lanseta fibra de sticla

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

D_ali
veteran
veteran

Re: lanseta fibra de sticla

Mesaj de D_ali » 02 Mai 2013, 12:21

MuskMd scrie:bad kitty :lol:
:lol: :lol: :lol:
Mau!

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 02 Mai 2013, 22:41

Si eu vad mai bun pe aplicatii de oscilante , spinnerbai t sau plastice Seeker SBS 706 pentru ca are actiune mai rapida, Lamiglas este mai lent si specializat pe voblere.Seekerul este ami rapid si mai usor cevacomparativ cu modelul Lamiglas, fibra mai rigida pentru ca este S-glass.

eu zic ca nu intamplator Sorin Condratov a prins bine cu Seekerul S-Glass 706 care s-a potrivit cu pescuitul cu oscilante si stiucile mofturoase

vezi

http://www.lrs.ro/blog/tag/cupa-peripra ... zia-master

Seekerul S-Glass 706 este perfect echilibrat intre elasticitate si rigiditate in plus acopera bine prezentarea nalucilor usaore dar si a celor pana la 1 oz.

Un alt blank care imi place este Phenix X10(varf S-glass /grafit) este mai rapid dar bun pentru oscilante,plastice, spinnerbaituri sau swimbaituri mici.

In functie de stiulul de pescuit si marimea stiucilor as alege Seeker S-Glass 706 pentru stiuci pana in 5-6kg si X-10 pentru mai mult contol al intalnirea cu stiuci stiuci mai mari, ajutorul vine de la zona din grafit mai puternica comparativ cu S-glass 706.

lau_bau
veteran
veteran

Mesaj de lau_bau » 03 Mai 2013, 08:53

cristian.ene scrie:Si eu vad mai bun pe aplicatii de oscilante , spinnerbai t sau plastice Seeker SBS 706 pentru ca are actiune mai rapida, Lamiglas este mai lent si specializat pe voblere.Seekerul este ami rapid si mai usor cevacomparativ cu modelul Lamiglas, fibra mai rigida pentru ca este S-glass.

eu zic ca nu intamplator Sorin Condratov a prins bine cu Seekerul S-Glass 706 care s-a potrivit cu pescuitul cu oscilante si stiucile mofturoase

vezi

http://www.lrs.ro/blog/tag/cupa-peripra ... zia-master

Seekerul S-Glass 706 este perfect echilibrat intre elasticitate si rigiditate in plus acopera bine prezentarea nalucilor usaore dar si a celor pana la 1 oz.

Un alt blank care imi place este Phenix X10(varf S-glass /grafit) este mai rapid dar bun pentru oscilante,plastice, spinnerbaituri sau swimbaituri mici.

In functie de stiulul de pescuit si marimea stiucilor as alege Seeker S-Glass 706 pentru stiuci pana in 5-6kg si X-10 pentru mai mult contol al intalnirea cu stiuci stiuci mai mari, ajutorul vine de la zona din grafit mai puternica comparativ cu S-glass 706.

:respekt: :respekt: :respekt:

Scrie răspuns