Lanseta Jaxon Eternum Spin Jig 2,40m/2-12gr

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

lupone
utilizator constant
utilizator constant

Lanseta Jaxon Eternum Spin Jig 2,40m/2-12gr

Mesaj de lupone » 04 Ian 2011, 20:27

Salutare,
A folosit cineva aceasta lanseta?As dori sa o folosesc la clean si daca puteti sa imi spuneti cum se comporta.
Va multumesc.

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 04 Ian 2011, 21:09

:roll: :roll: ??? Esti cam confuz , colega ! cel putin din doua puncte de vedere - Jaxon ?? =trompeta , din start :shock: Spin Jig ??= sigur nu este pentru pescuitul cleanului :shock:
Gata, mai bine nu mai scriu nimic ca sar meseriasii la beregata :twisted:

Dar tu poti sa o cumperi , sa o pescuiesti si sa ne spui si noua cum se comporta !
Era unul pe aici care le lauda , dar a disparut in ceata sau in praful de mobila :shock:
Din viata scapa cine poate.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 04 Ian 2011, 21:19

Ce sa zic, cred ca suntem , mai multi confuzi pe aici( citeste: mediocrii ca buget)..omul nu mai are voie sa intrebe de un bat modest pe acest forum ca imediat e catalogat..naspa zau.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 04 Ian 2011, 21:26

Raspunsul sarcastic a venit nu din snobism sau din dorinta de a cataloga oamenii , dar ideea in sine denota cel putin indolenta si neinformare !!!
Din sutele de pagini ale forumului , sigur se gasesc citeva referitoare la echipamentul pentru pescuitul cleanului , necesita doar citeva minute de rasfoire :oops:
Dar a considera o trompeta spin jig :roll: potrivita pentru pescuitul cleanului , ma da pe spate :arrow: , asa sunt eu mai emotiv :twisted:
Din viata scapa cine poate.

@ndrey
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de @ndrey » 04 Ian 2011, 22:24

omul a intrebat despre batu ala dak nu ai nici un argument pro sau contra de ce te bagi mai emotivule
sau esti vreun fitzos de zici ca batu ala e trompeta mai degraba trompeta esti tu dak nu intelegi ka sunt oameni cu buget limitat inf.....e
Imagine

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 04 Ian 2011, 22:29

habar n-am cat costa(si nici nu e asa important) dar daca scrie "jig" primul meu gand se duce spre orice altceva decit clean; daca scria "cranck" era altceva

lupone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lupone » 04 Ian 2011, 23:18

watermoccasin scrie::roll: :roll: ??? Esti cam confuz , colega ! cel putin din doua puncte de vedere - Jaxon ?? =trompeta , din start :shock: Spin Jig ??= sigur nu este pentru pescuitul cleanului :shock:
Gata, mai bine nu mai scriu nimic ca sar meseriasii la beregata :twisted:

Dar tu poti sa o cumperi , sa o pescuiesti si sa ne spui si noua cum se comporta !
Era unul pe aici care le lauda , dar a disparut in ceata sau in praful de mobila :shock:
Draga colega,chiar daca nu sunt tata spiningului asa dupa cum se considera cativa de aici de pe forum,o minima cunostinta despre pescuitul cleanului o am si la fel si echipament,eu doar am cerut o parere despre cum se "misca"
aceasta lanseta pt ca doresc sa imi achizitionez o lanseta de uzat(adica de imprumutat ca sa inteleaga tot omu),doar ca v-ati trezit dumneavostra sa va dati cu presupusu si sa deveniti pe moment mare critic.
Pe viitor as avea rugamintea sa nu trageti concluzii pripite inainte de a va documenta,dupa cum e si o vorba de a mea "sunt satul de povestile mele,dapoi de ale altora".
O seara frumoasa sa aveti.

taicanoe
veteran
veteran

Re: Lanseta Jaxon Eternum Spin Jig 2,40m/2-12gr

Mesaj de taicanoe » 05 Ian 2011, 11:09

lupone scrie:Salutare,
A folosit cineva aceasta lanseta?As dori sa o folosesc la clean si daca puteti sa imi spuneti cum se comporta.
Va multumesc.
N-am folosit acest model dar cam la toate lansetele de la Jaxon pe care le-am avut in mana am observat ca sunt ceva mai "tari" decat scrie pe ele ... La acesta lanseta te poti astepta sa nu se descurce grozav la lansarea nalucilor de 2-3 gr. dar in schimb se va descurca foarte bine cu naluci de 10-12 gr. Oricum fiind o lanseta construita pentru jig nu cred ca vei fi multumit de ea daca o pescuiesti la clean. Cam tot pe la banii aia cred ca te poti lipi de un Maver Stralis Light Plus Spigot de 2,4 si 5 - 12 gr care chiar se descurca si cu naluci de 2 gr si cu cele de 10 gr.
S'altare și bunăstare !

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 05 Ian 2011, 11:26

Lupone
Poate el a inceput pescuitul cleanului cu 10-30,dar a uitat vremurile alea.Oricum asteapta un raspuns de la tine sa vada cum e batul,deci e curios.Sfatul meu e sa incerci sa cauti alta lanseta olecuta mai fina pentru pescuitul cleanului.Batul asta cred ca merge mai bine la gume la biban.Succes!
Imagine

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 05 Ian 2011, 14:48

trompeta ii putin spus
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

Scrie răspuns