lanseta heavy compacta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
lanseta heavy compacta
Caut o lanseta pentru pescuit marin cat mai compacta care sa incapa intr-un geamantan. Eventual telescopica... poate cineva sa imi recomande asa ceva?
http://www.energofish.ro/product.php/La ... y-CLC/240/
Asta am gasit eu...pentru surfcasting merge..E lunga si puternica..nu stiu daca asta cauti...dar incape in valiza mare(daca pentru zbor o cauti), verificat de mine. Are 80 cm inchis..la puterea de 200g si lungimea desfacuta de 3.30...nu prea gasesti altceva.
Si eu am cautat destul astavara....si doar asta am gasit la 80 cm.
Asta am gasit eu...pentru surfcasting merge..E lunga si puternica..nu stiu daca asta cauti...dar incape in valiza mare(daca pentru zbor o cauti), verificat de mine. Are 80 cm inchis..la puterea de 200g si lungimea desfacuta de 3.30...nu prea gasesti altceva.
Si eu am cautat destul astavara....si doar asta am gasit la 80 cm.
Cu zboru depinde !
In mod normal , unu , ai voie la o valiza sau un "alt bagaj" , care poate fi un tub cu bete ,lungime in functie de cat accepta compania !
Daca-s doi , si au impreuna o valiza , tubu cu betele si 2 bagaje de mana si te incadrezi in conditiile companiei in cea ce priveste marimea si greutatea , poti duce bete normale !
Insa cum am spus , depinde de cu cine zbori si ce si cum !
Chiar poti sa zbori cu un tub mai larg unde intra nalucile si mulinetele , intre vreo haina plus un rucsac !
Daca ii bat de spin normal exista versiuni travel !
In mod normal , unu , ai voie la o valiza sau un "alt bagaj" , care poate fi un tub cu bete ,lungime in functie de cat accepta compania !
Daca-s doi , si au impreuna o valiza , tubu cu betele si 2 bagaje de mana si te incadrezi in conditiile companiei in cea ce priveste marimea si greutatea , poti duce bete normale !
Insa cum am spus , depinde de cu cine zbori si ce si cum !
Chiar poti sa zbori cu un tub mai larg unde intra nalucile si mulinetele , intre vreo haina plus un rucsac !
Daca ii bat de spin normal exista versiuni travel !
Salut, ... nu stiu unde vrei sa folosesti si cat timp, dar dupa mine este mult mai rentabil sa inchiriezi la fata locului decat sa te chinui cu transportul, mai ales daca folosesti doar ocazional... in majoritatea locurilor din Norvegia sau Mexic costa cam 50-70 euro/ saptamana de pescuit sau echivalentul lui... nici in alte zone nu cred sa fie mult mai scump ...
- philiphito
- utilizator constant
Platformele pe la arabi is in pastea de est a Africii , daca nu ma insel !Mergi in juru Africii ?geppetto scrie:Pescuit de pe nava. Baitfishing general la ce pesti sunt prin zonele de pe partea vestica a Africii. Sau pe platforme pe la arabi.
Baitfishing vrea sa zica cu natural , ii naspa rau si nu intra pesti tari !
Da omule mai maulte detalii , la o adica daca stai pe nava poti sa aranjezi sa-ti cumperi pe net o scula si sa-ti ajunga in portu de plecare , acolo pe nava nu te mai incomodeaza ca-i mai lunga !