Am gasit lanseta asta. intrebarea e daca merge folosita la salau pe lacuri. thx.
https://www.sipcarp.ro/spinning/lanseta ... 5-14g.html
lanseta formax
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
Re: lanseta formax
In principiu da, pe concret...nu prea. In primul rand e cam scurta (ar fi buna una macar de 2.10m), in al doilea rand ti-ar trebui pentru dat la jig pe lac ceva din clasa de putere ML, 5-17 sau 5-21gr, dar asta depinde si cu ce greutati de jig lucrezi. Nu uita ca pe lac de obicei trebuie sa obtii si distanta de lansare cat mai mare. Cu aia e cam greu.
Eu am varianta de 2,28m 1,5-14 gr...omar scrie:Am gasit lanseta asta. intrebarea e daca merge folosita la salau pe lacuri. thx.
https://www.sipcarp.ro/spinning/lanseta ... 5-14g.html
Am folosit-o la biban si clean si ceva marlite pana in kg.
Nu cred ca ar merge la salau pe lac, e totusi destul de firava...
Oricum super lansetele Formax, nu multi stiu despre ele, au blancuri bune

-
- veteran
Din descriere pare mai mult o lanseta moderata, pentru naluci reactive (biban, clean, pastrav).
E fastDan Stefan C. scrie:Din descriere pare mai mult o lanseta moderata, pentru naluci reactive (biban, clean, pastrav).

Am exact lanseta aia, real e un L, duce maxim 5gr+guma mai mica. E fast, surprinzator de senzitiva, are ceva rezerva de putere dar cu pesti peste kil te chinui daca nu ai loc. Eu ok la bibi si la clean. Eu la a mea i-am pus blector si e mai moale acuma, mai clenoasa.
De la voi din Zalau am luat-o si euzvic scrie:Am exact lanseta aia, real e un L, duce maxim 5gr+guma mai mica. E fast, surprinzator de senzitiva, are ceva rezerva de putere dar cu pesti peste kil te chinui daca nu ai loc. Eu ok la bibi si la clean. Eu la a mea i-am pus blector si e mai moale acuma, mai clenoasa.