul,deci e curios.Sfatul meu e sa incerci sa cauti alta lanseta olecuta mai fina pentru pescuitul cleanului.Batul asta cred ca merge mai bine la gume la biban.Succes!