Lanseta Energo Team Spin Blade
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Marcus_Turcus
- junior
Lanseta Energo Team Spin Blade
dupa ce mi-am luat o lanseta de jigging, acu tre sa iau si una de spin, si pestele vizat va fi stiuca si avatul, adica blinkere (linguritze) si voblere mai medii si mai mari...
deci am zis sa iau o Energo Team Spin Blade de 2,4m si 10-30gr putere de aruncare... are cineva lanseta din gama Spin Blade sa-mi zica si mie ce impresii i-a facut? si cam cu ce mulineta a imperecheat-o...
multzam'
deci am zis sa iau o Energo Team Spin Blade de 2,4m si 10-30gr putere de aruncare... are cineva lanseta din gama Spin Blade sa-mi zica si mie ce impresii i-a facut? si cam cu ce mulineta a imperecheat-o...
multzam'
Salut Marcus! Am intrebat si eu despre lanseta asta dar se pare ca nu prea o are lumea . Eu pot sa-ti recomand in schimb altceva : Okuma Alumina 2,40 10-40 un bat foarte reusit din toate punctele de vedere , putere ,actiune ,inele ,mandrina . O am de 4luni, am dat cu ea cu linguri ,voblere chiar si cu jiguri pentru ca este destul de teapana si rapida. S-a descurcat excelent cu avati de 2kg ,salai pina in 2kg si stiuci mai mici dar cred ca daca ar fi venit mai mari ,nu era nici o problema ,are rezerva de putere destula. Oricum un bat cinstit pentru pretul lui .
Mai am un Maver Stralis ,la fel un bat foarte reusit si foarte senzitiv,citeste pe forum despre ele si ai sa vezi ca sunt comparate cu bete mult mai scumpe. Intreaba-l pe Musti stiu ca a avut sau chiar mai are bete Maver si este foarte multumit de ele . Sa te bucuri de Sportex !
Mai am un Maver Stralis ,la fel un bat foarte reusit si foarte senzitiv,citeste pe forum despre ele si ai sa vezi ca sunt comparate cu bete mult mai scumpe. Intreaba-l pe Musti stiu ca a avut sau chiar mai are bete Maver si este foarte multumit de ele . Sa te bucuri de Sportex !
- Marcus_Turcus
- junior
"blackmamba" mersi de sfaturi, am sa ma informez...si mersi de urarea cu Sportex-ul, chiar imi doresc sa ma bucur si de ea, un batz excelent finisat si construit...
nu as vrea chiar 40gr, ca Sportex-ul are max la 45...asa ca as vrea mai jos, si o sa ma uit si dupa Maver si Okuma...
ps= de unde esti? si unde ai luat avatii?
, pe ce rau...
nu as vrea chiar 40gr, ca Sportex-ul are max la 45...asa ca as vrea mai jos, si o sa ma uit si dupa Maver si Okuma...
ps= de unde esti? si unde ai luat avatii?

- Marcus_Turcus
- junior
ce nervos sunt, am pus mana pe una de 2.10, mi-a placut si am tot cautat de 2.40m, si fiindca la xxx aveau si au trimis a fost cool. Partea proasta e ca domnul curier nu se grabeste sa mi-o aduca in 24h cum e contractul
... i hate this...

Cand dai la peste, gandeste-te ce ai face daca ai fi tu peste !!! 

- Marcus_Turcus
- junior
offf iti dai seama ca tot nervos sunt? lanseta are sa vina maine cu Fan curier, care a fost trimisa...vineri...de ce?
pai xxx a trimis lanseta vineri la ora 13, coletul a fost inregistrat cu numar AWB, etc si urma sa se "imbarce" spre timisoara. ce au facut nenorocitii de la fan? au tot mutat coletele pana au pierdut awb-ul coletului meu
si brusc nu stiau cui era adresat...l-au desfacut, au vazut ca e de la xxx si l-au returnat; azi xxx l-a reprimit si mie mi-a trimis alt colet, ptr ca eu am refuzat o marfa pe care au pus labele cei de la Fan...toate astea le-am aflat de la xxx la telefon, un baiat extraordinar care mi-a explicat ce si cum
; el s-a angajat sa trimita alt colet intre timp ptr a evita o marfa poate deteriorata si a elimina alta intarziere.
despre batz te voi anunta cum e ce si cum, negresit
pai xxx a trimis lanseta vineri la ora 13, coletul a fost inregistrat cu numar AWB, etc si urma sa se "imbarce" spre timisoara. ce au facut nenorocitii de la fan? au tot mutat coletele pana au pierdut awb-ul coletului meu

despre batz te voi anunta cum e ce si cum, negresit

- Marcus_Turcus
- junior
noa, a venit batzu in sfarsit, e asa cum ma asteptam, bun, nu e extraordinar (ca alea sunt la preturi extra) dar e bun ! nu are putere de 10-30gr cum scrie, dar sa zicem un 5-25 care e mault mai bine zic io (ptr mine). Este fast si semiparabolic, e a dracu de subtire (IM12) si f usor...o sa icep sa-l folosesc din plin la voblere si rotative mici-medii...sper sa am succes cu el! am vazut (asa de test) ca se echilibreaza f bine, excelent, cu mulineta de 270gr (era o okuma stingray 330 pe care o folosesc la un bat de 2,4 ca si batz de marcare)...cred ca ii pun Ecusima pe el...
ps= pe el scrie "hand made" (realizat manual) si cosmetica chiar e f reusita...inelele SiC bune si inelul de plecare chiar daca pare mic, NU este.
La banii ei, 150 roni, impreuna cu un mulinel de >150-200 roni, e f buna !!! raport calitate/pret extraordinar.
Mai am de la Energoteam un Carp Match de 3,9m 5-25gr (care a scos lejer 3 kile), asa ca mie imi place firma si calitatea. In toamna mai iau un match de la ET (Strong Carp Match)...plus mulinete, betze de grund ptr crap...sti tu, pana in oct cand am nunta, ca sa fiu sigur ca am tot ce-mi trebuie ca sa nu fie discutzii
:D:D:D:D
ps= pe el scrie "hand made" (realizat manual) si cosmetica chiar e f reusita...inelele SiC bune si inelul de plecare chiar daca pare mic, NU este.
La banii ei, 150 roni, impreuna cu un mulinel de >150-200 roni, e f buna !!! raport calitate/pret extraordinar.
Mai am de la Energoteam un Carp Match de 3,9m 5-25gr (care a scos lejer 3 kile), asa ca mie imi place firma si calitatea. In toamna mai iau un match de la ET (Strong Carp Match)...plus mulinete, betze de grund ptr crap...sti tu, pana in oct cand am nunta, ca sa fiu sigur ca am tot ce-mi trebuie ca sa nu fie discutzii

- Marcus_Turcus
- junior