lanseta heavy compacta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

geppetto
veteran
veteran

lanseta heavy compacta

Mesaj de geppetto » 18 Noi 2011, 22:32

Caut o lanseta pentru pescuit marin cat mai compacta care sa incapa intr-un geamantan. Eventual telescopica... poate cineva sa imi recomande asa ceva?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Noi 2011, 23:19

http://www.energofish.ro/product.php/La ... y-CLC/240/

Asta am gasit eu...pentru surfcasting merge..E lunga si puternica..nu stiu daca asta cauti...dar incape in valiza mare(daca pentru zbor o cauti), verificat de mine. Are 80 cm inchis..la puterea de 200g si lungimea desfacuta de 3.30...nu prea gasesti altceva.
Si eu am cautat destul astavara....si doar asta am gasit la 80 cm.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Noi 2011, 12:54

Pt. spinning sau surfcast ?

Cat de mica sa fie stansa ?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 19 Noi 2011, 13:14

Dupa descrierea lui gepetto, pe mine m-a dus gandul la o lanseta de "zbor"...fara costuri suplimentare de transport de bagaje extra lungi...si in cazul acesta nu poate sa fie peste 80 de cm...pur si simplu nu incape in valiza mare...
Ar fi mai bine sa detalieze putin...
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Noi 2011, 21:13

Cu zboru depinde !

In mod normal , unu , ai voie la o valiza sau un "alt bagaj" , care poate fi un tub cu bete ,lungime in functie de cat accepta compania !

Daca-s doi , si au impreuna o valiza , tubu cu betele si 2 bagaje de mana si te incadrezi in conditiile companiei in cea ce priveste marimea si greutatea , poti duce bete normale !

Insa cum am spus , depinde de cu cine zbori si ce si cum !

Chiar poti sa zbori cu un tub mai larg unde intra nalucile si mulinetele , intre vreo haina plus un rucsac !

Daca ii bat de spin normal exista versiuni travel !

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 19 Noi 2011, 22:00

Salut, ... nu stiu unde vrei sa folosesti si cat timp, dar dupa mine este mult mai rentabil sa inchiriezi la fata locului decat sa te chinui cu transportul, mai ales daca folosesti doar ocazional... in majoritatea locurilor din Norvegia sau Mexic costa cam 50-70 euro/ saptamana de pescuit sau echivalentul lui... nici in alte zone nu cred sa fie mult mai scump ...

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 20 Noi 2011, 06:15

SURFCAST?DIN BARCA?SAU SPINNING LA SEA BASS,MACROU,POLLOCK---???????????

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 20 Noi 2011, 09:21

Pescuit de pe nava. Baitfishing general la ce pesti sunt prin zonele de pe partea vestica a Africii. Sau pe platforme pe la arabi.

Ideea era sa fie o lanseta compacta si destul de solida pentru un pescar mai putin finut... :)

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Noi 2011, 01:28

geppetto scrie:Pescuit de pe nava. Baitfishing general la ce pesti sunt prin zonele de pe partea vestica a Africii. Sau pe platforme pe la arabi.
Platformele pe la arabi is in pastea de est a Africii , daca nu ma insel !Mergi in juru Africii ?

Baitfishing vrea sa zica cu natural , ii naspa rau si nu intra pesti tari !

Da omule mai maulte detalii , la o adica daca stai pe nava poti sa aranjezi sa-ti cumperi pe net o scula si sa-ti ajunga in portu de plecare , acolo pe nava nu te mai incomodeaza ca-i mai lunga !

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 21 Noi 2011, 05:27

In vest sau in est. Pe acolo face voiajele sarbatoritul. Lanseta e pentru un cadou, mulineta de pe ea o sa fie Spherosul de 8000 luat de la dinu55. De mai multe detalii chiar n-am nicio idee.

Scrie răspuns