Lanseta EXCELER MF 2,40M
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta EXCELER MF 2,40M
As dori niste pareri despre http://www.arw.ro/produs.php?p=9705 pentru pescuit la stiuca. In descriere zice ca este special pentru pescuitul la stiuca.
Re: Lanseta EXCELER MF 2,40M
Foloseste search, daca mi'era putin mai lene sau aveam mult de lucru nu'ti raspundeam.todi scrie:Exceler de 2,40 am eu. Nu stiu ce actiune scrie pe el ca nu m'am uitat, dar la 20 g gusuie, cu 25 g cred ca il rup.
Dau cu el la jig, e bland, nesenzitiv, arunca bine spre foarte bine. Inelele si mandrina nu sunt Fuji, dar sunt bune cu SIC pe varf. E destul de usor si rezerva de putere mare.
Pestele asta http://www.youtube.com/watch?v=daaX97xLztk n'a scos tot din el, cred ca mai poate putin.
La 220 lei merita banii. Cheers
Cheers
Ai reusit sa ma enervezi. Prietene, inainte sa ceri un raspuns trebuie sa stii ce sa intrebi. Lasand la o parte faptul ca te exprimi haotic, intrebarile tale au un caracter foarte vag.
Stii care e diferenta dintre o rotativa de 15 g si cum actioneaza ea asupra batului si o oscilanta de aceeasi greutate? Daca nu, ia'le si du'te pe garla cu ele si vezi care si cum cocoseaza un bat oarecare.
Reciteste'ti intrebarile si exprima'te coerent, poate iti va raspunde si altcineva.
Stii care e diferenta dintre o rotativa de 15 g si cum actioneaza ea asupra batului si o oscilanta de aceeasi greutate? Daca nu, ia'le si du'te pe garla cu ele si vezi care si cum cocoseaza un bat oarecare.
Reciteste'ti intrebarile si exprima'te coerent, poate iti va raspunde si altcineva.
Nu recunosc batul din link, probabil ca in US se vinde alt design. Eu am de vreun an jumate un Exceler (cumparat din State) de 2.10 Medium, Fast, 3.5g-21g. Batul e rigid al naibii si-mi pare inutil cu naluci sub 8g, daca vrei un lanseu mai acatarii te orientezi de la 10g in sus. L-am folosit frecvent cu rotative Mepps Aglia si Black Fury marimile 4 si 5 pe care le arunca bine si le aduce la fel. Naluca mai grea de 20g nu cred c-am folosit cu el.
Pentru aplicatiile normale de pe mal, unde rar prind pesti de peste 2-3kg (in general bass, si mai rar muskie, stiuca) l-am inlocuit cu un Cabelas ProGuide Medium-Light de 2.30m cu care arunc mai departe naluci pana in 14g si-mi lucreaza adrenalina mai bine cand prind ceva de la 2kg in sus. Cu Excelerul ala n-ai emotii decat poate de la 4kg in sus...
(E adevarat ca Aglia de 4 cocoseaza ProGuide-ul iar p-ala de 5 nici nu ma gandesc sa-l incerc pe ML-ul asta. Aia de marimea 3 e OK, dar am observat ca bass-ul n-o ataca la fel de frecvent ca pe aia de 4 sau 5.)
Pentru aplicatiile normale de pe mal, unde rar prind pesti de peste 2-3kg (in general bass, si mai rar muskie, stiuca) l-am inlocuit cu un Cabelas ProGuide Medium-Light de 2.30m cu care arunc mai departe naluci pana in 14g si-mi lucreaza adrenalina mai bine cand prind ceva de la 2kg in sus. Cu Excelerul ala n-ai emotii decat poate de la 4kg in sus...
(E adevarat ca Aglia de 4 cocoseaza ProGuide-ul iar p-ala de 5 nici nu ma gandesc sa-l incerc pe ML-ul asta. Aia de marimea 3 e OK, dar am observat ca bass-ul n-o ataca la fel de frecvent ca pe aia de 4 sau 5.)